Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regal Riverside Hotel

34-36 Tai Chung Kiu Road, Sha Tin, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/salon Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Kafić Regal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/salon Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restoran Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Regal Riverside Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Regal Riverside Hotel Hong Kong - Predvorje Regal Riverside Hotel Hong Kong - Spa centar Regal Riverside Hotel Hong Kong - Bazen Regal Riverside Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Regal Riverside Hotel Hong Kong - Bife Regal Riverside Hotel Hong Kong - Bife
Područje Sha Tin Broj soba: 1138

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 6081recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (6081)
Razvrstati po:
Suretno S. Grupe Indonesia, 10. srpnja 2014.
Clean,comfort,good service

Clean,comfort,good service
6
Suretno S. Grupe Indonesia, 10. srpnja 2014.
Clean,comfort,good service

Clean,comfort,good service
6
Shi X. Obitelji sa malom djecom China, 6. srpnja 2014.
not bad

cleanliness, convenient location, friendly staff
9
Sesilia T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 6. srpnja 2014.
bed service

Regal Riverside Hotel
3,7
was horrible ,the toilet in the room was stink . and cannot use the swimming pool because they said goverment warning about the thunder , in fact the weather was clearly , sunny day and no rain at all.
Richard G. Parovi Canada, 6. srpnja 2014.
Nice hotel if you don't mind not being downtown

Clean rooms, attentive staff, lots of restaurants
8,7
The Regal Riverside Hotel is one of several in Hong Kong we have stayed at, and it's probably one of the better ones in this price range. The rooms are clean and fairly spacious by Hong Kong hotel standards, and the staff all speak fluent English and Mandarin as well as Cantonese. We found them quite helpful in general. Although the hotel is quite a distance from Central and even from downtown Kowloon, it is conveniently located near two MTR lines, and the New World Plaza in Shatin, one of Hong Kong's newest and nicest shopping malls, is a mere five minutes away by bus. Overall, this is a decent hotel for a decent price, and we would probably stay here again.
Caixie T. Obitelji sa odraslom djecom China, 4. srpnja 2014.
great! Very nice the attendants are!

Well-trained attendants, fantastic view & comfortable room!
8
Great! If the staff could check all the facilities before we check in, it would be more satisfactory!In all, it's a wonderful place to stay.
Sai H. Poslovni putnici Hong Kong, 4. srpnja 2014.
wonderful

Bar, shopping & restaurant
7,7
Pui Y. Solo putnici Hong Kong, 3. srpnja 2014.
fine

meal good
8
Chi M. Solo putnici Hong Kong, 2. srpnja 2014.
Nice!

Location, spaciousness, cleanliness
8,7
My stay was good, no complain at all.
Lee K. Parovi Hong Kong, 1. srpnja 2014.
Serivce not up to standard

swimming pool
6,3
1) We had lunch in one of the chinese restaurant, we placed order at 13:25. We waited until 14:00 still no " dim sum" and so I asked the staff and realised that they didn't placed the order. At the end We got the food at 14:15. 2) At night I called to Housekeeping department and asked for the special pillow, Lavender & rose. The staff said I have no idea whether special pillow is charge and she need to check. I waited for 20mins and no replied at all. I called to Housekeeping Department again, they said check again. At the end the answer was " All the special pillow are out" Overall, I am satisfied with the service there and I will not back to this hotel again.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regal Riverside Hotel Hong KongRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - KafićRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestoranRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRegal Riverside Hotel Hong Kong - PredvorjeRegal Riverside Hotel Hong Kong - Spa centarRegal Riverside Hotel Hong Kong - BazenRegal Riverside Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRegal Riverside Hotel Hong Kong - BifeRegal Riverside Hotel Hong Kong - Bife


AS-AGWEB-3A05