ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Kowloon Hotel

71 Mody Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Posao Centar Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salon Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Vrt Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran
Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ulaz Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Vrt Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 600
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 3974recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (3974)
Razvrstati po:
Ho W. Parovi Malaysia, 18. listopada 2014.
Good

Good
6
Abdel K. Grupe Philippines, 11. listopada 2014.
A hotel located within the shopping district

location, 4star quality, cleanliness
7,7
Stay was great. No Bidet in the toilet which should have been essential. Bed was stiff..
Michael K. Poslovni putnici Hong Kong, 7. listopada 2014.
Nothing worth mentioning

No
2,7
Very unpleasant and will never go again
Darshini N. Obitelji sa malom djecom South Africa, 6. listopada 2014.
Regal Kowloon Hotel Unimpressive

the only thing good about this hotel was its location.
5
Staying here was a bad choice on my part. Fortunately we were only there for 2 nights hence the stay did not ruin my entire trip. The beds are 3/4 beds and not double beds they were also very, very firm. You can forget about flopping on the bed after a long tiring day of touring(you could injure yourself) During our stay there was a burst pipe or some disaster that resulted in no water in the toilets. Not a good experience all round.
Suat H. Solo putnici Malaysia, 4. listopada 2014.
Quite a pleasant stay at The Regal Kowloon

1) Location 2) Decent sized rooms 3) Accessibility
6,7
Extremely not happy with staff. I was next on the queue, your staff, Ms Yani instead of calling for me to register, called the gentleman behind me in the queue. I was upset and a loudly voiced my displeasure. She did not bother but the gentleman behind me politely told me to proceed to her desk! Nobody could explain me how the Express Check Out box works but someone from the F.O. finally did. I was due to check out very early on 4 October so in the evening, I went to settle my bill. The Receptionist handling me was rude. Told me that the next morning on check out I still have to go through the queue, then why did I bother to settle my bill the night before I check out and the next morning join in the queue to hand in my room key??? She did not explain that I could use the express check out box. The staff needs alot of training. On 4 October I moved to Island Shangrila. Yes I had to pay alot but it was such a pleasure to stay there. The staff were so efficient and very well trained. No excuse that the staff at Regal Kowloon cannot do the same
Ng K. Solo putnici Singapore, 4. listopada 2014.
Hotel is very nice and clean. Location is near MTR

Hotel is very nice and clean. Location is near MTR
9,3
Said A. Obitelji sa malom djecom Turkey, 4. listopada 2014.
one of the clean hotels

clean room, free expresso machine and coffee , location
8,3
Except room highness , everything was good. 24 hours Macdonald , 7 eleven, Turkish restaurant , Watson ..
Wing C. Solo putnici Hong Kong, 2. listopada 2014.
Convenient and Clean

Convenient, tidy and clean, nice staff
5
Convenient
Yan H. Parovi Hong Kong, 2. listopada 2014.
Fine

I think this hotel is well confort for us. I love its tidy room. Also it is in a good position at TST.
8,7
So far so good
Ka F. Parovi Hong Kong, 1. listopada 2014.
Worth for its price, room was nice, clean spacious

Good and convenient location, Room was clean and spacious, staffs were nice and friendly
9,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal Kowloon Hotel Hong KongRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Posao CentarRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - VrtRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - UlazRegal Kowloon Hotel Hong Kong - VrtRegal Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3A08