Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regency Hotel Macau

2 Estrada Almirante Marques Esparterio, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regency Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Regency Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Regency Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Regency Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Regency Hotel Macau Makao - Kupaonica Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Apartman Regency Hotel Macau Makao - Interijer hotela Regency Hotel Macau Makao - Interijer hotela Regency Hotel Macau Makao - Predvorje
Regency Hotel Macau Makao - Predvorje Regency Hotel Macau Makao - Restoran Regency Hotel Macau Makao - Restoran Regency Hotel Macau Makao - Restoran Regency Hotel Macau Makao - Restoran Regency Hotel Macau Makao - Rekreacijski sadržaji Regency Hotel Macau Makao - Vrt Regency Hotel Macau Makao - Bazen Regency Hotel Macau Makao - Kafić Regency Hotel Macau Makao - Bazen Regency Hotel Macau Makao - Eksterijer hotela Regency Hotel Macau Makao - Gostinjska soba
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 326

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 7440recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (7440)
Razvrstati po:
Wery A. Solo putnici Indonesia, 11. kolovoza 2012.
hotel yang sudah perlu direnovasi

tidak perlu jaminan kartu kredit untuk deposit account
4
hotel dgn fasilitas standar, tidak ada free wifi, hanya disediakan 2 komputer di lobby utk dipakai bergantian dgn sesama tamu. shuttle bus hanya 1 jam sekali dan rutenya hanya hotel-macau ferry terminal pp.
Nightlife Tip: bisa mengunjungi Altira hotel (lokasi sekitar 20 mtr dr hotel)
Prijavi ovu recenziju
Julie S. Parovi Australia, 25. kolovoza 2015.
The staff were great

Swimming pool, service of the staff, location not to bad
7,7
It was good a bit away from all the action, but cheap to travel by transport
Prijavi ovu recenziju
Jin K. Parovi Malaysia, 23. kolovoza 2015.
Not recommended

The best thing was all the facilities like pool gym and sauna got nobody
4,3
Very old hotel. Chose this hotel because it's near my friend's house. There's another hotel with similar price but chose this instead. Regret. Buffet breakfast was bad.
Prijavi ovu recenziju
Minyuan L. Parovi Malaysia, 23. kolovoza 2015.
View

Feel too cold,
5,7
Prijavi ovu recenziju
Helen T. Parovi Hong Kong, 22. kolovoza 2015.
Comfortable and friendly, value for money, away fr

Friendliness, simple and basic, price within reason, peace and quiet
8,7
A pleasant stay, good transport to go around the village, friendly staff and away from noisy crowd.
Prijavi ovu recenziju
Seyed N. Parovi India, 18. kolovoza 2015.
Improvenent wifi facilities in room and wash room
5,7
Ok
Prijavi ovu recenziju
Rinske K. Parovi Hong Kong, 16. kolovoza 2015.
back to the 70s

location
4,3
Prijavi ovu recenziju
Esterlita W. Parovi Indonesia, 14. kolovoza 2015.
Quite comfortable, but still so-so

Cleanliness, comfort, & facilities
6,3
It was good experience, we are quite pleased with their services and facilities. Yes i red about the bed; the bed was hard for us but some said hard bed is actually good for back pain. So i think its not a problem for us. They provide bath up and good amenities, clean, comfort, and spacious room. The view is city and nice to see out from the window. They provide free shuttle bus, but only for few spots. It was our first time to visit Macau, so actually we did not know about streets and location. So we asked to tourist information at airport, they even need time to browse the information, saw the map, and then explained to us about the bus. We asked 3 times. So we decided to take taxi, but the driver also confused where to go? He did not familiar with the hotel name. I gave the map, address, and keep browsing too. Yes kindda hard to find this hotel. They provide wifi in the lobby, but we have to pay if we want to use it in the room.
Prijavi ovu recenziju
Valerianl L. Solo putnici India, 11. kolovoza 2015.
Decent Hotel

Breakfast was decent
5,7
Not having Free internet in the room was disspointing and could see guest crowding the lobby area for free internet to communicate with friends and family.. The crowding at the lobby was not giving the right impression of the hotel..
Prijavi ovu recenziju
Chua K. Parovi Singapore, 10. kolovoza 2015.
A hotel for relexation

very quite , good view ( towards the sea ), value for money
7
a nice vacation Hotel with quiet room , quiet location , yet is connected to the city nearby . Although healing a taxi is not too easy, But it is totally no problem with help from the Hotel staff.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regency Hotel Macau MakaoRegency Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRegency Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRegency Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRegency Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRegency Hotel Macau Makao - KupaonicaRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - Interijer hotelaRegency Hotel Macau Makao - Interijer hotelaRegency Hotel Macau Makao - PredvorjeRegency Hotel Macau Makao - PredvorjeRegency Hotel Macau Makao - RestoranRegency Hotel Macau Makao - RestoranRegency Hotel Macau Makao - RestoranRegency Hotel Macau Makao - RestoranRegency Hotel Macau Makao - Rekreacijski sadržajiRegency Hotel Macau Makao - VrtRegency Hotel Macau Makao - BazenRegency Hotel Macau Makao - KafićRegency Hotel Macau Makao - BazenRegency Hotel Macau Makao - Eksterijer hotelaRegency Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRegency Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRegency Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRegency Hotel Macau Makao - RestoranRegency Hotel Macau Makao - Interijer hotelaRegency Hotel Macau Makao - RestoranRegency Hotel Macau Makao - Interijer hotelaRegency Hotel Macau Makao - BazenRegency Hotel Macau Makao - KafićRegency Hotel Macau Makao - BazenRegency Hotel Macau Makao - KafićRegency Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRegency Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRegency Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRegency Hotel Macau Makao - RestoranRegency Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRegency Hotel Macau Makao - KupaonicaRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - ApartmanRegency Hotel Macau Makao - KupaonicaRegency Hotel Macau Makao - Prijevoz u bliziniRegency Hotel Macau Makao - Karta


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06