ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regency Hotel Macau

2 Estrada Almirante Marques Esparterio, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regency Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Regency Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Regency Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Regency Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Regency Hotel Macau Makao - Kupaonica Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Interijer hotela Regency Hotel Macau Makao - Eksterijer hotela Regency Hotel Macau Makao - Interijer hotela
Regency Hotel Macau Makao - Kafić Regency Hotel Macau Makao - Bazen Regency Hotel Macau Makao - Predvorje Regency Hotel Macau Makao - Predvorje Regency Hotel Macau Makao - Restoran Regency Hotel Macau Makao - Restoran Regency Hotel Macau Makao - Restoran Regency Hotel Macau Makao - Restoran Regency Hotel Macau Makao - Rekreacijski sadržaji Regency Hotel Macau Makao - Vrt Regency Hotel Macau Makao - Bazen Regency Hotel Macau Makao - Kafić
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 326

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 6709recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (6709)
Razvrstati po:
Wery A. Solo putnici Indonesia, 11. kolovoza 2012.
hotel yang sudah perlu direnovasi

tidak perlu jaminan kartu kredit untuk deposit account
4
hotel dgn fasilitas standar, tidak ada free wifi, hanya disediakan 2 komputer di lobby utk dipakai bergantian dgn sesama tamu. shuttle bus hanya 1 jam sekali dan rutenya hanya hotel-macau ferry terminal pp.
Nightlife Tip: bisa mengunjungi Altira hotel (lokasi sekitar 20 mtr dr hotel)
Hyojin O. Parovi South Korea, 30. rujna 2014.
디파짓에 대해..

금액,수영장,위치
5
디파짓으로 카드 500홍콩달러 지불했는데 취소는 안해주는건가요???
Prapimporn T. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 26. rujna 2014.
Bad
4,3
Staffs is not very nice, slow and miscommunications. Room is old and run down, totally different from the picture. Also the room smell.
Sheryl B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 26. rujna 2014.
nice hotel with pool gym spa

the big pool and play area that my 2yr old l9ves. great staff
8
we were upgraded to a deluxe room . staff were friendly helpful and very courteous. great big pool. nice outdoor play area for kids. bus stop just 1min walk outside the hotel. great location.
Rezcel F. Parovi Philippines, 24. rujna 2014.
nice place to stay

location
7,3
Very good
Sai W. Solo putnici Malaysia, 19. rujna 2014.
Present stay, with a very good service

Location, cleanliness & room comfort
8,7
this is not the first time i stay in Regency Hotel. Everything is fine, just the breakfast need to enhance.
Lee B. Poslovni putnici Malaysia, 19. rujna 2014.
Only good news is the location

Good location, reasonable room rate and convenience for food
4,3
Other than good location and convenience for food and MTR station, I find this is the only comment I can make.
Leinel I. Parovi Philippines, 17. rujna 2014.
Worth staying for :)

The food is delicious, the staff most especially the filipino we met there was so nice and accomodating, room is good and comfortable.
9,7
It's good. Worth staying for.
Giat S. Parovi Indonesia, 14. rujna 2014.
nice place

bus station, breakfast, the view
8
Nice and amazing view..with firework
Diane T. Obitelji sa malom djecom Singapore, 12. rujna 2014.
Under perform

Regency Hotel Macau
5
We were given the warning by the concierge that taxi take ages to come, buy bus tickets is troublesome, hotel not connected to any tourist attractions. Also, the receptionist commented that the RMB I am holding could be counterfeit. The pool spa questioning us why we come again in the afternoon for bath? This hotel seriously needs overhaul and upgrade the staff by retraining.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regency Hotel Macau MakaoRegency Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRegency Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRegency Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRegency Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRegency Hotel Macau Makao - KupaonicaRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - Interijer hotelaRegency Hotel Macau Makao - Eksterijer hotelaRegency Hotel Macau Makao - Interijer hotelaRegency Hotel Macau Makao - KafićRegency Hotel Macau Makao - BazenRegency Hotel Macau Makao - PredvorjeRegency Hotel Macau Makao - PredvorjeRegency Hotel Macau Makao - RestoranRegency Hotel Macau Makao - RestoranRegency Hotel Macau Makao - RestoranRegency Hotel Macau Makao - RestoranRegency Hotel Macau Makao - Rekreacijski sadržajiRegency Hotel Macau Makao - VrtRegency Hotel Macau Makao - BazenRegency Hotel Macau Makao - KafićRegency Hotel Macau Makao - BazenRegency Hotel Macau Makao - BazenRegency Hotel Macau Makao - Bazen


AS-AGWEB-3B06