Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Airport Hotel

No.9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok, Zračna luka Hong Kong, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 6047recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (6047)
Razvrstati po:
Paul F. Poslovni putnici United States of America, 28. svibnja 2016.
Hotel not maintained well.
6
TV did not work properly, could not use it. Bath tub drain control broken -- would not empty.
Prijavi ovu recenziju
Jim G. Parovi Australia, 27. svibnja 2016.
Great place to stay
6,7
Kira at reception was Great to deal let us check in early which was a Great Help
Prijavi ovu recenziju
Song M. Solo putnici Singapore, 26. svibnja 2016.
Airport Hotel
4
Nothing much to review except that is just another normal transit hotel. Room not as spacious as expected.
Prijavi ovu recenziju
Anna R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 26. svibnja 2016.
Location very good
5,3
Hotel is walking distance to HKIA. Very ideal and convenient for travellers with early/late flight. Check in/out is very fast. Will definitely come back. The only downside in our room is that the shower is functioning but is noisy.
Prijavi ovu recenziju
David G. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 26. svibnja 2016.
Not worth $240 per night
3,7
It's just that it was not up-to-date, old and used feeling and we paid so much. I would have expected more. The room was small for 4 people and the bathroom was really out-dated. How can they charge so much money? (And this is the first review I ever wrote).
Prijavi ovu recenziju
Alex C. Grupe United Kingdom, 26. svibnja 2016.
Very good hotel
6,3
Hotel very good,
Prijavi ovu recenziju
Yap M. Obitelji sa malom djecom Singapore, 25. svibnja 2016.
Excellent services but room a bit run down
6
We appreciate their front desk services and luggage deposit services. All staffs are friendly and we feel welcomed on that. We forgot to bring out our iPad from safety deposit box and their staffs are very helpful to help us on this. This is my 2nd time stay in this hotel. I booked a room next to airport runway and putting a hope to enjoy the view of plane taking off and touching down. But the room assigned to me is located at low floor, the view has been blocked. The room also not city view as well. The description in agoda seem like not align with what we get. Having said that, overall I still happy with the stay.
Prijavi ovu recenziju
Celyn C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 25. svibnja 2016.
Service No. 1
6,7
Hotel staffs are alert with customers who need any kind of help. We are impressed!
Prijavi ovu recenziju
Neil B. Parovi Australia, 25. svibnja 2016.
disapointed
4,7
at the rates charged you should not have to pay for movies
Prijavi ovu recenziju
Lim Y. Parovi Malaysia, 23. svibnja 2016.
nice airport hotel. near to Terminal 1.
6,7
nice airport hotel. near to Terminal 1. nice airport hotel. near to Terminal 1. nice airport hotel. near to Terminal 1.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Regal Airport Hotel Hong KongRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - BazenRegal Airport Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Airport Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Airport Hotel Hong Kong - SadržajiRegal Airport Hotel Hong Kong - PogledRegal Airport Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - PogledRegal Airport Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Airport Hotel Hong Kong - SadržajiRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - SadržajiRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Airport Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Airport Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Airport Hotel Hong Kong - PogledRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - PogledRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Hrana i pićeRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03