Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regent Singapore - A Four Seasons Hotel

One Cuscaden Road , Voćnjak, Singapur 249715 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Hrana i piće Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Ulaz Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Predvorje Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Gostinjska soba Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Gostinjska soba Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Gostinjska soba Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran
Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Interijer hotela Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Gostinjska soba Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Ulaz Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Gostinjska soba Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Gostinjska soba Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Dvorana za fitness Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Luksuzni salon
Područje Voćnjak Broj soba: 440
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 1559recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (1559)
Razvrstati po:
Shirin F. Parovi Singapore, 19. travnja 2015.
Very nice stay

nice room, nice stay, nice location
9
a very comfortable stay at the hotel. Nice bed! Had a good night rest. Located at the end of orchard road. Very clean room n toilet. Nice staff. Friendly and polite.
Ratih H. Poslovni putnici Indonesia, 13. travnja 2015.
Greatest food at Basilico!

Food, food and staff
8,7
Very comfortable
Ng Y. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 7. travnja 2015.
GOOD LOCATION

GOOD LOCATION, VALUE FOR MONEY AND EASY TO ACCESS TO PUBLIC TRANSPORT
9
Good location, easy to access to places like bank, hospital, restaurant, shopping etc. Every time I return to Singapore sure stay again and no regrets.
Robert Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 5. travnja 2015.
Good value for money

Spacious room, hotel cleanliness, relax ambience
8,7
A very relax and enjoyable stay. Good value for money. Will definitely come back.
Frances A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 31. ožujka 2015.
Met our Expectations

Good amenities, friendly and courteous staff, good location
8
Everything ok as expected, except for the lack of bell service upon our arrival (around 12 midnight).
Samantha L. Parovi Singapore, 29. ožujka 2015.
Wonderful staff, nice spacious room

Upgraded to suite, friendly staff, quiet
9,3
Had a great staycation here. The staff were so thoughtful! When I told them that my partner and I were celebrating our third year anniversary, they delivered a cake to our room. We were very pleasantly surprised! The room itself was nice and clean and so very spacious. Would definitely come back
Lam I. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 23. ožujka 2015.
Well trained staffs

Good service, location n spacious room space.
9,3
Hotel staffs was giving us very good service n assistant during our stay, free upgrade to suite maybe because we hv child staying with us, super value for money.
Rachel D. Poslovni putnici United Kingdom, 13. ožujka 2015.
Comfort & good value in an excellent location

Room standard/cleanliness; location & staff
9
Paul C. Poslovni putnici Australia, 10. ožujka 2015.
Regent Singapore-excellent

The customer service, room quality and quality
10
My stays are Regent Singapore always great and the best customer service I ever experience. I would not even think about staying anywhere else..
Rachel D. Poslovni putnici United Kingdom, 7. ožujka 2015.
Welcoming, good value & great location

Extremely comfortable bed, very welcoming & helpful staff and excellent location
9

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regent Singapore - A Four Seasons Hotel SingapurRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Hrana i pićeRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - UlazRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - PredvorjeRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Gostinjska sobaRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Gostinjska sobaRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Gostinjska sobaRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Interijer hotelaRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Gostinjska sobaRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - UlazRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Gostinjska sobaRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Gostinjska sobaRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Dvorana za fitnessRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Luksuzni salonRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Hrana i pićeRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Hrana i pićeRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Hrana i pićeRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Hrana i pićeRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran


AS-AGWEB-3C07