Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Airport Hotel

No.9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok, Zračna luka Hong Kong, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Spa centar Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Airport Hotel Hong Kong - Bazen Regal Airport Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran
Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Restoran Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Zračna luka Hong Kong Broj soba: 1171
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 5419recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (5419)
Razvrstati po:
Darmanto S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 26. srpnja 2015.
best choice for transit in HKIA

location, access, staff
8
good location from HKIA, best to take rest if we have connected flight or early morning flight, have free shuttle to Citygate outlet if we have time before take rest
Claudia C. Parovi United States of America, 26. srpnja 2015.
Stay at Airport Regal Hotel

Nothing but location
6
Yin C. Parovi Hong Kong, 25. srpnja 2015.
very clean

close to airport
7,7
nice and reasonable what u pay what u get.
Karla P. Obitelji sa malom djecom Canada, 24. srpnja 2015.
Convenient and accommodating

Location, staff, and amenities
8,7
Perfect for an overnight layover in HK. I was travelling alone with 2 small children and the staff were extremely helpful and accommodating. They were able to give me a later check out time of 3pm, store my bags, give me a room with 2 queen beds, provide high chairs, etc etc. Internet was fast and reliable. One of the hotel porters even helped me take my 5 suitcases to the Cathay check-in counters. Couldn't ask for more.
Helena W. Obitelji sa malom djecom Portugal, 22. srpnja 2015.
Good location n clean environment

Good location, clean environment n room, check-out fast
7,7
usually when early morning flight will stay at this hotel, check-out fast, staff helpful.
Kah M. Parovi Malaysia, 21. srpnja 2015.
Quite Dissapointing

Location, location and location
8,7
Quite dissapointing. Wireless connection only allows to connect to two devices. If you have a smart phone, iPad and laptop... choose wisely. If you want more connections, you have to pay more. The room is well equipped but the TV in my room is faulty. I had to point the remote control one inch away from the TV to switch channel.
Steve A. Poslovni putnici Australia, 21. srpnja 2015.
Standard airport hotel

Location is all
7,3
You would only stay here if transiting via HKIA. A reasonable hotel but not 5*. Can sometimes take a while to check in and out and a rabbit warren of rooms, but acceptable for 1 night.
Elaine C. Parovi Australia, 20. srpnja 2015.
nice & clean

location
9,3
Michele T. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 18. srpnja 2015.
So thankful it's connected.....to the airport!

location, clean beds, pool
8
It was such a refreshing thing to be at the Regal Airport Hotel after a long journey over the Pacific. We were able to get some good sleep and be refreshed before continuing on our journey. The pool was a nice treat! The only complaint was that when we arrived (exhausted) the line to check in was so long, that we had to wait over 30 minutes.
Albert T. Parovi Philippines, 17. srpnja 2015.
Very accesible to any point of destination

Location accesibility convenience
8
Stayed fora night for a business meeting the place is very accesible

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal Airport Hotel Hong KongRegal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Spa centarRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Airport Hotel Hong Kong - BazenRegal Airport Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - RestoranRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Airport Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Airport Hotel Hong Kong - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02