Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Riverside Hotel

34-36 Tai Chung Kiu Road, Sha Tin, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 7970recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (7970)
Razvrstati po:
Ho Y. Solo putnici Hong Kong, 12. veljače 2016.
Cheap but messy hotel

Large room with sofa; many dining choices; quiet room
6,3
The price is low in busy cny holiday. But the lobby is messy. There are long queues no matter check in or check out. Room is not ready during the check-in time. Luckily the staff is polite when I request another room type which is available. Tissues and carpet are wet that I think they are not in a hygienic condition.
Prijavi ovu recenziju
Fueki T. Obitelji sa malom djecom Japan, 8. veljače 2016.
None
3,3
Room is dirty...
Prijavi ovu recenziju
Viviana R. Solo putnici Macau, 7. veljače 2016.
Nice stay

Good service
7,7
Prijavi ovu recenziju
Mei M. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 3. veljače 2016.
Spacious and nice

The room is large and comfortable. The overall services are good.
7,3
Prijavi ovu recenziju
Chi W. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 1. veljače 2016.
Valued rate

room rate, location and view
7,3
Prijavi ovu recenziju
Wai C. Solo putnici Hong Kong, 31. siječnja 2016.
Great experience

Low price
8,3
Prijavi ovu recenziju
Mildred L. Parovi Philippines, 28. siječnja 2016.
very convinient for me.near anywhere!thumbs up!

convenient for a shopper like me! just take a bus or mtr going to tsimshatsui!
9,3
I've been visiting hongkong more often recently and i never think of booking in any hotel! I feel at home already! Housekeeping knows me already!
Prijavi ovu recenziju
Sun D. Solo putnici China, 23. siječnja 2016.
Regal Riverside is in a good position

position, clean, and quiet
3,7
stay only for one night. Wifi is good, position is comparatively good in HK. but the space is too small , and the room style seems competitively to be a 4-star hotel. Food place is convenient.
Prijavi ovu recenziju
John L. Parovi United States of America, 21. siječnja 2016.
Same rate

Okay
7,3
Prijavi ovu recenziju
Ho J. Parovi Canada, 20. siječnja 2016.
Normal Hotel

The room was clean, but the renovation is a bit strange, while the staffs are friendly
6
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Regal Riverside Hotel Hong KongRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Spa centarRegal Riverside Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Riverside Hotel Hong Kong - BazenRegal Riverside Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Riverside Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Riverside Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - KafićRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - BifeRegal Riverside Hotel Hong Kong - BifeRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - Dječji klubRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - KafićRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Sport i aktivnostiRegal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06