Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Airport Hotel

No.9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok, Zračna luka Hong Kong, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Spa centar Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Airport Hotel Hong Kong - Bazen Regal Airport Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran
Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Zračna luka Hong Kong Broj soba: 1171
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 5377recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (5377)
Razvrstati po:
Jay P. Poslovni putnici South Korea, 30. lipnja 2015.
airport hotel

close from hotel, quick check out, good for transfering
8
not quiet 5 star hotel.
Jay P. Poslovni putnici South Korea, 30. lipnja 2015.
good for transferring

good location, easy check out, good staff
8
not quiet 5 star hotel
Marlene C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 29. lipnja 2015.
not that impressed

location
5,3
Just good.
Rosiana R. Parovi Indonesia, 29. lipnja 2015.
Good Place for Overnight Stop

Very close to the airport, good service, good environment
8,3
It's definitely a great place to live in Hongkong. It has a great location: located near Hong Kong International Airport. We can easily go to the hotel for rest with great tire after the arrival of the flight. Eventually, will always stay here when transit at Hong Kong.
Jesus R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. lipnja 2015.
Great location

location, comfort,time savings
7,7
considering our flight for next day is at 9am, so it is very convenient to stay at this airport hotel. It saves a lot of time and pressure to check in for our next flight for next day
Bruce H. Parovi Australia, 27. lipnja 2015.
Good location with nice view of planes

Convenient with covered path, quick access to central, good view if you like watching planes
8
Better than expected and with nice service. Two minor issues though: 1) unable to authorised my credit card; 2) the first room given to me has opened milk in fridge, seems cleaning not done properly.
Shaun R. Parovi Canada, 27. lipnja 2015.
Best location

Location , location , location
7,7
Great place for layovers and early morning flights.
Sami V. Obitelji sa malom djecom Finland, 26. lipnja 2015.
Max 4 star

Location (early morning flight), clean,
8
I booked family room for four people (2 adults 2 kids). Check-in time at 2pm but we got our room about 2:45pm. They gave us one free beverage because delay!? Why only one since 4 people. Our room towels and other stuff only for 3 people even I booked for four. Location very good if have early morning flight. Just few minutes walk from terminals.
Khe F. Poslovni putnici Indonesia, 26. lipnja 2015.
Perfect Location for transit

Location Room comfort and Staffs
8
Overall was satisfactory.
Helmy J. Poslovni putnici Indonesia, 25. lipnja 2015.
Convenient stay for transit paxs

Big Room, Convenient location for transit paxs, Free Shuttle
6,7
Overall is good. Staff is not really friendly, but in average service is ok. Got free shuttle to Citygate outlet.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal Airport Hotel Hong KongRegal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Spa centarRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Airport Hotel Hong Kong - BazenRegal Airport Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

HK-AGWEB-2F04