ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Airport Hotel

No.9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok, Zračna luka Hong Kong, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Spa centar Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Airport Hotel Hong Kong - Bazen Regal Airport Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran
Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Zračna luka Hong Kong Broj soba: 1171
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 5246recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (5246)
Razvrstati po:
Yuan-Na C. Poslovni putnici Australia, 4. svibnja 2015.
Next to the airport

Convenient location, basic facility
6,3
Great for overnight stay in HK if you needed to connect your flight next day. Basic facility but clean.
Juwy L. Solo putnici Singapore, 3. svibnja 2015.
Near to airport

Near to airport, good spa and easy to look for food.
8
Roland C. Poslovni putnici Australia, 30. travnja 2015.
Good hotel & facilities but uncompromising attitud

Comfortable bed, good facilities. Close to terminal
8
I had booked two rooms but my partners were unable to use the room as they had some issues with their visa's & had to remain in the arrival lounge until getting the ferry to Shenzen the next day. I requested a refund but was told it could not be done. They would not enter a dialogue about it @ not even offer a discount or a credit for another visit which I felt was very disappointing.
Shun H. Parovi China, 30. travnja 2015.
Pay Internet service, very mean

Good for speedy travelers
8,7
It was good, we arrived 10:30pm, we got flight in the morning on the next day! Very disappointed with the pay Internet, these days hotel should provide it for free
Lau W. Obitelji sa malom djecom Singapore, 28. travnja 2015.
Near Airport hotel

Walking distance to airport
6
The hotel was just a few steps away from the international Hong Kong airport. We booked to stay near the airport on the last night in HKG as our flight was 7 in the morning. The room looks old and the frunitures too. Need a facelift in the room. Bathroom was OK in size, we did not use the cafe in the hotel but restaurant in the airport to eat. Overall was ok.
Shigeru K. Poslovni putnici Australia, 25. travnja 2015.
Connected to Airport terminal building

Easy access to public transportation, airlines, train, ferry, bus and taxi.
7,7
Need improvement of early check-out system.
Robert W. Parovi Australia, 25. travnja 2015.
Convenience at its best

Convenient, confortable and clean
8,7
For an overnight stay between flights, walking distance is very close and the rooms are clean. It gives you plently of time the next day to relax and not have to rush for your next flight out.
Noehl L. Grupe Philippines, 24. travnja 2015.
Very Nice Hotel

Proximity to airport
8,3
Amanda P. Solo putnici United States of America, 23. travnja 2015.
Good for picking people up quick after arrival

location, quick check out, fast internet
7,3
It was a quick over night stay. I had to pick someone up at the airport the following morning early, and did not need the hassle of making the trek back out. It was nice and clean. The rooms are a bit old feeling, but quite large for Hong Kong standards.
Jo-Anne S. Obitelji sa odraslom djecom Canada, 23. travnja 2015.
Convenient

Location, modern, comfortable
8,7
Very relaxing

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal Airport Hotel Hong KongRegal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Spa centarRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Airport Hotel Hong Kong - BazenRegal Airport Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3B04