ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Airport Hotel

No.9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok, Zračna luka Hong Kong, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Spa centar Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Interijer hotela Regal Airport Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Airport Hotel Hong Kong - Bazen Regal Airport Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Airport Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Airport Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Zračna luka Hong Kong Broj soba: 1171

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 4814recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (4814)
Razvrstati po:
Chan W. Solo putnici Hong Kong, 17. prosinca 2014.
good

location
8
Khoo P. Obitelji sa malom djecom Singapore, 17. prosinca 2014.
Great Location and Food

Food, Room Quality, Location
10
Great experience
Janet S. Solo putnici United States of America, 17. prosinca 2014.
Hotel needs to be upgraded

Close to airport
6,3
Ok
Ross P. Poslovni putnici United Kingdom, 16. prosinca 2014.
Perfect for airport transit..... otherwise nothing

Location Location Location
8,3
Easy - convenient because it is connected to the airport. Average quality. There are much better hotels in Hong Kong. This hotel is overpriced for what it is. Most Shocking that some hotel executive thinks that it is somehow good PR to charge 130 HK dollars for internet access in the bedroom. Non-guests can sit in the hotel lobby or the airport and use internet for free, but guests who are paying 300 US dollars for a room are charged extra for internet. This is 2014, get real!
Seah S. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 16. prosinca 2014.
pleasant stay at regal hotel

3 min walk to airport, privacy of toilet, fresh feel of room-comfortable bed
6,3
i love it. Need to put 500 hk or credit card as deposit even though room is fully paid.
Sara N. Solo putnici United States of America, 16. prosinca 2014.
Regal is just ok, not 5 star

Location to airport, steam room, location to Asia World Expo
6,3
I stayed at the Marriot (right next to the Regal) the night before staying at the Regal. The Marriot is 5-star. The Regal I'd give 3 stars. I imagine some of their rooms are 4 star and maybe even 5 stars but the rooms titled "Superior" are 3 star. The carpet was pulling up in areas, it looked old and worn, the safe didn't work (I had to call maintenance), the toilet stopped flushing after a few uses (I had to call maintenance), and it was compact. For the price I paid, I'd definitely expect more.
Szu T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 15. prosinca 2014.
good

location,clean, big room
9,7
Comfortable
Jing H. Grupe China, 15. prosinca 2014.
One night stay

the hotel is ideal for flight transfer travelers. We chose it since we just stayed for a night to catch aonther flight next day.
6
The room service is really disappointed. We booked a room for 3 people. For the double bed, the hotel only provided one quilt which is normal. But it took me about 1hr to get a spare blanket. And I had to call them 4 times. We arrived the hotel about 12am. So it was until 1am we got the blanket.
Chris H. Parovi Australia, 15. prosinca 2014.
Tired

Location Location
6,7
Very easy to find and the location was very good. Room was very tired.
Khoo P. Obitelji sa malom djecom Singapore, 14. prosinca 2014.
Great Location

Location, Room qualty and Friendly staff
10
Great! The staff were very helpful although I booked in late

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal Airport Hotel Hong KongRegal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Spa centarRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRegal Airport Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Airport Hotel Hong Kong - BazenRegal Airport Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Airport Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3A05