ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal HongKong Hotel

No.88 Yee Wo Street, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kafić Regal HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Regal HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal HongKong Hotel Hong Kong - Posao Centar Regal HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bazen Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal HongKong Hotel Hong Kong - Predvorje Regal HongKong Hotel Hong Kong - Pogled Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Causeway Bay Broj soba: 482
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2643recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (2643)
Razvrstati po:
Bay L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 10. rujna 2014.
Wonderful stay

LocatioN, welcome drink, clean room
7
Wonderful stay experience Great location Clean room
Liteem P. Poslovni putnici Thailand, 7. rujna 2014.
Quite good, quite convenient

average
6
Overall quite good
Sung H. Poslovni putnici Cambodia, 6. rujna 2014.
Wonderful Staffs

Service, Location, Convenience
4
Very comforting
Sabrina A. Grupe Singapore, 2. rujna 2014.
hotel is old

location is good
5
Free wifi only for two devices - i cannot understand why. The hotel furnishings are old. Location is gd - near times square n sogo.
Jaclyn C. Grupe Singapore, 2. rujna 2014.
average

location
8
quite disappointed that room was dusty for a 5 star hotel
Bernard M. Parovi Canada, 31. kolovoza 2014.
Great rooms and pool

the comfortable beds, the rooftop pool, the staff
9,7
We had a great stay overnight. The bed was great the shower was great and the staff were friendly and welcoming.
Yang Y. Poslovni putnici China, 30. kolovoza 2014.
good location bad facilities

location
3,3
really old facilities
Lai M. Solo putnici Australia, 26. kolovoza 2014.
good

location, environment, service
7,3
Julie T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 26. kolovoza 2014.
Nice location!

Rooms are okay, nice location, very accessible
7,7
It was good. The hotel was very near the shopping area.
May W. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 25. kolovoza 2014.
Good3

Good location, Good Food, Good comfort
7,3
Spent 3 nights with my parents at Regal HK Hotel and this was our second time staying at Regal HK Hotel. though Regal HK hotel is not the cheapest hotel in city centre, we are comfortable with the family room which is spacious enough to accommodate the third portable single bed. not many hotels in HK have family rooms which are near to MTR stations and eateries just under our noses. Pretty attentive hotel staff at check-in counter. However, hotel staff are least helpful when i needed help on airport shuttle bus upon check-out. Hotel staff insisted that I should signal to airport shuttle bus driver (outside hotel in the hot sun!) to drive into hotel drive-thru, as hotel staff claimed airport shuttle bus is not under their responsibility. I believe if hotel staff had gone an extra mile, my stay at Regal HK hotel would definitely be heaven.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal HongKong Hotel Hong KongRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - KafićRegal HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal HongKong Hotel Hong Kong - Posao CentarRegal HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal HongKong Hotel Hong Kong - BazenRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal HongKong Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal HongKong Hotel Hong Kong - PogledRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal HongKong Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3B06