Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Rayaburi Hotel Patong

3/8 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Tajland 83150

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 3148recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (3148)
Razvrstati po:
Rowanne G. Grupe Malaysia, 24. svibnja 2016.
Good location
5,7
Value for money, good location
Prijavi ovu recenziju
Claire M. Grupe United Kingdom, 20. svibnja 2016.
Fantastic
6,7
Stayed here twice, one on our way to Koh Phi Phi and also on our way back to Bangkok. Very friendly staff, great location. One of the nicest hotels we stayed in SE Asia on our 3 week holiday. Would definitely recommend this hotel. Great value for money
Prijavi ovu recenziju
Shuangjiang L. Parovi Thailand, 20. svibnja 2016.
One of the staff (a women around 40) is very unfri
4,7
One of the staff (a women around 40) is very unfriendly. The food is worse than other hotels.
Prijavi ovu recenziju
Shuangjiang L. Solo putnici Thailand, 18. svibnja 2016.
no good
3
Don't book one-day-travel in the lobby, than man is not kind and it's more expensive than other travel agents
Prijavi ovu recenziju
Anthony K. Grupe Singapore, 17. svibnja 2016.
Second visit.
6,3
Fell in love with the hotel the first time I came and the second time didn't disappoint. I got a bigger room this time and absolutely loved it. Clean and spacious. Tho the bathtub had no stopper, but with some creative ideas that problem can be overcomes.
Prijavi ovu recenziju
Changman L. Parovi South Korea, 11. svibnja 2016.
All things are enough tp this price.
6,7
Good location, Kindly staff, Clean room... I can not find this level hotel in smae area.
Prijavi ovu recenziju
Hiral S. Obitelji sa malom djecom Thailand, 5. svibnja 2016.
Good
4,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Ahmad R. Grupe Malaysia, 4. svibnja 2016.
Rayaburi hotel
6
Nice place.. Just lack of halal food.. Other than that this place is awesome.. Near bangla road and patong beach
Prijavi ovu recenziju
Khong W. Grupe Malaysia, 3. svibnja 2016.
OPPO
4
hotel front desk service not efficient , location nice, environment good, breakfast not bad
Prijavi ovu recenziju
Mohd H. Grupe Malaysia, 1. svibnja 2016.
Good location
5,7
Location very good
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Rayaburi Hotel Patong PhuketRayaburi Hotel Patong Phuket - RestoranRayaburi Hotel Patong Phuket - SadržajiRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartmanRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - SadržajiRayaburi Hotel Patong Phuket - SadržajiRayaburi Hotel Patong Phuket - SadržajiRayaburi Hotel Patong Phuket - SadržajiRayaburi Hotel Patong Phuket - VrtRayaburi Hotel Patong Phuket - VrtRayaburi Hotel Patong Phuket - RestoranRayaburi Hotel Patong Phuket - VrtRayaburi Hotel Patong Phuket - PredvorjeRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - KupaonicaRayaburi Hotel Patong Phuket - KupaonicaRayaburi Hotel Patong Phuket - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08