Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Riverside Hotel

34-36 Tai Chung Kiu Road, Sha Tin, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Spa centar Regal Riverside Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Riverside Hotel Hong Kong - Bazen Regal Riverside Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Riverside Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Riverside Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Riverside Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran
Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/salon Regal Riverside Hotel Hong Kong - Kafić Regal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/salon Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Bife Regal Riverside Hotel Hong Kong - Bife Regal Riverside Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Sha Tin Broj soba: 1138
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 7510recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (7510)
Razvrstati po:
Lee S. Parovi Hong Kong, 26. srpnja 2015.
A good experience

Size of the bed was good- 2m, easily accessible and many restaurants around but the toilet was a bit old-fashioned. Good value for money
8
Prijavi ovu recenziju
Mehta L. Obitelji sa malom djecom China, 19. srpnja 2015.
Good hotel

方便,舒適
8
Prijavi ovu recenziju
Maria L. Grupe Macau, 19. srpnja 2015.
My best impression of the Regal Riverside Hotel
3,3
I booked two room one is double room and one is triple room, the reception staff told me that upgraded to executive floor and will help to set up the bed for the booked triple room. When we go to the my room, this floor had very bad smell it might be the house keeping was clean up the room and the smell was come from the room. We asked the staff did you smell, staff said nothing. We left the hotel and go to shopping and sightseeing at around 5 pm. Back to hotel around midnight and found out that the triple room in which not yet set up the bed, thus call to house keeping for the arrangement and remind to bring up one more set of bath towel, it's waiting until 1.30 am, there's staff to knock the door and said it's the towel in which you request, we doubt also need to set up the bed, staff said just received order to bring towel and the staff showed very bad attitude after the discussion just said will check with the operator, and wait for half hour also nobody give us the checking result, thus I decided to complaint to manager on duty, after the complaint here come the staff to set up the bed just on 30 mins after my complaint. We also found out the triple room air condition can't function, staff said will escalated to technical staff, around 15 mins, technical staff arrived and just arranged a test and said it will function but will need take time, by the way there's no air con for whole night.
Prijavi ovu recenziju
Chi H. Parovi Hong Kong, 18. srpnja 2015.
Okay Stay

Simple, Clean and Big Room
7,7
Stay one night there, everything is okay and up to standard. Staff upgrade our room with riverside view may be due to our late check-in. Room is huge, simple and clean. Everything is good and up to standard that reflect the price.
Prijavi ovu recenziju
Dominic N. Solo putnici Malaysia, 18. srpnja 2015.
Poor wifi only for two people and bad room

Just the house keeping are good
4
The poor wifi only for two ppl and other need charger !! Booking the luxury room but the real one is looks like motel , not looks like hotel at all !! Small room and small TV !! Don't know the reason the mirror on the top , really bad !! Check in wait long time
Prijavi ovu recenziju
Peter B. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 16. srpnja 2015.
Unacceptable room

View, location, room size
5,3
We arrived late at night and checked in. When we got to our room, we found that a large area of carpet was wet. It seemed likely that the air conditioning unit was leaking. We informed housekeeping who acknowledged that there was a damp problem, but said that they were busy and could not give us an alternative room that night. We later discovered that the bottom of the bathroom door was badly rotted, suggesting that there had been a damp problem in that room for quite a while. The overall condition of that room was not good. We were moved to a much better room the following day and have no complaints about that room, but given that the hotel staff must have been aware of the problems with the first room, they should not have allocated it to us in the first place, and once we brought it to their attention, should have moved us immediately. We have stayed in this hotel many times before and been very happy with it. I don't know if their standards have dropped or whether we were just unlucky on this occasion.
Prijavi ovu recenziju
Wl L. Solo putnici United Kingdom, 15. srpnja 2015.
Absolute disgust should be 2 star rated

Location
3
Absolute disgusted with the smell and appearance of room and bathroom, nothing like 4 star. Pictures depict a differently, strong sour smell in room and bathroom was disgustingly outdated looked more less 2 star with lime scale on shower head, rust, toilet water murky, even insect flys flying probably coming from drainage. It had a horrible sour smell and the hotel staff especially those managers are useless unhelpful, wait to check in took longer than 10 min. Only plus side is location near Sha tin shopping plaza and train station, other than that refrain from booking again. Their star rating should be reviewed as it doesn't deserve 4 star!
Prijavi ovu recenziju
Chi H. Solo putnici China, 11. srpnja 2015.
Regal Riverside Hotel

Regal Riverside Hotel
5,3
Prijavi ovu recenziju
Man F. Parovi Singapore, 10. srpnja 2015.
Excellent Room Size and Price

Price, food price and room Price
7,7
Enjoyable
Prijavi ovu recenziju
Man F. Parovi Singapore, 9. srpnja 2015.
valur for money

price. location. room size
6
Enjoyable
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal Riverside Hotel Hong KongRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Spa centarRegal Riverside Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Riverside Hotel Hong Kong - BazenRegal Riverside Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Riverside Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Riverside Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - KafićRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - BifeRegal Riverside Hotel Hong Kong - BifeRegal Riverside Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - Dječji klubRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - KafićRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Sport i aktivnosti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06