Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal HongKong Hotel

No.88 Yee Wo Street, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kafić Regal HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Regal HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kupaonica Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bazen Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal HongKong Hotel Hong Kong - Predvorje Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Causeway Bay Broj soba: 481
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 3030recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (3030)
Razvrstati po:
Murray N. Poslovni putnici Australia, 25. kolovoza 2015.
Not 5 star

Nill
6
Prijavi ovu recenziju
Georges-Olivier C. Poslovni putnici Switzerland, 14. kolovoza 2015.
3rd time in this place, great!

Club for executive floor. Location, staff
9,3
Perfect, ... Just too short!
Prijavi ovu recenziju
Albert A. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 9. kolovoza 2015.
Regal Hotel

location, hotel interior, helpful frontdesk
9
Stay five night at the hotel. Nice hotel, nice location, nice interior, helpful front-desk. Room cleaning service is slow and incomplete: one incident where we went out around before noon and back around 5pm and the room had not been cleaned yet; there was also one day where we run out of toilet paper and soap since new ones were not given.
Prijavi ovu recenziju
Jayne S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 9. kolovoza 2015.
Great Locations

Location, clean & spacious room
7,7
This was the 1st time we were staying at Regal HongKong Hotel. I travelled with my hubby and 2 young children. We had booked a suite family connecting room. The room was very clean and spacious whereby my kids can play around in the living hall. The locations is perfect. Less than 5 minutes walk to Sogo, Hysan Place, Lee Gardens.... It had everything there. Shop and eat. It's good for families with children whereby we don't need to walk so far away. I'll be back in my next trip.
Prijavi ovu recenziju
Wai P. Solo putnici Hong Kong, 6. kolovoza 2015.
Spacious room with central location

Good location, spacious,
8
It was my second time staying in Regal HK. The room was spacious than other hotels in HK in general. The room was well equipped with basic amenities. The location was the best, right in the Center of Causeway Bay and 3 mins away from MTR station. That's why I will always book the hotel for my family who are visiting HK. On the down side, the hotel was a bit dated. The staff wasn't as friendly and helpful (they looked stressed and pissed even though they didn't say anything). The design of the hotel was a bit old fashioned and amenities were not as up-to-date. E.g. no iPhone/iPad charger/ station in the room! Overall, we were very happy with the hotel room as it was spacious with a good price. The location was great. However, the hotel may need some renovation and include more updated amenities to compete with new hotels nowadays.
Prijavi ovu recenziju
Nam H. Poslovni putnici Malaysia, 9. srpnja 2015.
Smoke and 4-Star Attitude for $

Staff at Cafe very attentive, welcoming. Politeness of Check in Staff
8
Its fdilled with tourist mainly, who smoke and disregard signages. They smoke on "non-smoking"floor, noisy at times, loud. Hotel staff locked my mini-bar because front office forgot to take deposit. But staff did not unlock the mini-bar after having taken a deposit. Very poor follow up but very eager to lock up. This is not a "5-Star" hotel. The service attitude is defintely 3 start, at best 4-star because of this attitude for collection. As a result of this, I decided to spend my money on drinks outside hotel.
Prijavi ovu recenziju
Yeung Y. Poslovni putnici Hong Kong, 9. srpnja 2015.
good location

good location, nice room, shopping paradise
8,3
overall a good rating hotel, with well facilities and great location.
Prijavi ovu recenziju
Kuen T. Parovi United Kingdom, 5. srpnja 2015.
gdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgd

gdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgd
10
gdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgd
Prijavi ovu recenziju
Kuen T. Parovi United Kingdom, 5. srpnja 2015.
gdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgd

gdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgd
10
gdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgd
Prijavi ovu recenziju
Felix M. Solo putnici Canada, 4. srpnja 2015.
good look & good location

location copnvenience, fine dining
3
pretty good overall
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal HongKong Hotel Hong KongRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - KafićRegal HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - BazenRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal HongKong Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal HongKong Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal HongKong Hotel Hong Kong - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04