Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Airport Hotel

No.9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok, Zračna luka Hong Kong, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Spa centar Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Airport Hotel Hong Kong - Bazen Regal Airport Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran
Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Zračna luka Hong Kong Broj soba: 1171
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 5432recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (5432)
Razvrstati po:
Kee S. Solo putnici Malaysia, 31. srpnja 2015.
Regal Airport Hotel

Location, location, location
7,3
Prijavi ovu recenziju
Charles W. Poslovni putnici United States of America, 29. srpnja 2015.
Hotel remarks

Location, cleanliness, and variety
7,3
My stay at regal hotel was very good but found prices at restraunts a bit pricey. One example is I went to the China bar and grill to get a beer and was shocked at the prices for a pint of draft beer, about $10. That's a bit pricy I think it's only draft beer which is usually a little cheaper than bottle beer. Needless to say I didn't get a beer. I think a more realistic price should of been about $7.
Prijavi ovu recenziju
Thomas S. Solo putnici United States of America, 28. srpnja 2015.
When you need sleep...

Location, hot shower, comfortable bed
8,3
Prijavi ovu recenziju
Paul S. Solo putnici United States of America, 28. srpnja 2015.
was goo

Location ,locatio,locatio
8
it was good just walk to airport food ok staff nice
Prijavi ovu recenziju
Kotaro K. Poslovni putnici Japan, 27. srpnja 2015.
Nice airport hotel

Connected to airport, clean and friendly staff.
8
Excellent.
Prijavi ovu recenziju
Darmanto S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 26. srpnja 2015.
best choice for transit in HKIA

location, access, staff
8
good location from HKIA, best to take rest if we have connected flight or early morning flight, have free shuttle to Citygate outlet if we have time before take rest
Prijavi ovu recenziju
Claudia C. Parovi United States of America, 26. srpnja 2015.
Stay at Airport Regal Hotel

Nothing but location
6
Prijavi ovu recenziju
Yin C. Parovi Hong Kong, 25. srpnja 2015.
very clean

close to airport
7,7
nice and reasonable what u pay what u get.
Prijavi ovu recenziju
Karla P. Obitelji sa malom djecom Canada, 24. srpnja 2015.
Convenient and accommodating

Location, staff, and amenities
8,7
Perfect for an overnight layover in HK. I was travelling alone with 2 small children and the staff were extremely helpful and accommodating. They were able to give me a later check out time of 3pm, store my bags, give me a room with 2 queen beds, provide high chairs, etc etc. Internet was fast and reliable. One of the hotel porters even helped me take my 5 suitcases to the Cathay check-in counters. Couldn't ask for more.
Prijavi ovu recenziju
Helena W. Obitelji sa malom djecom Portugal, 22. srpnja 2015.
Good location n clean environment

Good location, clean environment n room, check-out fast
7,7
usually when early morning flight will stay at this hotel, check-out fast, staff helpful.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal Airport Hotel Hong KongRegal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Spa centarRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Airport Hotel Hong Kong - BazenRegal Airport Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02