ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Riverside Hotel

34-36 Tai Chung Kiu Road, Sha Tin, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/salon Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Kafić Regal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/salon Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Riverside Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Riverside Hotel Hong Kong - Spa centar Regal Riverside Hotel Hong Kong - Bazen Regal Riverside Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Riverside Hotel Hong Kong - Bife Regal Riverside Hotel Hong Kong - Bife
Područje Sha Tin Broj soba: 1138

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 6819recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (6819)
Razvrstati po:
Kwok F. Parovi Hong Kong, 20. prosinca 2014.
Not good enough

Staff service
5,3
Not good enough, I had requested a double bed upon online application but when I was checking in there is no available such kind of guest room unless agreed to take up a smaller one. I accepted the alternative but had never expected the superior room just provided an area of about 12m2 Not good enough
Chau G. Solo putnici Singapore, 14. prosinca 2014.
will stay here again

great location, clean room, direct bus service to airport and TST
8
Had a pleasant stay at the hotel during the 3 nights. The room was clean. Although the shower facilities are a little old, there was no issue with the hot shower. great location as near to park and river, suitable for evening walk. there are restaurants and convenience shop within 5mins walking distance. there is also direct bus service from the airport (A41) and also to TST (81C).
Chung K. Poslovni putnici China, 14. prosinca 2014.
good

good
6,7
Xiaochao Z. Poslovni putnici New Zealand, 13. prosinca 2014.
So so

Food food food
5,3
Muthiah A. Obitelji sa malom djecom Singapore, 10. prosinca 2014.
great location & room

location, room, facilities
9,3
great
Mark S. Solo putnici United Kingdom, 8. prosinca 2014.
Nice area for short break

Food options, rooms and location
9,3
Excellent hotel for short break. Large room overlooking river. Walking distance to public transport and shopping. Friendly staff and many food/drink options in hotel and local area.
Tan E. Solo putnici Singapore, 8. prosinca 2014.
Shocked that there is no free wifi in the guest ro

Close to the airport and MTR
5,7
A strange development - there is no free wifi for guests in their rooms! I stayed there in Mar this year and there was! This perplexing change of policy does not augur well for the hotel as it is certainly NOT a prevalent industrial practice in the 21st Century where Internet connection is de rigueur! And this is all the more astonishing as I have just stayed in a ryokan located in a remote mountainous region in Japan where even the room has free high speed wifi connectivity before coming to Hong Kong. This is totally unbelievable ! Wonder whose idea was it and fTo what purpose to disallow free wifi in the guest rooms.
Rachel C. Obitelji sa malom djecom China, 7. prosinca 2014.
Yellow Brown Water from the tab in Bathroom.
3,7
Brown Water from the tab in Bathroom. We didnt talk bath and wash our hair for whole night. (No compensation suggested by the staff) Old furnitures. House keeper complained to us when we request to tidy up our room during our dinner time. Extra Tooth brush need to charge us $10 each.
Hoi S. Parovi China, 7. prosinca 2014.
Comfortable hotel but only one point dissatisfy

Comfortable hotel, nice staff and convenient
6,7
Comfortable hotel, nice staff and convenient. However, one point that made us dissatisfy was the sudden water pollution. The water from tap water and shower was all in yellow.
Irina R. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 5. prosinca 2014.
Haunted

1. A mart & a watson around the corner
6,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal Riverside Hotel Hong KongRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - KafićRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Riverside Hotel Hong Kong - Spa centarRegal Riverside Hotel Hong Kong - BazenRegal Riverside Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Riverside Hotel Hong Kong - BifeRegal Riverside Hotel Hong Kong - Bife


AS-AGWEB-3A04