Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Airport Hotel

No.9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok, Zračna luka Hong Kong, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 6035recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (6035)
Razvrstati po:
Tan Y. Poslovni putnici Canada, 21. svibnja 2016.
Great hotel
6
Whenever I have to transit for more than 6 hours in Hong Kong, I would stay at the Regal Hotel because booking at Plaza Premium is impossibly difficult. I have always enjoyed the hotel.
Ridhuan S. Parovi Malaysia, 16. svibnja 2016.
Good value for money
6
Literally beside airport. Connected via bridge from inside airport, no need to go outside. There's a signboard to the hotel from inside airport's Terminal 1 Arrival Hall.
Wei F. Poslovni putnici Singapore, 15. svibnja 2016.
Room generally is good, except the baby cockroach
6
Room generally is good, except the baby cockroach.
Nyuk L. Solo putnici Brunei Darussalam, 14. svibnja 2016.
Good hotel for transit traveller
5
No comment.
Werner T. Obitelji sa malom djecom Switzerland, 12. svibnja 2016.
very near to airport
6
nice staff, swimmingpool
Elize L. Obitelji sa odraslom djecom China, 11. svibnja 2016.
nice
4,7
clean
Jackson L. Solo putnici Australia, 10. svibnja 2016.
Great hotel for stopover
6,3
Very neat and clean and 5 minutes walk to Airport. Great hotel for stopover if late arrival and early departure next morning.
Concepcion B. Parovi United States of America, 8. svibnja 2016.
Great!
6
We plan to stay in your hotel again on our next trip this year
Xiao C. Obitelji sa odraslom djecom China, 7. svibnja 2016.
Room service needs to be improved
4,3
Frankly speaking, I was rather disappointed with the service here. No one answered it when I called the room service for borrowing a power adapter until the third time after approximately 30 mins. What's more disappointing was the staff arrived so late that I had to give another call. Secondly, surprised to find there was still plenty of water in the electric kettle. Another weird thing was that there is no switch for the corridor lamp and the staff told me I can only turn if off with the master switch. If so, any necessary to have the floor lamp in the room? But the staff at the reception and the Conceige are well-mannered and quite helpful.
Chen Y. Solo putnici China, 6. svibnja 2016.
good location , good service
5,7
Good location , good service , check out very fast
1 od 1 recenzija
Regal Airport Hotel Hong KongRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - BazenRegal Airport Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Airport Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Airport Hotel Hong Kong - SadržajiRegal Airport Hotel Hong Kong - PogledRegal Airport Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - PogledRegal Airport Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Airport Hotel Hong Kong - SadržajiRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - SadržajiRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Airport Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Airport Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Airport Hotel Hong Kong - PogledRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - PogledRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Hrana i pićeRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07