ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal HongKong Hotel

No.88 Yee Wo Street, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kafić Regal HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Regal HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal HongKong Hotel Hong Kong - Posao Centar Regal HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bazen Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal HongKong Hotel Hong Kong - Predvorje Regal HongKong Hotel Hong Kong - Pogled Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Causeway Bay Broj soba: 481
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2876recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (2876)
Razvrstati po:
Ping S. Parovi Hong Kong, 22. veljače 2015.
Not a Bad Choose

Good Location
6,3
Good location
Jennifer T. Obitelji sa malom djecom Singapore, 22. veljače 2015.
Miserable club lounge

Cleanliness
7
Overall rate of services good except that when we have club lounge access for breakfast and if we decided to have the latter at the cafe it is chargeable this is not what we had experienced in other 5 star hotels that we had stayed. Also, the free cocktail during happy hour has not much to eat and little to drink. Paid for club facilities & yet not even complimentary use of PC for basic emails and online check-in! We paid extra for club lounge facilities is because we expect better food varieties & quality and better service beside privacy. But we only received privacy and nothing else. Very disappointed.
Amancio M. Parovi Macau, 19. veljače 2015.
Nice Hotel

location
6,7
Spend 1st day of chinese New year in this hotel. There was a fair and activities near the hotel. It was very nice
Mei Y. Parovi Hong Kong, 16. veljače 2015.
soiled floor on toilet , soiled sofa chair,

good location, good Resterant.
6,3
Grant P. Grupe Australia, 15. veljače 2015.
Great place for money spent

Location is good, very clean and service is sensational
9
Very nice
Chris K. Parovi Australia, 15. veljače 2015.
Good value and location

fast friendly service
8
Puihang H. Parovi Hong Kong, 15. veljače 2015.
reanable

close to shopping area,close to resturant
8
great location,but not enough staff in lobby for check in and check out
Geng L. Solo putnici Hong Kong, 15. veljače 2015.
Very good

Good location, best food, clear.
8,7
Service is very good.
Sau S. Parovi Malaysia, 13. veljače 2015.
location good and convenient, around shopping area

bed is comfortable, bit harder, good for backpain traveller. exec lounge serves good coffee until 10pm. staffs are friendly.
3,7
Yes
David H. Poslovni putnici Singapore, 11. veljače 2015.
Best value for money stay in Hong Kong

the location is good, service and amenities are great.
9
The stay in Regal Hong Kong is great. We were staying in the executive level and the staff were fantastic. They remembered what we required and always strived to help in any way that will make our stay confortable. The MTR and Sogo is within 5 mins walk so it's very convenient going about. Will definitely stay here the next time.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal HongKong Hotel Hong KongRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - KafićRegal HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal HongKong Hotel Hong Kong - Posao CentarRegal HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal HongKong Hotel Hong Kong - BazenRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal HongKong Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal HongKong Hotel Hong Kong - PogledRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal HongKong Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3B04