ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Riverside Hotel

34-36 Tai Chung Kiu Road, Sha Tin, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/salon Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Kafić Regal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/salon Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Riverside Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Riverside Hotel Hong Kong - Spa centar Regal Riverside Hotel Hong Kong - Bazen Regal Riverside Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Riverside Hotel Hong Kong - Bife Regal Riverside Hotel Hong Kong - Bife
Područje Sha Tin Broj soba: 1138

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 6327recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (6327)
Razvrstati po:
Hiu K. Parovi Hong Kong, 31. kolovoza 2014.
reasonable price

price
8,3
Chiu P. Parovi Hong Kong, 28. kolovoza 2014.
highly recommend

price, room size, food
8,7
Good, price is good, location is reasonable
Arundeep S. Obitelji sa malom djecom India, 25. kolovoza 2014.
Rooms very Cleane

Staff, Location, Price
10
i like this hotel, staff was vry help full
Shim S. Parovi Malaysia, 23. kolovoza 2014.
good ..comfort stay...will come again

big bed
9,3
good....
Susan C. Parovi Philippines, 21. kolovoza 2014.
Unfriendly staff, worst ever !
3,3
The only reason why we have stayed here was bec my daughter was attending a convention in these hotel and to be near her we decided to stay here too. Ive been to a lot of places in the world meaning Ive stayed in diff hotels. And this hotel is the worst I have stayed. The staff were very rude, normally the concierge are one of the most helpful staff in the hotel- well not on this hotel. There's one time when I approached the concierge to ask about the schedule of the airport bus, when I approach him I saw that he is reading a newspaper, so when I asked him about the airport bus he just give me a paper(like- this is the schedule read it yourself!) and resume reading the newspaper . First of all he did not even ask if I need help or anything when I approached him. And everytime I passed by that counter they are just chatting with each other. Ive been to other countries that I encountered a language barrier but I can see that they make efforts to try to speak english (specially in Japan- if they cannot say it -they will look for other staff to translate it to you) but in this hotel they have attitude like " stop bothering me if you dont understand me". Worst concierge ever. I can overlook the other faults of the hotel if the staff are very helpful or accommodating or hospitable but sad to say I cannot say even 1 good thing about this hotel.
Shangju Y. Solo putnici Taiwan, 13. kolovoza 2014.
Small room

Close to the bus stop
5,7
Clean but small room.
Cherin L. Poslovni putnici Hong Kong, 11. kolovoza 2014.
easy to go to different area

nice staffs, easy transportation, clean room
8
comfortable
Wong C. Parovi Hong Kong, 11. kolovoza 2014.
fair hotel but unfriendly staff

price, clean and tidy, river view
7
the hotel is busy and the staff is unfriendly, if those of the staff don't feel like working, stay home and don't ruin anybody's trip. other than that, reasonable price, clean and tidy room.
Philip S. Parovi Hong Kong, 9. kolovoza 2014.
Nice hotel, quiet, near local restaurants

Quiet, easy access, good staff
8,3
Pleasant, got upgraded
Philip S. Parovi Hong Kong, 6. kolovoza 2014.
Quiet, relaxing

Quiet, relaxing & close to restaurant
7
Nice room, but service is slow

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal Riverside Hotel Hong KongRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - KafićRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Riverside Hotel Hong Kong - Spa centarRegal Riverside Hotel Hong Kong - BazenRegal Riverside Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Riverside Hotel Hong Kong - BifeRegal Riverside Hotel Hong Kong - Bife


AS-AGWEB-3B04