ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Riverside Hotel

34-36 Tai Chung Kiu Road, Sha Tin, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/salon Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Kafić Regal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/salon Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Riverside Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Riverside Hotel Hong Kong - Spa centar Regal Riverside Hotel Hong Kong - Bazen Regal Riverside Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Riverside Hotel Hong Kong - Bife Regal Riverside Hotel Hong Kong - Bife
Područje Sha Tin Broj soba: 1138

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 6963recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (6963)
Razvrstati po:
Hui C. Grupe Taiwan, 25. siječnja 2015.
It's a nice hotel to stay. Clean and Big.

Room is big and have good view.
7,7
Wai Y. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 25. siječnja 2015.
Clean and Tidy

Clean and Tidy, and I was upgraded to business room.
6,3
Clean and tidy. Next to many restaurants, I could enjoy many food even at late night.
Budiono T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 24. siječnja 2015.
good value hotel in hongkong

good value, nice asian food, near MTR
7,7
The hotel have spacious room compare to a lot of hotel in central hong kong.
Ping L. Obitelji sa malom djecom United States of America, 22. siječnja 2015.
Regal Riverside for family

price, food, service
8,7
Hassim I. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 21. siječnja 2015.
Pleasant stay at Regal Riverside Hotel

The rooms were clean and very spacy, naer to shopping complexes and public transport is just a stone throw away
8,7
The staff at the hotel were very cooperative. Make-up room service was excellent.
Arun V. Poslovni putnici India, 21. siječnja 2015.
4star

clean, location, reasonable
8,7
Comfortable
Ho W. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 20. siječnja 2015.
Good value to stay

Room size , location , value
7,3
Good
Hoi Y. Parovi China, 20. siječnja 2015.
Good Services

Good Services provided
7,7
Lee H. Parovi United Kingdom, 18. siječnja 2015.
Big room, lots of restaurants nearby

Food, room, people
8
There are a lot of restaurants around the hotel and dining is convenient Room is spacious. Staff are responsive and the overall impression is good.
Ka S. Solo putnici Macau, 18. siječnja 2015.
Very noisy in the morning, the sound woke me up

Cheap price and big
5,3
I was woken up at 7 in the morning. The sound is probably made by the servants who was cleaning the rooms. I ve complained to the manager but the sound kept on continually. I cannot sleep until eleven. I would never choose this hotel again .

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal Riverside Hotel Hong KongRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - KafićRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Riverside Hotel Hong Kong - Spa centarRegal Riverside Hotel Hong Kong - BazenRegal Riverside Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Riverside Hotel Hong Kong - BifeRegal Riverside Hotel Hong Kong - Bife


AS-AGWEB-3C02