ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Airport Hotel

No.9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok, Zračna luka Hong Kong, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Spa centar Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Interijer hotela Regal Airport Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Airport Hotel Hong Kong - Bazen Regal Airport Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Airport Hotel Hong Kong - Spa centar Regal Airport Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Airport Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Zračna luka Hong Kong Broj soba: 1171

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 4429recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (4429)
Razvrstati po:
Ilan G. Poslovni putnici United States of America, 10. rujna 2014.
Good for stopover

Managed to sleep between flught
9,3
No problems, free wi-fi too short
Jaw S. Parovi Hong Kong, 10. rujna 2014.
God like location

location, clean, high efficient
9
Rollo P. Solo putnici United States of America, 10. rujna 2014.
Overnight

Location, Location, Location
9,3
I needed a hotel for a quick overnight. Not knowing Hong Kong, I wanted to stay near the airport. I found the Regal Airport Hotel quickly via a causeway from the main terminal. Got a peaceful night's rest after a long trans-Pacific flight....Modern and elegant.
Weranun E. Poslovni putnici Malaysia, 9. rujna 2014.
Good location as nearby the airport.

Convenience, good facility, provide free shuttle bus
8
Michael D. Poslovni putnici United States of America, 8. rujna 2014.
Booked for a customer on an overnight connection

location, convenience to the airport, only have 2
8
I heard the hotel was great. We had a business traveler in town who had a stop over between flights from Shanghai and Los Angeles. Booked him a room here and he said it was convenient and perfect for the 12 hour overnight he had between cities.
Neil O. Parovi Australia, 7. rujna 2014.
Transit Stop

Location, location, location. We were able to walk to the hotel without leaving the airport precinct
6,7
The stay was satisfactory but the room was tired and needed to be updated. Given the price (which was less than normal due to making an advanced booking), the room was not good value for money.
Wino S. Poslovni putnici Indonesia, 7. rujna 2014.
location

fast check in and out. good location, very quiet
7,7
quiet room, clean bed sheet. clean bathroom. easy access to the airport, just 7 min walking. free shuttle to the citygate mall.
Elizabeth S. Poslovni putnici Australia, 7. rujna 2014.
Convenience at a price

Location, location, location
6
I was only at the hotel for a few hours so didn't see much of the place. However, check in and check out was a bit chaotic. There were separate lines for each but the staff didn't seem to be attending both queues. The room was large but 'tired'. I was told that the hotel was full so I was being upgraded to a twin room. A twin room is not an upgrade. I couldn't work out the lights. They were ether all on or all off. Maybe that was just me. I was asked to provide my credit card details for the mini bar bit the mini bar was empty. A very convenient location but very over priced
Yuen P. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 7. rujna 2014.
Regal Airport Hotel

Good Location few minutes reach airport, big comfort room, convenience
7
Disappointed about Cleanliness: drainage hole of bath tub very rusty
Haoyu T. Poslovni putnici Canada, 6. rujna 2014.
old, expensive, unable to control AC

good location
5
A really bad experience over all

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal Airport Hotel Hong KongRegal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Spa centarRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRegal Airport Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Airport Hotel Hong Kong - BazenRegal Airport Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - Spa centarRegal Airport Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Airport Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3B07