Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Kowloon Hotel

71 Mody Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Posao Centar Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salon Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ulaz Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Vrt
Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salon
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 600
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 4514recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (4514)
Razvrstati po:
Xin X. Parovi Australia, 25. svibnja 2015.
good

location
8
Donald C. Poslovni putnici Canada, 24. svibnja 2015.
Will come back!

Location, room comfort, value
8,3
Great.
Jaemyoung Y. Solo putnici South Korea, 23. svibnja 2015.
soso

location,location,location
5,7
soso
John S. Poslovni putnici Singapore, 14. svibnja 2015.
It's ok for 4 Star. I upgraded for executive club

The club level was useful for business
6,7
Being upgraded to executive club level n paying the extras. I was cheated a little. The housekeeping being not honest!! Shampoo n shower gel were not replace . Everyday!! Be careful , the staff maybe keeping for themselves . Bcos , it's the L'occitane brands.
Wenru H. Poslovni putnici United States of America, 8. svibnja 2015.
Expected more but disappointed more

Location location location
6,3
Staff were not helpful.
Dallia N. Obitelji sa malom djecom Philippines, 8. svibnja 2015.
Awesome place to stay

Cozy room, great food, nice bathroom
9,7
overall, we are very satisfied with our 5D4N stay in Hong Kong. The vicinity is good, just a walking distance to MTR Stations. The food are great, we enjoy every breakfast just before we're off for the whole day adventure. And once we get back in our room, it feels like home. I will definitely recommend it to my friends & relatives. Keep up the good vibes Regal Kowloon !!! Hope to be back there soon :)
David A. Poslovni putnici United States of America, 7. svibnja 2015.
Staff at the reception was very rude.

Location only.
4,3
The reception staff was very rude. I was with my disabled wife and 3 suitcases after a 24 hours flight. We asked for close to elevator room, instead she gave a room on the 15th floor that requires to take an elevator to 14th floor and then walk up to 15th floor with all the suitcases. While checking into the hotel nobody approached us to offer any help with the suitcases. We had never been greated while approaching the reception except very sour face of the receptionist. I had experienced the food in this hotel in previous stays and always been served with cold food, specially at the Buffett. The mattress was so hard, like sleeping on the rocks. Except the location this hotel has nothing to offer
Nuankamol S. Grupe Thailand, 4. svibnja 2015.
Good

clean, mind service, good location
10
Angad N. Obitelji sa malom djecom India, 3. svibnja 2015.
Review

Location
5
I believe it was the worst hotel we have ever stayed in and we have stayed in quite a lot. Mostly due to the staff's behaviour and professionalism (or rather lack of it). Overall, I feel there are much better hotels in the same area to stay in. The staff is horrendous (most of them. There were some good ones, but few)
Andrea C. Poslovni putnici Italy, 2. svibnja 2015.
Value for money

Location, bedroom size, comfort
7,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal Kowloon Hotel Hong KongRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Posao CentarRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - UlazRegal Kowloon Hotel Hong Kong - VrtRegal Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - ApartmanRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KafićRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C08