Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Rayaburi Hotel Patong

3/8 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Rayaburi Hotel Patong Phuket - Rekreacijski sadržaji Rayaburi Hotel Patong Phuket - Apartman Rayaburi Hotel Patong Phuket - Apartman Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Rayaburi Hotel Patong Phuket - Eksterijer hotela Rayaburi Hotel Patong Phuket - Sadržaji Rayaburi Hotel Patong Phuket - Sadržaji Rayaburi Hotel Patong Phuket - Sadržaji Rayaburi Hotel Patong Phuket - Vrt Rayaburi Hotel Patong Phuket - Vrt Rayaburi Hotel Patong Phuket - Restoran Rayaburi Hotel Patong Phuket - Vrt Rayaburi Hotel Patong Phuket - Restoran Rayaburi Hotel Patong Phuket - Sadržaji Rayaburi Hotel Patong Phuket - Sadržaji Rayaburi Hotel Patong Phuket - Predvorje
Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 50
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 3001recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (3001)
Razvrstati po:
Jacek G. Solo putnici Poland, 27. kolovoza 2015.
Additional fee for so called UNREGISTERED GUEST

Very nice room, cleanness and kind staff
8,7
The hotel standard and cleeanness is ok. I have only one but very severe objection. The Hotel takes the fee of 800 baht for sa called UNREGISTERED Guest. It is the guest who is absent at check-in. To avoid this fee I had to check-in with my lady partner late at night. It is not justified and not comfortable.
Prijavi ovu recenziju
Cindy L. Grupe Malaysia, 16. kolovoza 2015.
excellent

location, room, jacuzzi
7,7
excellent
Prijavi ovu recenziju
Genming C. Solo putnici Singapore, 16. kolovoza 2015.
Location is good

location location location
6
The hotel is old and the service is not good. just the location
Prijavi ovu recenziju
Stewart S. Parovi United Kingdom, 14. kolovoza 2015.
Very happy traveller

The head waitress in the restaurant was very good her name is oye she remembered us from our last visit I think she deserves a raise
8,3
Very good apart from the air conditioner broke down but they moved us to another room
Prijavi ovu recenziju
Biswajit K. Parovi India, 9. kolovoza 2015.
Good location and value for money!!

Good staff Good location
8,7
Prijavi ovu recenziju
Eugene K. Grupe Singapore, 4. kolovoza 2015.
A comfortable stay

Location, Room Comfort and Staff Service
9
We were travelling in a group of 8 and were staying in the 3 room suite. The rooms were well maintained and kept comfortably clean. The hotel staff who attended to us was also very friendly.
Prijavi ovu recenziju
Wong T. Parovi Malaysia, 16. srpnja 2015.
Value for Money

Stay in deluxe room for 3 nights. The location is great, hotel is clean, bed is comfort, staff is friendly, wifi is fast, breakfast is decent. I would recommend this hotel.
9,7
Prijavi ovu recenziju
Denise S. Parovi Malaysia, 6. srpnja 2015.
Everything is Old

Pool
4
The hotel condition was old. Bed was hard, pillow don't have enough cotton I guess.
Prijavi ovu recenziju
Joanna L. Parovi Malaysia, 1. srpnja 2015.
Facilities need to progress

Location
6,3
I stay at the deluxe hot deal with king size bed only) room. Woo, The bedroom and bathroom are hedged off by a screen, thus the waste from bathroom rushed out easily to the bedroom.There is no air-conditioning in the dining area and there is a lot of mosquitoes. There is also a cat in the dining area.
Prijavi ovu recenziju
Ann K. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 28. lipnja 2015.
Value for money

Near patong beach
6
Toiletries were nice. Jacuzzi. Pool was dirty though. But overall it was value for money.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Rayaburi Hotel Patong PhuketRayaburi Hotel Patong Phuket - Rekreacijski sadržajiRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartmanRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartmanRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Eksterijer hotelaRayaburi Hotel Patong Phuket - SadržajiRayaburi Hotel Patong Phuket - SadržajiRayaburi Hotel Patong Phuket - SadržajiRayaburi Hotel Patong Phuket - VrtRayaburi Hotel Patong Phuket - VrtRayaburi Hotel Patong Phuket - RestoranRayaburi Hotel Patong Phuket - VrtRayaburi Hotel Patong Phuket - RestoranRayaburi Hotel Patong Phuket - SadržajiRayaburi Hotel Patong Phuket - SadržajiRayaburi Hotel Patong Phuket - PredvorjeRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Hotel Patong Phuket - KupaonicaRayaburi Hotel Patong Phuket - KupaonicaRayaburi Hotel Patong Phuket - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04