Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Kowloon Hotel

71 Mody Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Posao Centar Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salon Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ulaz Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Vrt
Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salon
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 600
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 4568recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (4568)
Razvrstati po:
Ting T. Poslovni putnici Malaysia, 27. lipnja 2015.
Hotel location is nice

clean, comfortable, convenient
7,3
It's quite a comfortable stay in this hotel. I will back again if I visit to HK again.
Beng H. Poslovni putnici Malaysia, 27. lipnja 2015.
Bad check-in experience

Location, location, location
5,7
I had a unpleasant experience while checking-in into the hotel. I arrived with my wife at the hotel at 3.00pm and during check-in I requested for a King size bed. Was told that I have to pay an extra HKD100+ per night to upgrade. But when I told the front-desk staff that I do not wish to pay for the upgrade as all hotel do not charge extra for bed preference, I was told that there is no room available and was told that the room can only be ready at 4:30pm. Asked her why there are no rooms available as the time already passed 3:00pm, she gave the reason that there are guest requesting for late check-out. We then waited at the lobby (standing as the only 2 chairs located at the lobby were occupied). At around 3:30pm, we approached another personnel at the front-desk again to check-in. This time the personnel just check us in with a King size bed without any hassle at all. We were pretty upset about the whole incident but as my stay is only 2 nights and most of my time will be attending business meeting outside, we did not lodge any complaint to the management there. We noticed that MOST of the FRONT DESK staff DO NOT know how to smile and don't sound friendly at all. Will I recommend friends to stay at REGAL KOWLOON? Ans: A BIG NO!!!!
Chatchai K. Poslovni putnici Thailand, 26. lipnja 2015.
Spacious room.. Good location

Good breakfast, convenience location and helpful staffs
8
Jeffrey H. Parovi United States of America, 24. lipnja 2015.
good location

lgood location, good price,hotel transport to airport
7,3
Jyoti S. Poslovni putnici India, 24. lipnja 2015.
Staff very rude. They are highly overrated.
6
they give the worst locations of the hotel and if you request for a better location, they want to charge extra. Their replies are rude. I feel they ne ed d good training.
Saw H. Obitelji sa malom djecom Singapore, 23. lipnja 2015.
The room pillow is very uncomfortable

Nothing
7
Would not consider again
King S. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 22. lipnja 2015.
Good location

Location . Plenty of eating places nearby. Comfortable hotel
8
Good hotel in a great location
Pierre J. Poslovni putnici France, 18. lipnja 2015.
Nice hotel

Location and comfortable rooms
7
My stay at Regal Kowloon Hotel was very nice.
Ergo M. Poslovni putnici Estonia, 17. lipnja 2015.
Short business trip

Breakfast, location, gym
9,3
Nice and pleasant
Pierre J. Poslovni putnici France, 17. lipnja 2015.
Nice hote well located in TST

Location and room confort
7
My stat at Regal Kowloon Hotel was very nice, I spent there a few days for busines trip. The hotel is very well located in TST, near most of suppliers are based.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal Kowloon Hotel Hong KongRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Posao CentarRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - UlazRegal Kowloon Hotel Hong Kong - VrtRegal Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - ApartmanRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KafićRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

SG-AGWEB-6A03