ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Kowloon Hotel

71 Mody Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Posao Centar Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salon Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela
Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ulaz Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Vrt Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 600
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 4321recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (4321)
Razvrstati po:
Josefina B. Parovi Philippines, 25. veljače 2015.
Pleasant

Location,clean room and comfortable stay
9
Comfortably satisfying
Terence C. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 22. veljače 2015.
Nice room for family

location and room size
6,7
Mohammed A. Poslovni putnici United Arab Emirates, 20. veljače 2015.
36

Good
4
Good
Kevin K. Parovi United States of America, 19. veljače 2015.
KK&SK

Exec club staff, room, cleanliness
9
Awesome - we will definitely return!
Tang A. Poslovni putnici Hong Kong, 18. veljače 2015.
Good services

Room, service,location
8
Good service
Reni T. Grupe Indonesia, 16. veljače 2015.
Not everyone know how to be polite to guest

Location is good near MTR and restaurant . Concierge team are helpful and friendly.
6,7
When I first arrived I got problem, I asked for twin bed they said they didn't have anymore .. After we argue quite long I ask to meet the manager and the manager come up and directly give us room upgrade . .. So far , we quite satisfied with regal Kowloon since other staff is friendly and helpful
Leong H. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 16. veljače 2015.
Four day three night in Hong Kong

location , size of the room , service of the staff
8
Good
Bruce M. Solo putnici Australia, 15. veljače 2015.
holding back on deposit for 7 to 10 days stinks

you tell me
7,3
Ok good position
Ramanunni M. Poslovni putnici India, 10. veljače 2015.
good, net & clean, comfortable for shopping

food, shopping nearby
7,7
Comfortable stay
Rafidah H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 9. veljače 2015.
Nice hotel near city area

location, spacious, clean
7,7
I am happy with my stay, the hotel staff is friendly and have effort to make your stay comfortable. on my last day, my flight is at night, but we have to check out at 12.00 noon. since we still want to visit causeway bay, we just ask the hotel to kept our luggage until we come back. the hotel is very kind to keep the luggage for us. thank you so much.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal Kowloon Hotel Hong KongRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Posao CentarRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - UlazRegal Kowloon Hotel Hong Kong - VrtRegal Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A08