Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Rawai Palm Beach Resort

66/2 Viset Road, T.Rawai, Muang, Rawai, Phuket, Tajland 83130

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 621recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (621)
Razvrstati po:
Sarah G. Obitelji sa malom djecom Australia, 17. travnja 2016.
Relaxing stay
6,3
We had such a lovely stay at the hotel. The staff were always friendly and helpful. The pool is fantastic and my young son loved playing in the bubble pool and the beach pool too!
Prijavi ovu recenziju
Clayton E. Parovi Australia, 16. travnja 2016.
Perfect place to unwind
5
Nice hotel, great pool, and friendly helpful staff. We stayed a week with the plan to just relax and do nothing, and this place was perfect for that. Rawai is far enough away from the likes of Patong and Kata to still be relatively quiet. Would return here without hesitation.
Prijavi ovu recenziju
Yu L. Grupe China, 15. travnja 2016.
Ok
4
Room is not so clean, no water during the day, but breakfast is very good, shuttle bus to nearby two beaches are also very convenient,both beaches are fabulous! Overall a bit over priced, but service is good.
Prijavi ovu recenziju
Takayuki S. Solo putnici Japan, 8. veljače 2016.
door was broken
3,3
ummm
Prijavi ovu recenziju
Ronan W. Parovi United Kingdom, 24. prosinca 2015.
Excellent and beautiful

Poolside rooms and overall design
8,7
Excellent hotel. Finished to a high standard. The location doesn't have beach for swimming, however the hotel offers a free shuttle to a beech just over 5 mins away. The hotel, room and bathroom design were off a high standard which really makes a difference.
Prijavi ovu recenziju
Daisy M. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 21. prosinca 2015.
Something to be happy about

Location. Surroundings,
8
Good
Prijavi ovu recenziju
Chee C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 15. prosinca 2015.
Great Resort @ Rawai

Pool, Location, Room
9
My kids love the pool so much. The resort is located near some good Spas and Restaurants. The room is wonderful: good size, clean, powerful air con system. The weak points are pillow are too high & hard for kids and slow wifi network. Overall, my family had a great 2N stay at Rawai Palm Beach Resort. We will come again if we are having a stop a Rawai Beach.
Prijavi ovu recenziju
Markus L. Parovi Switzerland, 12. prosinca 2015.
Great place to relax

Quiet and very nice Pool. Friendly staff.
9,3
I stayed longer to give us a treat! Good location nesr Restaurants and Beaches. We have been very happy here!
Prijavi ovu recenziju
Songwithee R. Obitelji sa malom djecom Thailand, 7. prosinca 2015.
The swimming pools are superb

swimming pools
8,3
Comfortable
Prijavi ovu recenziju
Colleen S. Solo putnici Singapore, 1. studenog 2015.
Nice Hotel

Nice & relaxing environment.. Friendly staff too
7,7
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Rawai Palm Beach Resort PhuketRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - Dvorana za fitnessRawai Palm Beach Resort Phuket - Eksterijer hotelaRawai Palm Beach Resort Phuket - Eksterijer hotelaRawai Palm Beach Resort Phuket - IgrališteRawai Palm Beach Resort Phuket - RecepcijaRawai Palm Beach Resort Phuket - Eksterijer hotelaRawai Palm Beach Resort Phuket - Eksterijer hotelaRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - PredvorjeRawai Palm Beach Resort Phuket - Posao CentarRawai Palm Beach Resort Phuket - UlazRawai Palm Beach Resort Phuket - PogledRawai Palm Beach Resort Phuket - Soba za sastankeRawai Palm Beach Resort Phuket - Soba za sastankeRawai Palm Beach Resort Phuket - Spa centarRawai Palm Beach Resort Phuket - Spa centarRawai Palm Beach Resort Phuket - Spa centarRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04