Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Kowloon Hotel

71 Mody Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 4975recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (4975)
Razvrstati po:
Damon S. Parovi United States of America, 1. svibnja 2016.
Another great stay
5,7
Great location and clean, harbourview room make this a repeat hotel for us. Near the Hung Hom train station and 10 minute walk to Nathan Road and 15 mins. to Star Ferry. Good breakfast buffet and helpful concierge service, but checkout is unbelievably slow.
Prijavi ovu recenziju
Ryan L. Poslovni putnici Singapore, 23. travnja 2016.
Keeping up with traveling needs
4,3
I have been to Hong Kong several times on business and most of the newer hotels come with free usage of mobile wifi device that allows tethering. As a traveller, that is such a great facility that comes with the room. It allows us to explore and roam without incurring hefty Internet roaming charges. However, Regal is not keeping up with the times in this area. Restricting wifi in hotel to only 2 devices and with spotty connections. However, the bandwidth is decent provided you can connect. Another issue is that it does not cater to arrivals of guests who come early before checking-in times. Seats are limited and so are facilities to freshen up. Again, the free wifi to keep you entertained is limited to only 30 minutes without ability to charge your devices. Not modern traveller friendly.
Prijavi ovu recenziju
Yi D. Poslovni putnici South Korea, 15. travnja 2016.
good
5
it was good but socket position is not nice.
Prijavi ovu recenziju
Prashanth G. Poslovni putnici India, 14. travnja 2016.
Good
6,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Sho O. Poslovni putnici Japan, 14. travnja 2016.
Good.
4,7
Better to open breakfast from 5:30.
Prijavi ovu recenziju
Mendoza C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. travnja 2016.
Nice hotel but inflexible for needs
4,3
Nice hotel and executive benefits were great too. But i had trouble with my booking as they wanted me to upgrade to a suite just to accommodate my 3 yr old daughter. And staff are just business, no personal touch. A concierge personnel even kept hard selling us a taxi to disneyland. It was easy to get there by train and way cheaper.
Prijavi ovu recenziju
Mendoza C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. travnja 2016.
Nice hotel but inflexible for needs
4,3
Nice hotel and executive benefits were great too. But i had trouble with my booking as they wanted me to upgrade to a suite just to accommodate my 3 yr old daughter. And staff are just business, no personal touch. A concierge personnel even kept hard selling us a taxi to disneyland. It was easy to get there by train and way cheaper.
Prijavi ovu recenziju
Mendoza C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. travnja 2016.
Nice hotel but inflexible for needs
4,3
Nice hotel and executive benefits were great too. But i had trouble with my booking as they wanted me to upgrade to a suite just to accommodate my 3 yr old daughter. And staff are just business, no personal touch. A concierge personnel even kept hard selling us a taxi to disneyland. It was easy to get there by train and way cheaper.
Prijavi ovu recenziju
Mendoza C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. travnja 2016.
Nice hotel but inflexible for needs
4,3
Nice hotel and executive benefits were great too. But i had trouble with my booking as they wanted me to upgrade to a suite just to accommodate my 3 yr old daughter. And staff are just business, no personal touch. A concierge personnel even kept hard selling us a taxi to disneyland. It was easy to get there by train and way cheaper.
Prijavi ovu recenziju
Mendoza C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. travnja 2016.
Nice hotel but inflexible for needs
4,3
Nice hotel and executive benefits were great too. But i had trouble with my booking as they wanted me to upgrade to a suite just to accommodate my 3 yr old daughter. And staff are just business, no personal touch. A concierge personnel even kept hard selling us a taxi to disneyland. It was easy to get there by train and way cheaper.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Regal Kowloon Hotel Hong KongRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Posao CentarRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - UlazRegal Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - ApartmanRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KafićRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05