ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Rawai Palm Beach Resort

66/2 Viset Road, T.Rawai, Muang, Rawai, Phuket, Tajland 83130 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Rawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Rawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Rawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Rawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Rawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Rawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Rawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Rawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Rawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Rawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Rawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Rawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Rawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Rawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Rawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Rawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska soba
Rawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Rawai Palm Beach Resort Phuket - Bazen Rawai Palm Beach Resort Phuket - Bazen Rawai Palm Beach Resort Phuket - Bazen Rawai Palm Beach Resort Phuket - Bazen Rawai Palm Beach Resort Phuket - Bazen Rawai Palm Beach Resort Phuket - Bazen Rawai Palm Beach Resort Phuket - Bazen Rawai Palm Beach Resort Phuket - Bazen Rawai Palm Beach Resort Phuket - Bazen Rawai Palm Beach Resort Phuket - Bazen Rawai Palm Beach Resort Phuket - Bazen
Područje Rawai Broj soba: 198
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 541recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (541)
Razvrstati po:
Richard L. Parovi Singapore, 12. siječnja 2015.
It's a nice hotel to stay in.

Location!
7,7
It's a nice staying in. Overall the hotel it's ok.. Location it's good near to shops and eating place. They can improve on waiting time while checking in, WIFI hardly can connected, Aircons in the room that can't feel that is cooling temp.
Carlos A. Obitelji sa odraslom djecom Brazil, 12. siječnja 2015.
Good price , Good food around

There is a fish market nearby , 15 minutes walking where you can buy prawn, lobster , fish and sea food and just across the street there is many restaurants which offer cooking service! Was great!
7,3
Very Nice !
Richard L. Parovi Singapore, 11. siječnja 2015.
Overall the hotel it's nice staying in. The

Location!
7,3
It's a Nice staying.. Specially having the private pool access just outside balcony area! Location near by shops and eating place. Main Pool are lovely!!
Justine B. Obitelji sa malom djecom Switzerland, 3. siječnja 2015.
Great family stay !

The rooms were spacious, with good standard and clean. The swimming pool is beautiful and hudge.
8,3
It is the second time we are staying in this hotel. The first time was two years ago. The standard, the services and staff performance actually was as good, even got better.
Marc M. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 2. siječnja 2015.
Great for kids

The sand beach, the location and size of the room
7,7
Excellent, My only wish was that the pool was not chilled,
Barbara C. Obitelji sa malom djecom Australia, 31. prosinca 2014.
Not good enough

location, beach, has a pool
3,3
Very poor standard of service in terms of cleaning the room and quality of western food. I would not go back.
Jane B. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 26. prosinca 2014.
Great deal and fabulous gala dinner

The pool was awesome! Wished I'd booked a pool access room. Luscious gardens. Very good selection at breakfast.
8,7
Very happy stay - fantastic 50% off deal - felt I got a really really good price for our stay.
Remy M. Parovi France, 2. prosinca 2014.
Great pace to stay in Rawai

Location,room, pool
9,7
Not much to stay about the Rawai Palm Beach Resort. I don't see how you could be disappointed staying there. We've planned of staying a week and extended our stay.
Isabelle E. Parovi Belgium, 20. studenog 2014.
Great place to stay

Pool, Room,friendly staff
9
Our stay was wonderful. This hotel has all the amenities you will ever want, and delivered with a friendly smile from the staff! We highly recommend it!
Natakuathung J. Parovi Thailand, 13. studenog 2014.
Very nice

Pool location sea view
8,3
Very nice location very nice view and nice pool. Do love the pool very much!! Everything is good!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Rawai Palm Beach Resort PhuketRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - Dvorana za fitnessRawai Palm Beach Resort Phuket - Eksterijer hotelaRawai Palm Beach Resort Phuket - Eksterijer hotelaRawai Palm Beach Resort Phuket - IgrališteRawai Palm Beach Resort Phuket - RecepcijaRawai Palm Beach Resort Phuket - Eksterijer hotelaRawai Palm Beach Resort Phuket - Eksterijer hotelaRawai Palm Beach Resort Phuket - BazenRawai Palm Beach Resort Phuket - PredvorjeRawai Palm Beach Resort Phuket - Posao CentarRawai Palm Beach Resort Phuket - UlazRawai Palm Beach Resort Phuket - PogledRawai Palm Beach Resort Phuket - Soba za sastankeRawai Palm Beach Resort Phuket - Soba za sastankeRawai Palm Beach Resort Phuket - Spa centarRawai Palm Beach Resort Phuket - Spa centarRawai Palm Beach Resort Phuket - Spa centar


AS-AGWEB-3A07