Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Kowloon Hotel

71 Mody Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Posao Centar Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salon Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ulaz Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Vrt
Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salon
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 600
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 4636recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (4636)
Razvrstati po:
Au Y. Poslovni putnici Hong Kong, 26. kolovoza 2015.
Good location

Close to bank and subway
9
Good communivations
Prijavi ovu recenziju
Ka C. Poslovni putnici Hong Kong, 19. kolovoza 2015.
regal kowloon, good choice

The location is good, the place is clean, the staff is willing to help
9,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Wai H. Parovi Hong Kong, 18. kolovoza 2015.
GOOD

nil
7,3
The Room is very good and comfortable ! But there is NO Hand-shower in the bathroom.
Prijavi ovu recenziju
Hwajeong L. Solo putnici South Korea, 16. kolovoza 2015.
inconvenience for wifi service

position
4,3
Prijavi ovu recenziju
Manveer S. Poslovni putnici India, 15. kolovoza 2015.
Arrogant staff

Location, food, comfort
6,3
Prijavi ovu recenziju
Pierre J. Poslovni putnici France, 8. kolovoza 2015.
Nice hotel

Very well located for business travellers
8
My stay was nice, I stayed at this hotel during a business trip. This hotel is really very suitable for business travellers.
Prijavi ovu recenziju
Alfred N. Poslovni putnici Singapore, 7. kolovoza 2015.
Good location

Location, clean, central
9
Prijavi ovu recenziju
Aya K. Solo putnici Japan, 4. kolovoza 2015.
Convenient location, nice atmosphere

Room, staff, location
8,7
Prijavi ovu recenziju
Pierre J. Poslovni putnici France, 3. kolovoza 2015.
Good hotel well located in TST

Location, room comfort
8,3
My stay as business traveler at Regal Kowloon Hotel was nice, most of my meetings were in TST area so it was very convenient for me to go by walk to the different office as the hotel is very well located.
Prijavi ovu recenziju
Joie T. Parovi Singapore, 3. kolovoza 2015.
Bad service attitude and room service

location / cleaniness
7
My stay overall was great . location good . food AROUND hotel good, except for on upon check in. I was waiting for so long for someone to serve at the counter, and overheard a staff name Brian and a group of 3 tourists conversation.Its was so rougly about 11.30 am which i knows its consider early check in, but tourist was asking him to TRY give him a room. Instead of telling this guy ok i will try , he say he cant control he is not the cleaner. WOW. wad a reply when its my turn i told him just upgrade my room to somewhere i can rest. no point arguing and making urself angry. And ask for top up of shampoo on the 3rd day their house keeper came by giving you a used 1/2 bottle.what a joke.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal Kowloon Hotel Hong KongRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Posao CentarRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - UlazRegal Kowloon Hotel Hong Kong - VrtRegal Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - ApartmanRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KafićRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05