ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Court Hotel

Lot 577, Section 10 KTLD, Jalan Tun Ahmad Zaidi Adruce, Satok, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93400 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal Court Hotel Kuching - Kafić Regal Court Hotel Kuching - Soba za sastanke Regal Court Hotel Kuching - Bife Regal Court Hotel Kuching - Soba za sastanke Regal Court Hotel Kuching - Recepcija Regal Court Hotel Kuching - Gostinjska soba Regal Court Hotel Kuching - Gostinjska soba Regal Court Hotel Kuching - Eksterijer hotela Regal Court Hotel Kuching - Gostinjska soba Regal Court Hotel Kuching - Gostinjska soba Regal Court Hotel Kuching - Restoran Regal Court Hotel Kuching - Soba za sastanke Regal Court Hotel Kuching - Soba za sastanke Regal Court Hotel Kuching - Predvorje Regal Court Hotel Kuching - Ulaz Regal Court Hotel Kuching - Soba za sastanke
Regal Court Hotel Kuching - Bife Regal Court Hotel Kuching - Interijer hotela Regal Court Hotel Kuching - Sadržaji
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 42

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,2

od 21recenzija

Vrijednost za novac:
6,3
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
6,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,0
Udobnost/standard sobe:
6,2
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (21)
Razvrstati po:
Han T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 9. prosinca 2014.
need improvement.

Nearer to airport.
5,7
Cleanliness, service to improve.
Janarthanam A. Poslovni putnici Malaysia, 13. kolovoza 2014.
Regal Court Hotel

Location is good
3
Bad experience. Last time was good. Current situation vry bad. Dirty, not comfort , no value for money.
Siow M. Parovi Malaysia, 29. lipnja 2014.
Appalling counter service as did not honour rate.

Bad experience with counter staff.
9
Bad experience as did not honour the agreed rate of M$120 cash on my last night.
Mansor M. Poslovni putnici Malaysia, 24. svibnja 2014.
Relaxing

Affordable, quite surroundings ancd friendly staff
6,7
Yik Y. Poslovni putnici Malaysia, 20. lipnja 2013.
good for business traveller

internet, location, staff
6
Valarea M. Poslovni putnici Malaysia, 1. studenog 2012.
big room, tidy and cleaniness

very good location
8
satisfied with their service, but air con are not so cold overall the room is okay
Teng C. Poslovni putnici Malaysia, 4. listopada 2012.
Great Service

Nothing i like on this hotel
2,7
This is an old hotel, and the value of price is not valuable for me. I cant sleep the hold night, noisy sound from the road, room is dirty, toilet smelly + dirty as well.
Shopping Tip: no comment.
Darren H. Parovi 22. srpnja 2012.
not am ideal hotel to stay

cheap
5,7
there is flies flying around when u eat your breakfast. we get a better hotel compare to this.
Aziman N. Grupe Brunei Darussalam, 2. lipnja 2012.
Great location with shopping areas

Hotel is located nearby shopping malls.
9,3
Great Hotel. No complaints. The rooms are great, clean and the services are excellent. since we rarely stay at the room and focused on shopping outside, the room is perfect as it offers.
Azizah B. Grupe Malaysia, 19. veljače 2012.
Great location!!!

Near to Satok Overnight Market!
6,7
Room is spacious, walking distance to Satok Weekend market!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal Court Hotel KuchingRegal Court Hotel Kuching - KafićRegal Court Hotel Kuching - Soba za sastankeRegal Court Hotel Kuching - BifeRegal Court Hotel Kuching - Soba za sastankeRegal Court Hotel Kuching - RecepcijaRegal Court Hotel Kuching - Gostinjska sobaRegal Court Hotel Kuching - Gostinjska sobaRegal Court Hotel Kuching - Eksterijer hotelaRegal Court Hotel Kuching - Gostinjska sobaRegal Court Hotel Kuching - Gostinjska sobaRegal Court Hotel Kuching - RestoranRegal Court Hotel Kuching - Soba za sastankeRegal Court Hotel Kuching - Soba za sastankeRegal Court Hotel Kuching - PredvorjeRegal Court Hotel Kuching - UlazRegal Court Hotel Kuching - Soba za sastankeRegal Court Hotel Kuching - BifeRegal Court Hotel Kuching - Interijer hotelaRegal Court Hotel Kuching - Sadržaji


AS-AGWEB-3A04