ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Kowloon Hotel

71 Mody Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Posao Centar Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salon Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Vrt Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran
Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ulaz Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Vrt Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 600
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 3769recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (3769)
Razvrstati po:
Pitchaporn S. Grupe Thailand, 27. srpnja 2014.
Very nice hotel

Clean, In-town hotel
7,7
Good location, clean room, near shopping arear
Rene H. Poslovni putnici Netherlands, 25. srpnja 2014.
not a 5* hotel

location
7
Ok
Tang C. Poslovni putnici Singapore, 24. srpnja 2014.
Excellent hotel away from the crowd

Location. Location. Location.
9
I love this hotel for the location: 1. It's located near the sea so it's just a few mins walk to catch the breathtaking night view of the skyline 2. It's close to mtr 3. It's in a quiet place away from the noise and crowd of tsim sha tsui and yet just a few minutes walk to the heart of tsim sha tsui
Arun M. Poslovni putnici India, 22. srpnja 2014.
Unplesant stay

Easy access to variety of food, subway.
5,7
Unhappy about the stay at the hotel. Although I booked the executive room at a good deal, it was not worth the stay. They regulate the air condition thermostat in rooms at 23 degrees in the hot summer afternoon. Pathetic !!! Not worth the stay.
Margrey S. Grupe Philippines, 21. srpnja 2014.
Best part was free food in the business lounge

Their business executive lounge was free for breakfast, lunch, and snacks until 8 in the evening.
5,3
We stayed in a family suite good for 4. The size of the room was okay. I was expecting a bigger room. Long line during check out and the staff named "Tim" was in a hurry to check us out I even reminded him that he has not returned the 150usd deposit yet. The room Service was not that neat in cleaning our room. There were still stains on our carpet even after the room service. The nearest station is about 5,10mins walk from the hotel. Overall our stay in regal kowloon was okay.
Kevin N. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 15. srpnja 2014.
Overall good

Good house keeping and fast checkout
7,7
Everything was good apart from the kids weren't allowed breakfast and had to pay 80HKD each even though the room has breakfast included.
Davina-Lee C. Grupe Australia, 13. srpnja 2014.
Attentive and friendly

Location Cleanliness Friendly staff
7,7
I felt like I was greeted with professionalism and friendliness. Overall a comfortable stay
Suwit C. Grupe Thailand, 9. srpnja 2014.
Nothing
4,7
Average standard staff need improve them self to service with mild
Au Y. Poslovni putnici Hong Kong, 1. srpnja 2014.
good location

good location
9,7
Cheung F. Grupe Hong Kong, 1. srpnja 2014.
Nice hotel

Free upgrade 😏😏
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal Kowloon Hotel Hong KongRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Posao CentarRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - VrtRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - UlazRegal Kowloon Hotel Hong Kong - VrtRegal Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3B01