Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Riverside Hotel

34-36 Tai Chung Kiu Road, Sha Tin, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 8143recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (8143)
Razvrstati po:
Ho S. Parovi Hong Kong, 22. svibnja 2016.
Good
6
Good
Prijavi ovu recenziju
Cheung C. Parovi Hong Kong, 21. svibnja 2016.
Comfort
5,3
Relax
Prijavi ovu recenziju
So T. Parovi China, 21. svibnja 2016.
Second time come back
5,3
Good quality with fair price
Prijavi ovu recenziju
Wei C. Solo putnici Hong Kong, 18. svibnja 2016.
so far so good
3,7
.
Prijavi ovu recenziju
Leopola L. Solo putnici Jamaica, 18. svibnja 2016.
Home away from home
6,7
Ithe treatment at one of restaurant to my experience was way below the stander of such nice looking lay out.
Prijavi ovu recenziju
Liew L. Solo putnici Singapore, 14. svibnja 2016.
Comfortable and tidy hotel
5,3
Overall the staffs over there spontaneously great the customers and very helpful. Apart from the staff that I met at level 3 where breakfast entry's main door, the lady who is accessing guesses for the breakfast is root and unpolite. Room is perfect, 24 hours wifi service, clean and tidy. Surprisingly Hair dryer is proved too! U are one of my consideration when I travel to Hongkong again. Perhaps I will not meet the lady again.
Prijavi ovu recenziju
Edwin T. Parovi Malaysia, 14. svibnja 2016.
Not so great hotel
3,3
Disappointed during check in. It was already 2.30pm when I arrived there but my room was not ready yet. Have to wait for another 1 hour for non-smoking room. Fine, came back after 1 hour and to my surprise a smoking room was given instead. It really wasting my precious time just to check in the hotel. Toilet not as clean as some review mentioned here. It has unpleasant smell and the shower is not in good condition where I have to use spoon to tighten the screw. Only all in one shampoo provided in the bathroom. The bedding area is dusty at some corners. I guess the cleaner just clean the easy to reach area. Good thing is there is direct airport bus A41 just nearby the hotel. Thus, go to airport is very convenient for this hotel. Catching a taxi is easy for this hotel as there are many taxi will come in queuing beside the hotel lobby.
Prijavi ovu recenziju
Lukez F. Solo putnici Singapore, 12. svibnja 2016.
great hotel
6,7
great location
Prijavi ovu recenziju
So T. Parovi China, 10. svibnja 2016.
Average
5,3
Staff OK, location OK. Fair
Prijavi ovu recenziju
Sheila M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 3. svibnja 2016.
Love this Hotel
6,7
The staff were so helpful and the place clean with all amenities. We were able to avail of their shuttle service at the airport but it was pretty far from the airport since it can only be accessed from their airport hotel. But we were guided and helped by their staff so it didn't take us long to get into the shuttle. They provided us with location maps to help us navigate the City and directions on how to go to our tour destinations. They clean the rooms and provide clean towels everyday. They also gave us 4 bottled water everyday in each room.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Regal Riverside Hotel Hong KongRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Spa centarRegal Riverside Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Riverside Hotel Hong Kong - BazenRegal Riverside Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Riverside Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Riverside Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - KafićRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - BifeRegal Riverside Hotel Hong Kong - BifeRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - Dječji klubRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - KupaonicaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - KafićRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Sport i aktivnostiRegal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04