Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Kowloon Hotel

71 Mody Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Posao Centar Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Vrt Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Interijer hotela Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje
Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Kupaonica
Mjesto: Tsim Sha Tsui Broj soba: 600
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 3520recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (3520)
Graham T. Solo putnici Canada, 11. travnja 2014.
very good

good hotel
8,3
fine
Claes I. Poslovni putnici Sweden, 11. travnja 2014.
amazing hotel! Definitely

location, helpful staff, nice and clean rooms
9,7
This is an absolute wonderful hotel! Everything was amazing and neatly! We really loved the location of the hotel, you are only a block from the goregous harbour and there are shops right out the door. Another thing is that it is just a stone away from the MTR so you can go anywhere in Hong Kong! We will definitely stay at this place the next time we travel to Hong Kong!
Sodnomdash N. Poslovni putnici Mongolia, 11. travnja 2014.
very good hotel location and breakfast

location breakfast and good room
10
it was very good room with breakfast and good location
Kyuwon L. Obitelji sa odraslom djecom South Korea, 7. travnja 2014.
better then expectation

roomy, clean, good location
7,7
easy to taking subway
Mohamed A. Obitelji sa malom djecom South Africa, 6. travnja 2014.
comfortable,average

shopping,mtr.sightseeing
7,7
average, airport shuttle even if you are staying in hotel is too much. they should consider you need to pay for wifi this is ridiculous
Io K. Poslovni putnici Portugal, 5. travnja 2014.
Fantastic area, quite scence

Location, Environment & Service
6,3
The reason I chose Regal Kowloon Hotel was my sister's exam, so I only take an adventure thought to text it out. And the outcome is surprisingly good no matter their environment, and everything around the hotel area. Will definitely give another shot again.
Tat M. Poslovni putnici Malaysia, 5. travnja 2014.
SuperB

Comfy,Clean,Center located
7,3
I have a great stay at this hotel with clean , huge and comfy room
Arlyn C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 3. travnja 2014.
Relaxing and comfortable rooms

Clean, spacious rooms, location
7,7
Our over all stay was very good. Value for money. Rooms are spacious. Housekeeping very efficient and polite. Allowed us early check in 2 hours before actual check in.
Tat M. Poslovni putnici Malaysia, 2. travnja 2014.
SuperB

Clean,Comfy,Center located
9
I have a great stay at this hotel with clean , huge and comfy room
Eugene P. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 2. travnja 2014.
Clean, comfortable, convenient

Airport shuttle service; Lobby and hotel room WIFI is strong, Clean & comfortable room size
7,7
I liked the family room which I stayed in as its a decent size room for 3-4 adults. There were 2 queen sized bed and a couch with small coffee table and chair near window for visitors. In-room WIFI was strong although I have to re-connect every few hours when my phone went into sleep mode though I'm not sure if its my phone's setting or the hotel WIFI setup. Included in the room rate was free in-room WIFI for 3 devices which is very thoughtful. There was Airport express bus which connects easily from hotel to Kowloon airport express station.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal Kowloon Hotel Hong KongRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Posao CentarRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - VrtRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3A05