ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Kowloon Hotel

71 Mody Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Posao Centar Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salon Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Vrt Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran
Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ulaz Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Vrt Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 600
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 3907recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (3907)
Razvrstati po:
Kathy T. Poslovni putnici South Africa, 19. rujna 2014.
Easy access for business

transport, wifi access, space
7,7
Very good stay, easy to access to and from the AWE for business purposes
Taranjit K. Poslovni putnici Malaysia, 18. rujna 2014.
Horrid Room Service

Location, Concierge Staff, View (albeit it is a short walk)
6,7
all ok, except - room service is terrible. traces of dirt is all over and not properly cleaned. in fact, tea cup spoons are not washed or replaced.
Boosaraporn K. Parovi Thailand, 15. rujna 2014.
Good location, only take 5 minutes to the city cen

Location
7,3
Good as always
Wai L. Obitelji sa malom djecom China, 14. rujna 2014.
feeling disappointed

the room is tidy and pretty good, one has harbour view
6,7
I know this hotel because I was The Hong Kong Polytechnic University student, feeling that the location is good. And I also had my IELTS exam in this hotel. That's why I chose this hotel for my relatives. However, the service of this hotel was not the same as my expectation. When I checked in there at 3 pm, the staff told me I can only get 1 room, and told me another room can be available after 1 hour. I feel disappointed about this. I went there with auntie, uncle and also children. We need to rest and no room provided was not acceptable. More, I got stuck in the lift that night and they rescued us in about 30 minutes. It won't happen in my house but it happened in this hotel. What makes angry is that they did not have any explaination until i checked out this hotel. And said it was because a comb was dropped to the lift and make this happened. That' s all. I can not accept this kind of explaination and feel disappointed what they had handled this.
Ocari P. Parovi Venezuela, 14. rujna 2014.
It was good like always

The great about this hotel is the location. Bed is hard and usually uou must do big lines for checking in or checking out. Towels were smelly
7
Norman S. Poslovni putnici United States of America, 13. rujna 2014.
Location great and service below average

Beds were comfy, the location was wonderful, shower worked
7,3
I love the location of this hotel, but was disappointed with the service. They were not helpful in getting us a taxi. My wife needed a HK plug for her converter. They told her to come get it herself, rather than bringing to the room. Front desk people were a little rude. But, seeing HK was worth putting up with mediocre service.
Chee P. Parovi Malaysia, 12. rujna 2014.
Always my favorite hotel in kowloon, hong kong

Location Near MTR, a park behind the hotel, easy to get food and drinks
8
Comfortably and convenience
Hui Y. Parovi Hong Kong, 12. rujna 2014.
Nice Room

Location, Location, Location
8,3
Lyn L. Solo putnici Australia, 11. rujna 2014.
Service

Location
5,3
Overall is ok except the bell boy when I checked in he help me to carry my luggage to the room, I said thank you and waited for him to leave but he stood there for awhile waiting for me to give him tips, I did not have any change he wasn't happy, I gave him tip when I got some change that night when I saw him at the door. I rang the reception asked for the international adaptor the reception told me that there is 1 in the room but she said "don't take away, or you will get charge"
Supatinee T. Obitelji sa malom djecom Thailand, 10. rujna 2014.
Concierge & bellboy are not polite.

Location, prices, cleanliness
6,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal Kowloon Hotel Hong KongRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Posao CentarRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - VrtRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - UlazRegal Kowloon Hotel Hong Kong - VrtRegal Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3C05