Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regency Inn

Villa Abrille Street, Gradski centar Davao, Davao, Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regency Inn Davao - Plesna dvorana Regency Inn Davao - Plesna dvorana Regency Inn Davao - Bife Regency Inn Davao - Gostinjska soba Regency Inn Davao - Gostinjska soba Regency Inn Davao - Predvorje Regency Inn Davao - Gostinjska soba Regency Inn Davao - Gostinjska soba Regency Inn Davao - Kupaonica Regency Inn Davao - Recepcija Regency Inn Davao - Gostinjska soba Regency Inn Davao - Gostinjska soba Regency Inn Davao - Predvorje Regency Inn Davao - Gostinjska soba Regency Inn Davao - Gostinjska soba Regency Inn Davao - Restoran
Regency Inn Davao - Predvorje Regency Inn Davao - Gostinjska soba Regency Inn Davao - Kupaonica Regency Inn Davao - Restoran Regency Inn Davao - Gostinjska soba Regency Inn Davao - Sadržaji Regency Inn Davao - Ulaz Regency Inn Davao - Gostinjska soba Regency Inn Davao - Gostinjska soba Regency Inn Davao - Recepcija Regency Inn Davao - Gostinjska soba Regency Inn Davao - Interijer hotela
Područje Gradski centar Davao

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 55recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
6,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,5
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (55)
Razvrstati po:
Suzette P. Poslovni putnici Philippines, 29. travnja 2015.
Nice location

Value of money
6
Comfortable but shower not working
Merhaya I. Obitelji sa malom djecom Philippines, 22. travnja 2015.
CENTRALLY LOCATED

GOOD LOCATION, VALUE FOR MONEY, FRIENDLY STAFF
8
WE ENJOYED OUR STAY IN THIS HOTEL.
Roderick B. Poslovni putnici Philippines, 5. ožujka 2015.
relaxing stay

location, nice room and clean
6
Crisanti A. Solo putnici Philippines, 1. veljače 2015.
sweet escape

accessible, affordable & clean
7,3
It's nice and comfortable
Jostein A. Obitelji sa odraslom djecom Norway, 23. prosinca 2014.
Reasonably priced in the city

Service, low price, central location
6,3
Celebrated our wedding at the Regency. No complaints about that arrangement. Got two extra rooms for family and friends. Rooms clean enough. Solid bed spreads. I often freeze at night in Filipino hotels, not here. We did not quite have a bridal suite, but three low-priced rooms are better, when there is a large entourage. Not much dining at the Regency, except for wedding receptions, but not far to go for food. Also walking distance to Gaisano mall.
Jason S. Solo putnici Australia, 6. rujna 2014.
A good place to stay

Location.. friendly staff.. nice restaurant
9
This was my 2nd stay at Regency and once again I was very happy here. The staff are friendly and helpful & there are many good choices in the adjoining restaurant/cafe. A short walk to Gaisano & a short taxi ride to most places. Huge comfortable bed and a really good shower. Free wi-fi and that's all i need for a short stay. Good value in my opinion. Rooms could do with an extra power point that would be my only complaint. Always something needs charging these days.
Pat D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 17. kolovoza 2014.
Nice

fast wi-fi connection and the room air conditioning is good
7,7
pleasant.. :)
Cary B. Obitelji sa malom djecom United States of America, 1. srpnja 2014.
Nicer than I expected

Big comfortable bed, free breakfast, and good food in the hotel resaturant
6,7
We stayed here to be close to Santa Ana Warf so we could easily catch our boat to Samal. The place is a little older, but the rooms have been updated, and we had a huge king sized, comfortable bed. The free breakfast was nice, and they delivered it to our room (just had to pay the room service fee). The hotel restaurant serves pretty tasty food and not too expensive. Not much around the place for walking except the direction towards Gaisano Mall, so skip the other directions if you stay there.
Engracio G. Solo putnici Philippines, 15. lipnja 2014.
a pleasant stay .... good for unplanned visit

affordable, quite and convinient
7,3
it was a pleasant stay
Lam M. Parovi Singapore, 1. lipnja 2014.
1st Stay In Davao!!!

Food, Staffs and Location
5,7
Poo internet access. Hope can improve their network.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regency Inn DavaoRegency Inn Davao - Plesna dvoranaRegency Inn Davao - Plesna dvoranaRegency Inn Davao - BifeRegency Inn Davao - Gostinjska sobaRegency Inn Davao - Gostinjska sobaRegency Inn Davao - PredvorjeRegency Inn Davao - Gostinjska sobaRegency Inn Davao - Gostinjska sobaRegency Inn Davao - KupaonicaRegency Inn Davao - RecepcijaRegency Inn Davao - Gostinjska sobaRegency Inn Davao - Gostinjska sobaRegency Inn Davao - PredvorjeRegency Inn Davao - Gostinjska sobaRegency Inn Davao - Gostinjska sobaRegency Inn Davao - RestoranRegency Inn Davao - PredvorjeRegency Inn Davao - Gostinjska sobaRegency Inn Davao - KupaonicaRegency Inn Davao - RestoranRegency Inn Davao - Gostinjska sobaRegency Inn Davao - SadržajiRegency Inn Davao - UlazRegency Inn Davao - Gostinjska sobaRegency Inn Davao - Gostinjska sobaRegency Inn Davao - RecepcijaRegency Inn Davao - Gostinjska sobaRegency Inn Davao - Interijer hotelaRegency Inn Davao - Interijer hotelaRegency Inn Davao - Gostinjska sobaRegency Inn Davao - PredvorjeRegency Inn Davao - Interijer hotelaRegency Inn Davao - Gostinjska sobaRegency Inn Davao - Gostinjska sobaRegency Inn Davao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C05