ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal HongKong Hotel

No.88 Yee Wo Street, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kafić Regal HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Regal HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal HongKong Hotel Hong Kong - Posao Centar Regal HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bazen Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal HongKong Hotel Hong Kong - Predvorje Regal HongKong Hotel Hong Kong - Pogled Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Causeway Bay Broj soba: 482
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2666recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (2666)
Razvrstati po:
Brett O. Obitelji sa malom djecom Australia, 29. rujna 2014.
Convenient, friendly staff, roof pool with views

Location, pool, staff
9
Ernesto L. Parovi Philippines, 28. rujna 2014.
Ok

Location, hotel cleanliness and room comfort were ok
7
Zhang H. Parovi China, 28. rujna 2014.
Poor service here
5,3
That's really a bad experience here so no comments...
Emanual C. Solo putnici Singapore, 28. rujna 2014.
Pathetic staff performance

Location, Decent room
4,7
The stay at the Regal HK Hotel was not a pleasant one. I arrived way earlier than the usual check-in timing. Therefore I was pretty hopeful to get a room to wash up as I had just arrived from the USA. I was told that there was no rooms for early check-in so I was told to come back around 10-11am. I was wandering around their lobby for a place to sit and there was no actual waiting area to rest upon except for a lounge which was still closed at that time. I went up to their 31st floor seeking for a waiting area and was told that I can obtain a drinking coupon from the reception and wait at the lounge. While waiting at the lounge, their 30 mins complimentary internet was used up. I tried obtaining a internet code from them while waiting for the room but denied and was told to pay for it myself. Eventually the lounge opened and I ordered food etc. After eating, I returned to the reception to ask for the room as it was already 10.30am. I was told that there was no room still and was told to come back around noon. After 30 mins I returned again and was told that there was room for check-in but it was on the executive level and was told to pay for the upgrade. I was disgusted. If it was in the US, based on a 5 stars hotel, they would have upgrade u on a complimentary standard for waiting so long and they didn't even provide the drinking coupon on their on accord. For a 5 star hotel, this wasn't the service that I was hoping to receive. I am completely upset with their staff's behavior which are rude and impatience. I will really think thrice about returning to any of the Regal's hotel the next time I visit HK again soon.
Chor Y. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 23. rujna 2014.
Great location

Clean, great location, best fpr shopping and eating
8,7
Yee N. Solo putnici Malaysia, 16. rujna 2014.
Convenient

Need upgrading, room look tiring.
7,7
Very convenient for food n shopping.
Eng C. Poslovni putnici Malaysia, 15. rujna 2014.
affordable luxurious hotel in causeway bay

location, value for money, room standard
9
even only one night stay, very convenient for foods and shopping and the room is of high standard
Bay L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 10. rujna 2014.
Wonderful stay

LocatioN, welcome drink, clean room
7
Wonderful stay experience Great location Clean room
Liteem P. Poslovni putnici Thailand, 7. rujna 2014.
Quite good, quite convenient

average
6
Overall quite good
Sung H. Poslovni putnici Cambodia, 6. rujna 2014.
Wonderful Staffs

Service, Location, Convenience
4
Very comforting

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal HongKong Hotel Hong KongRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - KafićRegal HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal HongKong Hotel Hong Kong - Posao CentarRegal HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal HongKong Hotel Hong Kong - BazenRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal HongKong Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal HongKong Hotel Hong Kong - PogledRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal HongKong Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3C06