ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Kowloon Hotel

71 Mody Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Posao Centar Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salon Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela
Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ulaz Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Vrt Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 600
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 4474recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (4474)
Razvrstati po:
Andrea C. Poslovni putnici Italy, 2. svibnja 2015.
Value for money

Location, bedroom size, comfort
7,7
Paras C. Poslovni putnici India, 30. travnja 2015.
arrogance about what?

clean, fine location and decent price
5
I have stayed at this hotel for about 5 nights,..that is 1 night for 5 trips..and simply because , i choose not to try out something new..but am surely going to look for another one the next time..the front office staff barring a couple of people behave in the most arrogant and impolite manner..they cease to learn..the manager whom.i requested for a late check out was however the one who was an exception and addressed me with great honor and politeness..barring her , i dont think any of the front office staff should be working in a 4 star property..the concierge/bell staff do not show any interest in helping out with the luggage while checking in or checking out..is it a lodge?? i came with two suitcases and when asked why theuly didnt even come to open the gate, they said we come for people carrying more than 2 suitcases..their claim was soon busted coz while checking out i had 3 trolleys and i was left to fend for myself while boarding the airport express shuttle bus..the entire staff simply needs to learn that this is a service industry and they cant keep behaving like this in case they want a regular flow of customers...u might be havin a good tine right now but such behaviour will soon make sure u will not have it for a long time
Edcon G. Poslovni putnici Canada, 26. travnja 2015.
Location beats services

Location, price, convenience
7
THe hotel is located at the prime area of Hong Kong, and Tsim Sha Tsui East is a very great spot for tourists to find food and a lot of shopping. But it appears that the hotel is way too busy and crowded and not enough staff to serve the customers. At check-in, there were only 2 ppl there at the front desk while over 10 people were lining up for check-in. The saddest thing is that you want to get valet parking but the Concierge told you their parking is full, without even telling you other options... while you were staying in their hotel. Ridiculous!
Andy C. Parovi United States of America, 24. travnja 2015.
Policy problem

Location, food and service
8,3
The hotel generally is good, good location, good breakfast. However, I have reserve a Room with one queen or king size bed. But when we check in, the front desk said because the hotel is full, can only give us a room with two full size bed. I have reserve the room four months ahead, why they will put us in a low priority. That make me a little disappointed.
Florencita L. Solo putnici Philippines, 23. travnja 2015.
Disappointed.

None I can think of
6,3
I booked for an upgrade to deluxe room with a garden view but was given a next building view instead. TV shuts down every 30 mins and goes back on after 30 seconds!
Sakarin S. Obitelji sa malom djecom Thailand, 23. travnja 2015.
Staying with a toddler

Location, rate, facility
8
We like the area around the hotel and it's easy access to and from HKG
Mark S. Parovi Singapore, 21. travnja 2015.
Not too bad .. Got upgraded during the weekdays

nice location and everything is convenient
8
good.. Always will pick this hotel to stay
Mark S. Parovi Singapore, 20. travnja 2015.
Always will come back

location food nearby and shopping
7
everything about this hotel is convenience and comfort .. Will come back again
Yee K. Solo putnici United Kingdom, 15. travnja 2015.
Fairly Good

Tidy, clean, silent
8
Ahmet B. Poslovni putnici Turkey, 13. travnja 2015.
So nice ı cal all my friend choice this hotel

This hotel is very nice. I like to infor to thers can choose ing
9
I anjoy and my filing. So nice when ı stay in that hotel

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal Kowloon Hotel Hong KongRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Posao CentarRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - UlazRegal Kowloon Hotel Hong Kong - VrtRegal Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - ApartmanRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KafićRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B04