ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Airport Hotel

No.9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok, Zračna luka Hong Kong, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Spa centar Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Interijer hotela Regal Airport Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Airport Hotel Hong Kong - Bazen Regal Airport Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Airport Hotel Hong Kong - Spa centar Regal Airport Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Airport Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Zračna luka Hong Kong Broj soba: 1171

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 4464recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (4464)
Razvrstati po:
Mohammed N. Poslovni putnici India, 19. rujna 2014.
excellent hotel with very good breakfast

convenient for business and get relax
10
Very good and enjoyable with all our business friends
Colin C. Parovi Australia, 14. rujna 2014.
Breakfast could be better, not a good selection of

Location, easy to get to airport, pool
9,3
Staff very helpful. Breakfast not good. Need better selection of fresh fruits
Philip T. Parovi Taiwan, 14. rujna 2014.
Good, but can be improved

Reception, room, and location
7,7
Good
Robert C. Solo putnici Canada, 14. rujna 2014.
over night stay on my way home from Mainland China

convenience to airport. multi restaurants, beds are very soft and comfortable.
8,3
Very nice and I met some new friends with the atmosphere of the executive lounge.
John K. Poslovni putnici United States of America, 14. rujna 2014.
Review

Location location location.
8,7
My stay was fine. Needs to allow free wi-fi to improve my experience.
Rohan A. Parovi New Zealand, 14. rujna 2014.
happy

staff / food / environment
8,7
Very good
Steven Y. Poslovni putnici Hong Kong, 14. rujna 2014.
ok

ok
10
ok
Phetcharat L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 13. rujna 2014.
Average

Location good for early flight
7
Room was big, paid for extra bed but did not come even after reminder.
Fieda M. Solo putnici Philippines, 12. rujna 2014.
Convenient!

1. convenient place from the airport
7,3
Clogging of the sink and bathtub
Richard Q. Solo putnici United States of America, 12. rujna 2014.
Convenient to HK Airport

Location, Location, Location
9
I have stayed here many times because of the proximity to the airport. My only complaint is that they for standard rooms, they charge for internet use. $100HKD for 8 hours is a rip off in my mind. It is primarily a business hotel, so, charging for internet just doesn't seem right to me. I don't pay for internet service in other hotels.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal Airport Hotel Hong KongRegal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Spa centarRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRegal Airport Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Airport Hotel Hong Kong - BazenRegal Airport Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - Spa centarRegal Airport Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Airport Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3B04