Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Rayaburi Resort

42/3-9 Moo. 3 Rawai, Mueng, Otok Racha , Phuket, Tajland 83000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Rayaburi Resort Phuket - Gostinjska soba Rayaburi Resort Phuket - Gostinjska soba Rayaburi Resort Phuket - Gostinjska soba Rayaburi Resort Phuket - Gostinjska soba Rayaburi Resort Phuket - Gostinjska soba Rayaburi Resort Phuket - Rekreacijski sadržaji Rayaburi Resort Phuket - Restoran Rayaburi Resort Phuket - Villa Rayaburi Resort Phuket - Villa Rayaburi Resort Phuket - Villa Rayaburi Resort Phuket - Villa Rayaburi Resort Phuket - Villa Rayaburi Resort Phuket - Gostinjska soba Rayaburi Resort Phuket - Plaža Rayaburi Resort Phuket - Okružje Rayaburi Resort Phuket - Dječji klub
Rayaburi Resort Phuket - Dječji klub Rayaburi Resort Phuket - Dječji klub Rayaburi Resort Phuket - Dječji klub Rayaburi Resort Phuket - Dvorana za fitness Rayaburi Resort Phuket - Eksterijer hotela Rayaburi Resort Phuket - Dvorana za fitness Rayaburi Resort Phuket - Dvorana za fitness Rayaburi Resort Phuket - Okružje Rayaburi Resort Phuket - Okružje Rayaburi Resort Phuket - Eksterijer hotela Rayaburi Resort Phuket - Plaža Rayaburi Resort Phuket - Plaža
Područje Otok Racha
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 1941recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (1941)
Razvrstati po:
Yong X. Parovi Singapore, 9. svibnja 2015.
Couple Stay

Location, privacy, friendly staff.
8
Prijavi ovu recenziju
Xiaobo W. Parovi China, 4. svibnja 2015.
The resort should be improve better

Rayaburi Resort
3,7
At first we waiting for the speed boat transfer to Racha ,the boat not so good when go to the island the resort staff use a very old truck (no roof )to transfer all the guests .check in the staff attitude is good .but when we go time is not so nice . The house is clean ,but looks like old ~the door need use key not a modern type use card . Shower water is a bit salty , Important is wifi is like a snail SoSoSo slow ! But the racha isaland sea is really nice ~~hope my comment can useful for yours Thanks .
Prijavi ovu recenziju
Maria K. Parovi Sweden, 9. travnja 2015.
Stunning island amazing beach but slowly decaying

Beach beach beach
7,7
Amazing beach and island. Rooms not cleaned properly and need maintance work. Towels and sheets not cleaned properly. Other guests are rude and dirty, they leave their trash on the beach!!! Staff is very friendly and polite and I felt sorry for them because guests are generally rude to them. Island feels isolated which is amazing and the beach is soo beautiful your eyes hurt. Not many daytrippers btwn 14-16 we were the only couple swimming in the pristine blue. Not much difference btwn this beach and the colours at maldives.
Prijavi ovu recenziju
Sarah W. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 7. travnja 2015.
Great

Location, beach and pool
9
Prijavi ovu recenziju
Jose S. Parovi Spain, 7. travnja 2015.
very nice island

emplacement, views, managers
5,3
Prijavi ovu recenziju
Hairong X. Solo putnici China, 29. ožujka 2015.
Terrible hotel with nothing but dirt and dirt
2,7
Horrible experience. Dirty, can't shower.
Prijavi ovu recenziju
Lijie G. Obitelji sa malom djecom China, 25. ožujka 2015.
Peacefull retreat

Quiet place, great beach
7
Great and relaxing place to enjoy the beach or pool. Breakfast was awful and not many restaurant to choose dinner.
Prijavi ovu recenziju
Pilun L. Parovi Thailand, 14. ožujka 2015.
Hotel

Nice enviorment, neat
6
Prijavi ovu recenziju
Jeff H. Parovi United States of America, 8. veljače 2015.
Nice resort

Private beach, fitness center (but closed), friendly staff
8,7
The stay was good except we stay by the pool and it was very loud. And way too many Chinese people (sorry).at around 930 or 10 in the morning you had to leave your room because it was just too loud with kids and people.but having said that the resort is great , great views and the people are great! I will definitely be back.
Prijavi ovu recenziju
Emily G. Parovi Australia, 11. siječnja 2015.
nice landscaping

nice staff ,quick responds,clean room
10
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Rayaburi Resort PhuketRayaburi Resort Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Resort Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Resort Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Resort Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Resort Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Resort Phuket - Rekreacijski sadržajiRayaburi Resort Phuket - RestoranRayaburi Resort Phuket - VillaRayaburi Resort Phuket - VillaRayaburi Resort Phuket - VillaRayaburi Resort Phuket - VillaRayaburi Resort Phuket - VillaRayaburi Resort Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Resort Phuket - PlažaRayaburi Resort Phuket - OkružjeRayaburi Resort Phuket - Dječji klubRayaburi Resort Phuket - Dječji klubRayaburi Resort Phuket - Dječji klubRayaburi Resort Phuket - Dječji klubRayaburi Resort Phuket - Dvorana za fitnessRayaburi Resort Phuket - Eksterijer hotelaRayaburi Resort Phuket - Dvorana za fitnessRayaburi Resort Phuket - Dvorana za fitnessRayaburi Resort Phuket - OkružjeRayaburi Resort Phuket - OkružjeRayaburi Resort Phuket - Eksterijer hotelaRayaburi Resort Phuket - PlažaRayaburi Resort Phuket - PlažaRayaburi Resort Phuket - PlažaRayaburi Resort Phuket - PlažaRayaburi Resort Phuket - PlažaRayaburi Resort Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Resort Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Resort Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Resort Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Resort Phuket - VillaRayaburi Resort Phuket - VillaRayaburi Resort Phuket - VillaRayaburi Resort Phuket - RestoranRayaburi Resort Phuket - RestoranRayaburi Resort Phuket - Sport i aktivnostiRayaburi Resort Phuket - OkružjeRayaburi Resort Phuket - OkružjeRayaburi Resort Phuket - OkružjeRayaburi Resort Phuket - VillaRayaburi Resort Phuket - Balkon/terasaRayaburi Resort Phuket - KupaonicaRayaburi Resort Phuket - OkružjeRayaburi Resort Phuket - OkružjeRayaburi Resort Phuket - Sport i aktivnostiRayaburi Resort Phuket - Sport i aktivnostiRayaburi Resort Phuket - Sport i aktivnostiRayaburi Resort Phuket - Sport i aktivnostiRayaburi Resort Phuket - RestoranRayaburi Resort Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Resort Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Resort Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Resort Phuket - OkružjeRayaburi Resort Phuket - OkružjeRayaburi Resort Phuket - Gostinjska sobaRayaburi Resort Phuket - Interijer hotelaRayaburi Resort Phuket - PlažaRayaburi Resort Phuket - PlažaRayaburi Resort Phuket - PlažaRayaburi Resort Phuket - PlažaRayaburi Resort Phuket - PogledRayaburi Resort Phuket - PogledRayaburi Resort Phuket - PogledRayaburi Resort Phuket - OkružjeRayaburi Resort Phuket - Spa centarRayaburi Resort Phuket - OkružjeRayaburi Resort Phuket - OkružjeRayaburi Resort Phuket - RestoranRayaburi Resort Phuket - OkružjeRayaburi Resort Phuket - OkružjeRayaburi Resort Phuket - Spa centarRayaburi Resort Phuket - PlažaRayaburi Resort Phuket - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02