Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Rawai Palm Beach Resort

66/2 Viset Road, T.Rawai, Muang, Rawai, Phuket, Tajland 83130 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Rawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Rawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Rawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Rawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Rawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Rawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Rawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Rawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Rawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Rawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Rawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Rawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Rawai Palm Beach Resort Phuket - Bazen Rawai Palm Beach Resort Phuket - Bazen Rawai Palm Beach Resort Phuket - Bazen Rawai Palm Beach Resort Phuket - Bazen
Rawai Palm Beach Resort Phuket - Bazen Rawai Palm Beach Resort Phuket - Bazen Rawai Palm Beach Resort Phuket - Bazen Rawai Palm Beach Resort Phuket - Bazen Rawai Palm Beach Resort Phuket - Bazen Rawai Palm Beach Resort Phuket - Bazen Rawai Palm Beach Resort Phuket - Dvorana za fitness Rawai Palm Beach Resort Phuket - Eksterijer hotela Rawai Palm Beach Resort Phuket - Eksterijer hotela Rawai Palm Beach Resort Phuket - Igralište Rawai Palm Beach Resort Phuket - Recepcija Rawai Palm Beach Resort Phuket - Eksterijer hotela
Područje Rawai Broj soba: 198

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 613recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (613)
Razvrstati po:
Ronan W. Parovi United Kingdom, 24. prosinca 2015.
Excellent and beautiful

Poolside rooms and overall design
8,7
Excellent hotel. Finished to a high standard. The location doesn't have beach for swimming, however the hotel offers a free shuttle to a beech just over 5 mins away. The hotel, room and bathroom design were off a high standard which really makes a difference.
Prijavi ovu recenziju
Daisy M. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 21. prosinca 2015.
Something to be happy about

Location. Surroundings,
8
Good
Prijavi ovu recenziju
Chee C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 15. prosinca 2015.
Great Resort @ Rawai

Pool, Location, Room
9
My kids love the pool so much. The resort is located near some good Spas and Restaurants. The room is wonderful: good size, clean, powerful air con system. The weak points are pillow are too high & hard for kids and slow wifi network. Overall, my family had a great 2N stay at Rawai Palm Beach Resort. We will come again if we are having a stop a Rawai Beach.
Prijavi ovu recenziju
Markus L. Parovi Switzerland, 12. prosinca 2015.
Great place to relax

Quiet and very nice Pool. Friendly staff.
9,3
I stayed longer to give us a treat! Good location nesr Restaurants and Beaches. We have been very happy here!
Prijavi ovu recenziju
Songwithee R. Obitelji sa malom djecom Thailand, 7. prosinca 2015.
The swimming pools are superb

swimming pools
8,3
Comfortable
Prijavi ovu recenziju
Colleen S. Solo putnici Singapore, 1. studenog 2015.
Nice Hotel

Nice & relaxing environment.. Friendly staff too
7,7
Prijavi ovu recenziju
Graham H. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 30. listopada 2015.
Staff service

Swimming pool. Location and rooms.
7
Staff did not understand anything that varied from their routine. Could not help with simple things. Late cleaning of rooms was common.
Prijavi ovu recenziju
Micheal J. Parovi Australia, 30. listopada 2015.
Phuket Rawaia

The pool the staff and rooms
9,7
The best time i enjoy every minute will definitely go back😊
Prijavi ovu recenziju
Richard M. Obitelji sa malom djecom Australia, 20. listopada 2015.
ok overall

pool, not much else
6,3
Was good overall but didn't change the sheets, was spat to be on special from $2000 suite to $180... I can see why and only just worth the $150
Prijavi ovu recenziju
Grant A. Parovi New Zealand, 14. listopada 2015.
Fabulous place

The room size and layout, swim up pool, friendly staff
8,7
We had a great stay of 10 nights with the swim up pool option - although we weren't next to a waterfall I think after 10 days I may have looked to damn it up if I had been 😊. Lots of nice places to eat. We found having a scooter was essential and really made our stay although the resort does offer free transport to oven side beaches. - don't really think you can swim at Rawai anyway. All in all it was a great place - Rawai is abit less hectic than other places and I do hope the keep working at the 4 stars. Please replace the blue/green umbrellas at beach pool (shabby) and get some more of the lights working at night that are obviously their to light up the pool and trees . Thanks for a great stay .
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Rawai Palm Beach Resort PhuketRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - Dvorana za fitnessRawai Palm Beach Resort Phuket - Eksterijer hotelaRawai Palm Beach Resort Phuket - Eksterijer hotelaRawai Palm Beach Resort Phuket - IgrališteRawai Palm Beach Resort Phuket - RecepcijaRawai Palm Beach Resort Phuket - Eksterijer hotelaRawai Palm Beach Resort Phuket - Eksterijer hotelaRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - PredvorjeRawai Palm Beach Resort Phuket - Posao CentarRawai Palm Beach Resort Phuket - UlazRawai Palm Beach Resort Phuket - PogledRawai Palm Beach Resort Phuket - Soba za sastankeRawai Palm Beach Resort Phuket - Soba za sastankeRawai Palm Beach Resort Phuket - Spa centarRawai Palm Beach Resort Phuket - Spa centarRawai Palm Beach Resort Phuket - Spa centarRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06