ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regency Hotel Macau

2 Estrada Almirante Marques Esparterio, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regency Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Regency Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Regency Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Regency Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Regency Hotel Macau Makao - Kupaonica Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Interijer hotela Regency Hotel Macau Makao - Eksterijer hotela Regency Hotel Macau Makao - Interijer hotela
Regency Hotel Macau Makao - Kafić Regency Hotel Macau Makao - Bazen Regency Hotel Macau Makao - Predvorje Regency Hotel Macau Makao - Predvorje Regency Hotel Macau Makao - Restoran Regency Hotel Macau Makao - Restoran Regency Hotel Macau Makao - Restoran Regency Hotel Macau Makao - Restoran Regency Hotel Macau Makao - Rekreacijski sadržaji Regency Hotel Macau Makao - Vrt Regency Hotel Macau Makao - Bazen Regency Hotel Macau Makao - Kafić
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 326

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 6530recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (6530)
Razvrstati po:
Wery A. Solo putnici Indonesia, 11. kolovoza 2012.
hotel yang sudah perlu direnovasi

tidak perlu jaminan kartu kredit untuk deposit account
4
hotel dgn fasilitas standar, tidak ada free wifi, hanya disediakan 2 komputer di lobby utk dipakai bergantian dgn sesama tamu. shuttle bus hanya 1 jam sekali dan rutenya hanya hotel-macau ferry terminal pp.
Nightlife Tip: bisa mengunjungi Altira hotel (lokasi sekitar 20 mtr dr hotel)
Camille R. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 23. srpnja 2014.
Value for money

Ambience,food,moneys worth
9,7
Our family liked it very much, most of all the ambience,the old but sentimental look of the hotel...the comfortable cozy rooms and the good food!
Wisuda B. Grupe Thailand, 19. srpnja 2014.
It's ok

Nothing
3
Ok except the hopeless staffs, rooms were dirty. Felt like we were staying there for nothing considering the way wee were treated
Ruby H. Grupe Indonesia, 18. srpnja 2014.
Old hotel amenities, they star it 4 but no

Food, shuttle services to macau ferry, hotel sintra, lisboa every hour
6,3
This hotel is an old hotel, every facilities old style. They start it 4 but I don't think so it's true..all hotel macau is expensive. For this hotel the prices already included breakfast. This help due to quite to find food at Macau I think except mall. Food has many varieties for my true rating 3 stars hotel , shuttle services to macau ferry, hotel sintra, lisboa every hour. Don't stop at hotel sintra, so smoky. The smoke will kill you..better you visit other hotel for casino. Don't forget to buy macau special food
Siu L. Grupe Hong Kong, 16. srpnja 2014.
good

good
8
Catherine C. Grupe Macau, 12. srpnja 2014.
Crowded, lousy

Convenient, humidity, crowed transportations
6,3
Yoong F. Solo putnici Malaysia, 12. srpnja 2014.
Cosy and friendly

Services, convenient, cleanliness
7,7
Satisfied
Steve S. Obitelji sa malom djecom Australia, 11. srpnja 2014.
Good value deal

location, pool, breakfast
7,7
Ideal location, had an enjoyable stay with my 12 yo son, great pool and spa. Buffet breakfast good and friendly helpful staff/
Kevin V. Grupe Sweden, 11. srpnja 2014.
good

good
5,7
Amr H. Grupe United States of America, 10. srpnja 2014.
Worst hotel I have ever stayed
2
Terrible. Old and dirty with over book tourists.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regency Hotel Macau MakaoRegency Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRegency Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRegency Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRegency Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRegency Hotel Macau Makao - KupaonicaRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - Interijer hotelaRegency Hotel Macau Makao - Eksterijer hotelaRegency Hotel Macau Makao - Interijer hotelaRegency Hotel Macau Makao - KafićRegency Hotel Macau Makao - BazenRegency Hotel Macau Makao - PredvorjeRegency Hotel Macau Makao - PredvorjeRegency Hotel Macau Makao - RestoranRegency Hotel Macau Makao - RestoranRegency Hotel Macau Makao - RestoranRegency Hotel Macau Makao - RestoranRegency Hotel Macau Makao - Rekreacijski sadržajiRegency Hotel Macau Makao - VrtRegency Hotel Macau Makao - BazenRegency Hotel Macau Makao - KafićRegency Hotel Macau Makao - BazenRegency Hotel Macau Makao - BazenRegency Hotel Macau Makao - Bazen


AS-AGWEB-3A04