Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regency Inn

Villa Abrille Street, Gradski centar Davao, Davao, Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regency Inn Davao - Gostinjska soba Regency Inn Davao - Predvorje Regency Inn Davao - Ulaz Regency Inn Davao - Interijer hotela Regency Inn Davao - Predvorje Regency Inn Davao - Sadržaji Regency Inn Davao - Restoran Regency Inn Davao - Restoran Regency Inn Davao - Restoran Regency Inn Davao - Predvorje Regency Inn Davao - Predvorje Regency Inn Davao - Predvorje Regency Inn Davao - Restoran Regency Inn Davao - Restoran Regency Inn Davao - Restoran Regency Inn Davao - Gostinjska soba
Regency Inn Davao - Gostinjska soba Regency Inn Davao - Gostinjska soba Regency Inn Davao - Gostinjska soba Regency Inn Davao - Gostinjska soba Regency Inn Davao - Gostinjska soba
Područje Gradski centar Davao

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 58recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
6,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,5
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (58)
Razvrstati po:
Ruth D. Grupe Philippines, 12. srpnja 2015.
Value for money.

Good staff, good breakfast, available transport provided to the group.
7
Pleasant.
Prijavi ovu recenziju
Silsan S. Poslovni putnici Philippines, 1. lipnja 2015.
Mr

Location, food and wifi
8
Overall it was ok, I wonder if the hot shower really works and air conditioning is really noisy
Prijavi ovu recenziju
Ramin F. Solo putnici United Kingdom, 30. svibnja 2015.
Friendly , could be cleaner, great good

Food , showers
7,3
Short stay but it was good and the restaurant had a nice meals in very good prices, hallways were smelly .. They just need to clean it properly..
Prijavi ovu recenziju
Suzette P. Poslovni putnici Philippines, 29. travnja 2015.
Nice location

Value of money
6
Comfortable but shower not working
Prijavi ovu recenziju
Merhaya I. Obitelji sa malom djecom Philippines, 22. travnja 2015.
CENTRALLY LOCATED

GOOD LOCATION, VALUE FOR MONEY, FRIENDLY STAFF
8
WE ENJOYED OUR STAY IN THIS HOTEL.
Prijavi ovu recenziju
Roderick B. Poslovni putnici Philippines, 5. ožujka 2015.
relaxing stay

location, nice room and clean
6
Prijavi ovu recenziju
Crisanti A. Solo putnici Philippines, 1. veljače 2015.
sweet escape

accessible, affordable & clean
7,3
It's nice and comfortable
Prijavi ovu recenziju
Jostein A. Obitelji sa odraslom djecom Norway, 23. prosinca 2014.
Reasonably priced in the city

Service, low price, central location
6,3
Celebrated our wedding at the Regency. No complaints about that arrangement. Got two extra rooms for family and friends. Rooms clean enough. Solid bed spreads. I often freeze at night in Filipino hotels, not here. We did not quite have a bridal suite, but three low-priced rooms are better, when there is a large entourage. Not much dining at the Regency, except for wedding receptions, but not far to go for food. Also walking distance to Gaisano mall.
Prijavi ovu recenziju
Jason S. Solo putnici Australia, 6. rujna 2014.
A good place to stay

Location.. friendly staff.. nice restaurant
9
This was my 2nd stay at Regency and once again I was very happy here. The staff are friendly and helpful & there are many good choices in the adjoining restaurant/cafe. A short walk to Gaisano & a short taxi ride to most places. Huge comfortable bed and a really good shower. Free wi-fi and that's all i need for a short stay. Good value in my opinion. Rooms could do with an extra power point that would be my only complaint. Always something needs charging these days.
Prijavi ovu recenziju
Pat D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 17. kolovoza 2014.
Nice

fast wi-fi connection and the room air conditioning is good
7,7
pleasant.. :)
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regency Inn DavaoRegency Inn Davao - Gostinjska sobaRegency Inn Davao - PredvorjeRegency Inn Davao - UlazRegency Inn Davao - Interijer hotelaRegency Inn Davao - PredvorjeRegency Inn Davao - SadržajiRegency Inn Davao - RestoranRegency Inn Davao - RestoranRegency Inn Davao - RestoranRegency Inn Davao - PredvorjeRegency Inn Davao - PredvorjeRegency Inn Davao - PredvorjeRegency Inn Davao - RestoranRegency Inn Davao - RestoranRegency Inn Davao - RestoranRegency Inn Davao - Gostinjska sobaRegency Inn Davao - Gostinjska sobaRegency Inn Davao - Gostinjska sobaRegency Inn Davao - Gostinjska sobaRegency Inn Davao - Gostinjska sobaRegency Inn Davao - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01