Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal HongKong Hotel

No.88 Yee Wo Street, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kafić Regal HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Regal HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal HongKong Hotel Hong Kong - Posao Centar Regal HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bazen Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal HongKong Hotel Hong Kong - Predvorje Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Causeway Bay Broj soba: 481
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2958recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (2958)
Razvrstati po:
Nir D. Obitelji sa malom djecom Israel, 28. svibnja 2015.
Good expensive hotel in the center of the center

Location, swimming pool and helpful staff
9,7
Outstanding!
Jimmy C. Obitelji sa malom djecom Macau, 25. svibnja 2015.
good and comfortable

big tub
4
Jeffrey B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 24. svibnja 2015.
greatly satisfied

good location, noteworthy housekeeping, rooms bigger than other hotels
8
quite pleased with our stay. everyone was helpful. location of course is great, ideal for things we did: eat, shop, ride MTR and bus (to Stanley), go to church. if Regal started refurbishing their rooms, they would be an even better hotel.
Stephanie G. Poslovni putnici Philippines, 21. svibnja 2015.
Not a 5 Star Hotel

Location, bed size, spacious room
6
not good
Pek L. Poslovni putnici Singapore, 17. svibnja 2015.
Great location and large rooms

Great location, large room and lots of dining and shopping nearby
8
Very good hotel, stayed here many times. Near MTR and close to many dining and shopping options.
Wilson T. Poslovni putnici Singapore, 14. svibnja 2015.
Convenient hotel to shopping area

close to shopping area, accessibility to trains, good staff service
9
Except for one off occasion where I suspect the food served was reheated by microwave, otherwise, I enjoyed my stay at this hotel. Staff was friendly and helpful. Location is definitely a big plus.
Wilson T. Poslovni putnici Singapore, 14. svibnja 2015.
Excellent location!

clean hotel, good staff service, accessibility to trains
9
Except for one off occasion where I suspect the food served was reheated by microwave, otherwise, I enjoyed my stay at this hotel. Staff was friendly and helpful. Location is definitely a big plus.
Sherryl C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 11. svibnja 2015.
Regal hongkong

The bed was comfortable, room amenities are nice, great location
7,7
I loved our room, it was spacious, they have an ipod dock and a Keurig coffee maker. I was excited to use the coffee maker, and got so disappointed. It was not cleaned for a long time for sure. There were dirt coming out with my drink! Ewww! Needless to say, i had coffee outside the hotel. But other than the coffee maker, our stay was comfortable.
Yiu C. Solo putnici Hong Kong, 8. svibnja 2015.
The Facilities to old

Location,location,location
8,3
Not happy, very old interior, old plasma tv, no usb plug, carpet dirty, side table lamp not working, is overprice with tat kind facilities.
Vanessa L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 7. svibnja 2015.
nice location but poor cleanliness

the hotel located in causeway bay which is very good location to experience hongkong. got upgraded to deluxe room with nice interior. the concierge staff also very helpful.
7,3
overall its a nice stay at the hotel. however the cleanliness is very poor. as my son vomit on the bed i put a note to housekeeping to clean it to change the bedsheet. however they didn't change it. the company policy not to accept any reheating food by microwave also ridiculous. we needed badly to warm up my baby food.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal HongKong Hotel Hong KongRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - KafićRegal HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal HongKong Hotel Hong Kong - Posao CentarRegal HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal HongKong Hotel Hong Kong - BazenRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal HongKong Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C02