ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regency Hotel Macau

2 Estrada Almirante Marques Esparterio, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regency Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Regency Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Regency Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Regency Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Regency Hotel Macau Makao - Kupaonica Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Interijer hotela Regency Hotel Macau Makao - Eksterijer hotela Regency Hotel Macau Makao - Interijer hotela
Regency Hotel Macau Makao - Kafić Regency Hotel Macau Makao - Bazen Regency Hotel Macau Makao - Predvorje Regency Hotel Macau Makao - Predvorje Regency Hotel Macau Makao - Restoran Regency Hotel Macau Makao - Restoran Regency Hotel Macau Makao - Restoran Regency Hotel Macau Makao - Restoran Regency Hotel Macau Makao - Rekreacijski sadržaji Regency Hotel Macau Makao - Vrt Regency Hotel Macau Makao - Bazen Regency Hotel Macau Makao - Kafić
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 326

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 6632recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (6632)
Razvrstati po:
Wery A. Solo putnici Indonesia, 11. kolovoza 2012.
hotel yang sudah perlu direnovasi

tidak perlu jaminan kartu kredit untuk deposit account
4
hotel dgn fasilitas standar, tidak ada free wifi, hanya disediakan 2 komputer di lobby utk dipakai bergantian dgn sesama tamu. shuttle bus hanya 1 jam sekali dan rutenya hanya hotel-macau ferry terminal pp.
Nightlife Tip: bisa mengunjungi Altira hotel (lokasi sekitar 20 mtr dr hotel)
Kjell H. Solo putnici Norway, 30. kolovoza 2014.
Great location!

Location, location, location
8
Very pleasent
Chew L. Grupe Malaysia, 26. kolovoza 2014.
Free Upgrade

Nice swimming pool & sauna, free shuttle bus, & free wifi at lobby
6
The staff at the check - in counter is friendly & helpful...she has auto assist me to upgrade my room which is more comfort stay for 3 persons...However, the hotel has some age & most facilities within the room are a bit old...have a nice swimming pool...overall. ..still a pleasant stay with Regency Hotel Macau...
Sattaya P. Parovi Thailand, 26. kolovoza 2014.
clean room, near ferry terminal

clean room, near ferry terminal
8
Audrey L. Poslovni putnici Philippines, 24. kolovoza 2014.
Good :-)

Location, Clean room, Friendly staff
7
It is good. The room is clean and ac was good. Just no Internet in the room. Have to go down at the lobby or on the restaurant to access on internet. I feel comfortable on my stay.
Raymond B. Parovi Australia, 23. kolovoza 2014.
The perfect place for a few days

The location near the airport and the view across the Pearl River of Macau city added to the ease of walking to some great attractions.
9
We took the time to explore the Regency Resort and all it had to offer and were pleasantly surprised. The pool and the outdoor gardens were wonderful and the "included buffet breakfast" was a real treat. Some of the guests expected other dishes but for us it was an ideal start to some long days exploring Taipa and Macau City. The bus stops outside the hotel provided very easy access to everything we needed and didn't even use a taxi during our stay.
An C. Obitelji sa malom djecom China, 15. kolovoza 2014.
A good choice!

the location of hotel is
9,3
Yuntaek O. Solo putnici South Korea, 13. kolovoza 2014.
Best value for money~!

1st swimming pool 2nd gym 3rd garden
6,3
It was very good. But the shuttle finished too early
Gavriel Y. Parovi Israel, 10. kolovoza 2014.
2 Stars would be an exaggeration!!
2
This is possibly the worst, must run down, dilapidated, smelly, unclean hotel I have stayed at in Asia...no in the world. I have stayed in hotels which offer more updated and friendly accommodation. Best advice - stay clear of the Regency. Bad location, bad service, bad rooms, bad smell. Needed a renovation 20 years ago. Could be a record.
Luke B. Parovi United Kingdom, 10. kolovoza 2014.
Was maybe good in 1980, now souless

Pool and staff
4,3
I'm sure the hotel was great, in the 1980's. It's not seen a touch of love since then. Breakfast truly shocking, I mean awful... Staff great. Very friendly and helpful. The pool and surrounding area are great. I think most guests don't realise they're there!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regency Hotel Macau MakaoRegency Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRegency Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRegency Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRegency Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRegency Hotel Macau Makao - KupaonicaRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - Interijer hotelaRegency Hotel Macau Makao - Eksterijer hotelaRegency Hotel Macau Makao - Interijer hotelaRegency Hotel Macau Makao - KafićRegency Hotel Macau Makao - BazenRegency Hotel Macau Makao - PredvorjeRegency Hotel Macau Makao - PredvorjeRegency Hotel Macau Makao - RestoranRegency Hotel Macau Makao - RestoranRegency Hotel Macau Makao - RestoranRegency Hotel Macau Makao - RestoranRegency Hotel Macau Makao - Rekreacijski sadržajiRegency Hotel Macau Makao - VrtRegency Hotel Macau Makao - BazenRegency Hotel Macau Makao - KafićRegency Hotel Macau Makao - BazenRegency Hotel Macau Makao - BazenRegency Hotel Macau Makao - Bazen


AS-AGWEB-3A04