Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Airport Hotel

No.9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok, Zračna luka Hong Kong, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Spa centar Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Interijer hotela Regal Airport Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Airport Hotel Hong Kong - Bazen Regal Airport Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Airport Hotel Hong Kong - Spa centar Regal Airport Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Airport Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica
Mjesto: Zračna luka Hong Kong Broj soba: 1171
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 3851recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (3851)
Lei C. Parovi Macau, 19. travnja 2014.
Nice location

Clean convenient
8,7
Very convenient for early flight but no wifi in the room
David M. Poslovni putnici United States of America, 18. travnja 2014.
i was very impressed with the quslity of ghis hote

room was beautiful, food was great, and thd staff were very nice and helpful.
10
I have traveled Asia for 35 years and this hotel is at the top of my list. The room was beautiful and it had all the amenities. Close to the airport within walking distance. Staff spoke excellent English and they were very nice. The good was very good with s good international selection. The price was great. I upgraded to the executive floor. The free breakfast was excellent and it included a 6 pm checkout time. It Also included the work out room, witch was very good. I would stay here over and over again
Judith V. Parovi Netherlands, 14. travnja 2014.
a hotel very close to the airport

location
7,3
The stay was not too bad. We took an upgrade, which included free use of the minibar. It was filled with only six cans (two beer, two cola light, two 7up). Too bad if you don drink alcohol or light products. The room was spacious, but the cleaning could be done better and I hope the room is scheduled for renovation. The water pipes made an incredible noise when you opened the tap in the bathroom, which would certainly woke us and our neighbours up during the night. The dinner and breakfast buffet was great, but for dinner we opted for a lighter meal and took the A- menu. It seemed that the used the low quality beef and the fat in this dish which was covered with a sauce because half of the meat could not be swallowed or consisted just out of fat. All in all, for one night before you fly, it is not too bad but I expected more for the money.
Pok F. Poslovni putnici Macau, 11. travnja 2014.
Everything is good, except no free wifi

Location
9,3
Everything is good, except no free wifi
Fui C. Solo putnici Malaysia, 10. travnja 2014.
Normal

centrally located
6,3
Ellen H. Parovi Australia, 10. travnja 2014.
Regal Airport Hotel

Close to airport
8
George M. Solo putnici Australia, 9. travnja 2014.
Great transit hotel

Location massage gym pool
8,3
Fine
Wen-Ting Y. Poslovni putnici Australia, 8. travnja 2014.
Excellent location and very convenience

Location, cnvenience and comfortable
8,7
Widjaja S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 8. travnja 2014.
A great 1 night stay

Connected to the airport, shuttle to Outlet Mall, friendly staff
8,7
We're staying in a quadraple room. Just an overnight stay to catch up my early morning flight. The hotel is directly connected to the airport. Spacious room with a fantastic view of airport and ocean.
Alex T. Obitelji sa malom djecom United States of America, 7. travnja 2014.
Quiet & Convenient

Easy covered sky bridge access to airport, surprisingly quiet despite proximity to airport and nice comfortable rooms
8
It was good.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal Airport Hotel Hong KongRegal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Spa centarRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRegal Airport Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Airport Hotel Hong Kong - BazenRegal Airport Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - Spa centarRegal Airport Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Airport Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3A08