ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Airport Hotel

No.9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok, Zračna luka Hong Kong, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Spa centar Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Interijer hotela Regal Airport Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Airport Hotel Hong Kong - Bazen Regal Airport Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Airport Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Airport Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Zračna luka Hong Kong Broj soba: 1171

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 4737recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (4737)
Razvrstati po:
John C. Parovi United States of America, 27. studenog 2014.
Regal

Location, location, location
6,7
I could not believe that they would charge me $34 for wifi for one day. I will never stay there again and, despite its wonderful location, I will tell everyone I know not to stay there.
Harry C. Poslovni putnici United States of America, 25. studenog 2014.
Great place to transit through Hong Kong Airport

Location, cleanliness and comfort
9
I live for months each year at hotels with my job. This place was very clean, convenient for transit through Hong Kong and I would definitely stay here again. I would not stay here if I planned to visit Hong Kong for any length of time, but for a layover it is great.
Philip K. Poslovni putnici Philippines, 24. studenog 2014.
no good hotel in HK

none
3
Sarah C. Solo putnici United States of America, 24. studenog 2014.
very convenient place to stay

location, great staff, and nice rooms
8,7
Xiao L. Solo putnici Singapore, 23. studenog 2014.
ok only

location, hotel exterior, staff
6,7
Hideo T. Poslovni putnici Japan, 23. studenog 2014.
Good

Good
9
Sze L. Parovi China, 23. studenog 2014.
The Airport Hotel

Room area , view and near airport
5,7
Mostly is ok, but the bath room facility is old!
John M. Solo putnici Canada, 23. studenog 2014.
All about location

location, location, location
9,7
Joyce Y. Obitelji sa malom djecom Singapore, 22. studenog 2014.
Only if you need to be at airport area

Location at airport
5
Nothing great . No other choice as this was the closest proximity to airport . We had a baby with us , with a really early flight figured this would save us some hassle . Lobby looks impressive but rooms were really old . Bathtub was old . No free wifi in room . There was construction going on in the hotel and the Recep had told us there would be some noises from it . The room smelt of sewage coming from the toilet .
Loo L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 22. studenog 2014.
A short Stay at Regal Airport Hotel

Great location, Nice indoor & outdooor pool, Free shuttle bus to Citygate
8,3
Our stay at Regal Airport Hotel was a pleasant one. Great location and the hotel provide free shuttle bus to the nearby shopping mall, Citygate. We have a nice shopping trip there. The indoor pool is great and my nephew has enjoyed a good swim.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal Airport Hotel Hong KongRegal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Spa centarRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRegal Airport Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Airport Hotel Hong Kong - BazenRegal Airport Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Airport Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3B07