Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Airport Hotel

No.9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok, Zračna luka Hong Kong, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Spa centar Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Airport Hotel Hong Kong - Bazen Regal Airport Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Zračna luka Hong Kong Broj soba: 1171

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 5801recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (5801)
Razvrstati po:
Markus S. Solo putnici Switzerland, 3. veljače 2016.
Aging hotel with a high price

Location
6,7
The room is ok but not new. Only 1 electrical connection available. Very expensive for the value
Prijavi ovu recenziju
Michael W. Parovi Taiwan, 2. veljače 2016.
Stop Over

Next To the airport; quick get away to check in flight ; no fuss
6
Met our basic requirements
Prijavi ovu recenziju
Su T. Solo putnici Malaysia, 1. veljače 2016.
Location is the best

Location, location and location
8
Excellent location
Prijavi ovu recenziju
Arnold S. Solo putnici Canada, 1. veljače 2016.
Excellent Stay

1. Part of airport complex
10
Prijavi ovu recenziju
Jeanne A. Obitelji sa malom djecom Canada, 30. siječnja 2016.
Great Airport Hotel especially for transit purpose

location, convenient, cleanliness
8,7
It was great. I only stayed for 4 hours but the staff (Angus and Martin) already prepared the necessary paper work, so that I did not have to wait too long and after the long flight from Toronto (15 hours), we were able to get a good rest and freshened up to continue our journey to Perth, Australia. Thank you very much for the service. They upgraded us to a better room. Once again, thank you.
Prijavi ovu recenziju
Noppadon P. Parovi Thailand, 29. siječnja 2016.
Good for emergency

Location
6,3
We stayed 1 night there. Our flight landed in HK at 1:30am, it was good to have somewhere near the airport to sleep. It serves its specific purpose. May stay again if it needs to.
Prijavi ovu recenziju
Jenia B. Solo putnici United States of America, 28. siječnja 2016.
Little disappointed

Bed was comfortable, view of the bay was beautiful, bell men were very helpful
7
I was a little disappointed from my last stay in March, checking in took over 30 min. I had problems w/the TV where I called house cleaning for new remote 2 to 3 times w/no answer, I called the front desk, same thing happened, then finally got a hold of someone and problem was resolved after over an hour. On a positive note, when I was checking in, the receptionist was very nice and upgraded my room and explained a few things I had questions on. The room was very cold as a cold front was in Hong Kong so I called for a heater and that was brought to my room.
Prijavi ovu recenziju
Chang Y. Parovi South Korea, 24. siječnja 2016.
Long wait for both check in and checkout

Connected to airport.
8
Basically a monopoly. Only hotel to be connected to airport (2min walk). Room quality is solid but it is crowded for check-in and out (I checked out at 6:30am fyi)
Prijavi ovu recenziju
Munkhtulga G. Obitelji sa malom djecom Mongolia, 22. siječnja 2016.
Comfort

Inside un airport
7,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Fook M. Poslovni putnici Singapore, 19. siječnja 2016.
One night sleep

Nver notice
7,7
Just sleep for a night to catch a early flight where arriving in late night. Never notice anything.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal Airport Hotel Hong KongRegal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Spa centarRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Airport Hotel Hong Kong - BazenRegal Airport Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04