ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Kowloon Hotel

71 Mody Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Posao Centar Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salon Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Vrt Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran
Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ulaz Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Vrt Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvorana
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 600
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 4155recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (4155)
Razvrstati po:
Chun P. Poslovni putnici China, 17. prosinca 2014.
good position

room, surrounding and position
9,3
Sunitphan K. Parovi Thailand, 16. prosinca 2014.
Clean, easy access, big

easy access, clean, big room
8,3
Pinho Y. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 15. prosinca 2014.
GOOD LOCATION

LOCATION LOCATION LOCATION
9
GOOD
Pinho Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 15. prosinca 2014.
good location , not too crowded

good location , not too crowded
8,7
good location , not too crowded
Wei F. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 15. prosinca 2014.
A very strategic location hotel in the city.

convenient, clean and helpful staff.
8
Very pleasant stay.
Khanittha L. Grupe Thailand, 14. prosinca 2014.
Old and tiny

Many pubs are nearby the hotel
5,7
Room is tiny and old. The bathroom is stinky ( around the toilet bowl area ) 5 mins to the MTR station. 7-11 is nearby. Hotel is next to the park.
Chan C. Grupe Singapore, 13. prosinca 2014.
Good location, clean room

Good location
6,7
Good
Nuttikarn R. Obitelji sa malom djecom Thailand, 12. prosinca 2014.
Service of staff in Executive club room

Room is big
7,7
I booked two rooms as the executive club room type. I arrive at 4pm but earlier than the other 3 passengers,picked up by the airport van. I am waiting for them but I face problems that I cannot contact them,so I don't know the hotel already pick them up or not. The hotel provides free internet only 30 mins/12 hour if I don't check in yet. I ask the staffs to help me check whether the customers have already been picked up from the airport by the hotel van, the staff doesn't want to help me call to the airport-hotel coulter or try to help my in other ways, just answer me to wait here. Before I come, I called to check the hotel pick-up van schedule, a staff hasn't given me but when I checked in, I saw the schedule, make me disappointed to wait long time. Pick-up service from the airport is so slow too because need to drop and pick others at other regal-branch hotels. The breakfast in executive club room is not the full breakfast, if you need to have room with breakfast, need to read clearly which type of included breakfast. I like only the size of room, a bit bigger than other hotels as the executive club room type.
Nuttikarn R. Obitelji sa malom djecom Thailand, 12. prosinca 2014.
Executive club room

Room size is bigger than other hotels
7,7
I booked 2 booking and already mention in the first feedback. To sum up, the staff service mind is not good; the breakfast in executive club room is not the full breakfast type; the airport pick-up service is so slow; if travel with the old or the young baby, the location is not much convenient because need around 15 min walk to Nanthan road;
Edmund Y. Poslovni putnici Singapore, 11. prosinca 2014.
review

location, within budget and service
7,3
Good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal Kowloon Hotel Hong KongRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Posao CentarRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - VrtRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - UlazRegal Kowloon Hotel Hong Kong - VrtRegal Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3C05