ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Airport Hotel

No.9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok, Zračna luka Hong Kong, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Spa centar Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Interijer hotela Regal Airport Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Airport Hotel Hong Kong - Bazen Regal Airport Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Airport Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Airport Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Zračna luka Hong Kong Broj soba: 1171

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 4817recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (4817)
Razvrstati po:
Sonia E. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 20. prosinca 2014.
Too expensive

It is a good hotel but it is too expensive for what it offers
8
It was okay
Jose S. Poslovni putnici Dominican Republic, 17. prosinca 2014.
Perfect hotel for transit travel

The room are spacious and clean, nice facilities for food and dining, adjacent to the airport
10
It's a very conveniently located hotel attached to the airport. Makes it a breeze to come in and out. My room was super spacious and very comfortable. I was able to relax and rest before my next flight.
Joey V. Solo putnici Malaysia, 17. prosinca 2014.
room is small

transit is good
6
When I transit
Chan W. Solo putnici Hong Kong, 17. prosinca 2014.
good

location
8
Khoo P. Obitelji sa malom djecom Singapore, 17. prosinca 2014.
Great Location and Food

Food, Room Quality, Location
10
Great experience
Janet S. Solo putnici United States of America, 17. prosinca 2014.
Hotel needs to be upgraded

Close to airport
6,3
Ok
Ross P. Poslovni putnici United Kingdom, 16. prosinca 2014.
Perfect for airport transit..... otherwise nothing

Location Location Location
8,3
Easy - convenient because it is connected to the airport. Average quality. There are much better hotels in Hong Kong. This hotel is overpriced for what it is. Most Shocking that some hotel executive thinks that it is somehow good PR to charge 130 HK dollars for internet access in the bedroom. Non-guests can sit in the hotel lobby or the airport and use internet for free, but guests who are paying 300 US dollars for a room are charged extra for internet. This is 2014, get real!
Seah S. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 16. prosinca 2014.
pleasant stay at regal hotel

3 min walk to airport, privacy of toilet, fresh feel of room-comfortable bed
6,3
i love it. Need to put 500 hk or credit card as deposit even though room is fully paid.
Sara N. Solo putnici United States of America, 16. prosinca 2014.
Regal is just ok, not 5 star

Location to airport, steam room, location to Asia World Expo
6,3
I stayed at the Marriot (right next to the Regal) the night before staying at the Regal. The Marriot is 5-star. The Regal I'd give 3 stars. I imagine some of their rooms are 4 star and maybe even 5 stars but the rooms titled "Superior" are 3 star. The carpet was pulling up in areas, it looked old and worn, the safe didn't work (I had to call maintenance), the toilet stopped flushing after a few uses (I had to call maintenance), and it was compact. For the price I paid, I'd definitely expect more.
Szu T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 15. prosinca 2014.
good

location,clean, big room
9,7
Comfortable

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal Airport Hotel Hong KongRegal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Spa centarRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRegal Airport Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Airport Hotel Hong Kong - BazenRegal Airport Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Airport Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3B08