Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regency Inn

Villa Abrille Street, Poblacion, grad Davao , Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regency Inn grad Davao  - Ulaz Regency Inn grad Davao  - Predvorje Regency Inn grad Davao  - Sadržaji Regency Inn grad Davao  - Predvorje Regency Inn grad Davao  - Predvorje Regency Inn grad Davao  - Predvorje Regency Inn grad Davao  - Restoran Regency Inn grad Davao  - Interijer hotela Regency Inn grad Davao  - Interijer hotela Regency Inn grad Davao  - Interijer hotela Regency Inn grad Davao  - Gostinjska soba Regency Inn grad Davao  - Gostinjska soba Regency Inn grad Davao  - Gostinjska soba Regency Inn grad Davao  - Gostinjska soba Regency Inn grad Davao  - Gostinjska soba Regency Inn grad Davao  - Gostinjska soba
Regency Inn grad Davao  - Gostinjska soba Regency Inn grad Davao  - Gostinjska soba Regency Inn grad Davao  - Gostinjska soba
Područje Poblacion

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 65recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,6
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (65)
Razvrstati po:
Princess V. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 22. siječnja 2016.
very good

the staff are very accommodating,nice place, the free breakfast was good
9
very good! we will come back again
Prijavi ovu recenziju
Angelica B. Poslovni putnici Philippines, 19. siječnja 2016.
Regency Inn

Location, Cable TV, Airconditioning
7,3
It was a comfortable stay. There was just a slight miscommunication in the breakfast because apparently, guests who booked through Agoda shall have different set of breakfast. It was not communicated in the restaurant, so I was charged additional costs for the breakfast because I ordered the normal set in the menu.
Prijavi ovu recenziju
Edwin D. Poslovni putnici Philippines, 16. siječnja 2016.
Nice stay

Room enough space, clean and comfortable
8
Nice stay
Prijavi ovu recenziju
Maria A. Parovi Philippines, 16. siječnja 2016.
value hotel

price, staff, location
7,7
good. staff nice and courteous. food is good.
Prijavi ovu recenziju
Jose F. Solo putnici Philippines, 21. studenog 2015.
Good

Bed, bed, bed
8,3
Good.
Prijavi ovu recenziju
Rio G. Poslovni putnici Philippines, 19. rujna 2015.
Needs Upgrading

Really accommodating staff, location is good and room is clean
6,7
I had a good stay at Regency. The staff were very accommodating to my requests. The hotel however is already old and may need some repainting and upgrading of facade as well as new carpet in the hallway.
Prijavi ovu recenziju
Dennis J. Solo putnici Philippines, 21. kolovoza 2015.
Value for your money

affordable, comfort and friendly staffs
7
good, comfortable stay
Prijavi ovu recenziju
Ruth D. Grupe Philippines, 12. srpnja 2015.
Value for money.

Good staff, good breakfast, available transport provided to the group.
7
Pleasant.
Prijavi ovu recenziju
Silsan S. Poslovni putnici Philippines, 1. lipnja 2015.
Mr

Location, food and wifi
8
Overall it was ok, I wonder if the hot shower really works and air conditioning is really noisy
Prijavi ovu recenziju
Ramin F. Solo putnici United Kingdom, 30. svibnja 2015.
Friendly , could be cleaner, great good

Food , showers
7,3
Short stay but it was good and the restaurant had a nice meals in very good prices, hallways were smelly .. They just need to clean it properly..
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regency Inn grad Davao Regency Inn grad Davao  - UlazRegency Inn grad Davao  - PredvorjeRegency Inn grad Davao  - SadržajiRegency Inn grad Davao  - PredvorjeRegency Inn grad Davao  - PredvorjeRegency Inn grad Davao  - PredvorjeRegency Inn grad Davao  - RestoranRegency Inn grad Davao  - Interijer hotelaRegency Inn grad Davao  - Interijer hotelaRegency Inn grad Davao  - Interijer hotelaRegency Inn grad Davao  - Gostinjska sobaRegency Inn grad Davao  - Gostinjska sobaRegency Inn grad Davao  - Gostinjska sobaRegency Inn grad Davao  - Gostinjska sobaRegency Inn grad Davao  - Gostinjska sobaRegency Inn grad Davao  - Gostinjska sobaRegency Inn grad Davao  - Gostinjska sobaRegency Inn grad Davao  - Gostinjska sobaRegency Inn grad Davao  - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08