Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal HongKong Hotel

No.88 Yee Wo Street, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kafić Regal HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Regal HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bazen Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal HongKong Hotel Hong Kong - Predvorje Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Predvorje
Područje Causeway Bay Broj soba: 481

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 3128recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (3128)
Razvrstati po:
Jaslyn K. Poslovni putnici Malaysia, 23. siječnja 2016.
good location

good location, near to train station, near to shopping
5,7
good but the pillow is too soft even thou they provide 2 pillows. TV position is akward
Prijavi ovu recenziju
David T. Poslovni putnici United Kingdom, 15. siječnja 2016.
location

location, facilities, location
6
Prijavi ovu recenziju
Hendra N. Poslovni putnici Indonesia, 15. siječnja 2016.
good htl

near food, near shopping, near attraction
8
very good
Prijavi ovu recenziju
Erick F. Solo putnici Indonesia, 12. siječnja 2016.
Great Location unfortunately pool closed

Location Clean
9,3
Prijavi ovu recenziju
Bonifasius V. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 10. siječnja 2016.
big room hotel

big room, big jacuzzi, and clean hotel
9,7
Love to stay in this hotel because we can upgrade our room to double king size bed room by adding some costs. Room is big with big jacuzzi and musical bathroom. the hotel is convenient to get the MRT and shopping centre. Glad to stay in this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Sri H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 9. siječnja 2016.
The hotel is quite OK but poor staff service

Location, comfort, spacious room
7
Stayed 2 nights in family connecting rooms. Hotel is old, chipped sofa leather but still comfortable. Big room. Big TV. Big bathtub. Could be better if the bathroom has hand shower, not only head shower (didn't know about this when I booked the hotel. Probably would not choose this hotel if I know about this). Location is great. Step outside and there are all the shops. Right in the hustle & bustle of Causeway Bay. We did encounter problem when we asked for late check out. We checked in very late at around 10 pm. Check out time is 12 pm. We asked for 2 pm but the reception staff asked for a fee. My husband complained to the duty manager and he finally gave us check out time at 1.30 pm.
Prijavi ovu recenziju
Arlene M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 3. siječnja 2016.
new year vacation

location, location, location
4,3
I am very disappointed, not satisfied
Prijavi ovu recenziju
Glenn Y. Solo putnici Philippines, 31. prosinca 2015.
Great Location, Lack of Amenities for a Five Star

Location, Ambiance, Convenience
9
Hotel is great for its location, however for a five star rating, there are no real bars,room service menu is very limited, there is no shaving hit, no bathrobes, no shoe polish (things needed for 5 star), the kettle had old water in it, the mini bar was not replanished.
Prijavi ovu recenziju
Chow W. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 30. prosinca 2015.
Good location

Shopping eating side seeing
8
Good location, Shopping eating side seeing
Prijavi ovu recenziju
Chow W. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 30. prosinca 2015.
Good location

Shopping eating side seeing
8
Good location, Shopping eating side seeing
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal HongKong Hotel Hong KongRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - KafićRegal HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - BazenRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal HongKong Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal HongKong Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal HongKong Hotel Hong Kong - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06