Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Rayaburi Hotel Patong

3/8 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Rayaburi Hotel Patong Phuket - Rekreacijski sadržaji Rayaburi Hotel Patong Phuket - Apartman Rayaburi Hotel Patong Phuket - Apartman Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Rayaburi Hotel Patong Phuket - Eksterijer hotela Rayaburi Hotel Patong Phuket - Sadržaji Rayaburi Hotel Patong Phuket - Sadržaji Rayaburi Hotel Patong Phuket - Sadržaji Rayaburi Hotel Patong Phuket - Vrt Rayaburi Hotel Patong Phuket - Vrt Rayaburi Hotel Patong Phuket - Restoran Rayaburi Hotel Patong Phuket - Vrt Rayaburi Hotel Patong Phuket - Restoran Rayaburi Hotel Patong Phuket - Sadržaji Rayaburi Hotel Patong Phuket - Sadržaji Rayaburi Hotel Patong Phuket - Predvorje
Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 50
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2982recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (2982)
Razvrstati po:
Wong T. Parovi Malaysia, 16. srpnja 2015.
Value for Money

Stay in deluxe room for 3 nights. The location is great, hotel is clean, bed is comfort, staff is friendly, wifi is fast, breakfast is decent. I would recommend this hotel.
9,7
Prijavi ovu recenziju
Denise S. Parovi Malaysia, 6. srpnja 2015.
Everything is Old

Pool
4
The hotel condition was old. Bed was hard, pillow don't have enough cotton I guess.
Prijavi ovu recenziju
Joanna L. Parovi Malaysia, 1. srpnja 2015.
Facilities need to progress

Location
6,3
I stay at the deluxe hot deal with king size bed only) room. Woo, The bedroom and bathroom are hedged off by a screen, thus the waste from bathroom rushed out easily to the bedroom.There is no air-conditioning in the dining area and there is a lot of mosquitoes. There is also a cat in the dining area.
Prijavi ovu recenziju
Astrid R. Grupe Indonesia, 27. lipnja 2015.
Too good to be true

Location,
5,7
receptionist lady was rude from tech beginning to the end. And at the end of our check out time accuse us for stealing a towel, and when we went back, the room was already cleared up!!! And airport transfer request it's way too high and not flexible. There's a better one if you ask tour agents, they provIde better price and better service. Also bad wifi!!!!! Rooms are located in a very weird way like lots of stairs before you reach the room. If you plan to party and get drunk, maybe think twice. They don't provide tooth brush, of all the most important thing... I find it funny. I could live going somewhere better worth the dime for better experienced. These did ruined our last day of the trip. If improvement are made after this review, thank god! If not... Well gud luck...
Prijavi ovu recenziju
Ong H. Obitelji sa malom djecom Singapore, 21. lipnja 2015.
Present stay

Super big rooms, worth of money and walking distance to patong beach.
9,3
Present stay with nice hotel staffs.
Prijavi ovu recenziju
Ranjit S. Obitelji sa malom djecom India, 19. lipnja 2015.
was a good staying

location and rooms
7,7
great definetly recomends
Prijavi ovu recenziju
Nuri H. Parovi Singapore, 13. lipnja 2015.
Awesome Stay

Friendly staffs, good location and good service.
8
It was a great and pleasant stay. The staffs are friendly and helpful with great service provided.
Prijavi ovu recenziju
Rezaul C. Obitelji sa malom djecom Bangladesh, 9. lipnja 2015.
average hotel

location
6
Prijavi ovu recenziju
David C. Solo putnici United States of America, 9. lipnja 2015.
extra cost for guest????

rooms are very nice but mine no window. clean. 100 meters to beach
7,7
Prijavi ovu recenziju
Zi L. Parovi Singapore, 8. lipnja 2015.
Disappointing

Location
7
Not the first time staying here but this stay was disappointing. If it wasn't because of having a diving trip this time, would have paid more for a better hotel. The staff who processed the check-in for us was horrible, bad attitude, didn't manage to get her name though. When we asked to confirm the time for transfer from Hotel to Airport, she raised her voice!! This shall be my last stay ever...
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Rayaburi Hotel Patong PhuketRayaburi Hotel Patong Phuket - Rekreacijski sadržajiRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartmanRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartmanRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Eksterijer hotelaRayaburi Hotel Patong Phuket - SadržajiRayaburi Hotel Patong Phuket - SadržajiRayaburi Hotel Patong Phuket - SadržajiRayaburi Hotel Patong Phuket - VrtRayaburi Hotel Patong Phuket - VrtRayaburi Hotel Patong Phuket - RestoranRayaburi Hotel Patong Phuket - VrtRayaburi Hotel Patong Phuket - RestoranRayaburi Hotel Patong Phuket - SadržajiRayaburi Hotel Patong Phuket - SadržajiRayaburi Hotel Patong Phuket - PredvorjeRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - KupaonicaRayaburi Hotel Patong Phuket - KupaonicaRayaburi Hotel Patong Phuket - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08