ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regent Singapore - A Four Seasons Hotel

One Cuscaden Road , Voćnjak, Singapur 249715 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Hrana i piće Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Ulaz Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Predvorje Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Gostinjska soba Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Gostinjska soba Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Gostinjska soba Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran
Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Interijer hotela Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Gostinjska soba Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Ulaz Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Gostinjska soba Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Gostinjska soba Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Dvorana za fitness Regent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Luksuzni salon
Područje Voćnjak Broj soba: 440
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 1544recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (1544)
Razvrstati po:
Sayeed H. Parovi Bangladesh, 27. veljače 2015.
Very good hotel

Service was very good
9,3
Very good
Jaime O. Parovi Singapore, 18. veljače 2015.
Love this hotel

ambience, design and space
8,3
Love this Place. Will come back again!
Gareth K. Parovi United Kingdom, 10. veljače 2015.
Fantastic

Pool,food rooms
10
Amazing this is now our hotel for singapore (sorry intercontinental)
Paul C. Poslovni putnici Australia, 7. veljače 2015.
I love the Regent

Service, room quality and overall atmosphere are fantastic
9,3
My stays are always great.
Lalit G. Obitelji sa odraslom djecom New Zealand, 11. siječnja 2015.
Had expected it to better

Friendly staff, good decor, good food
8,7
A bit disappointed with location, not much of a view to look out, and the room wasn't well aerated
Paul C. Poslovni putnici Australia, 5. siječnja 2015.
Regent Singapore

Everything about the Regent is great.
9,3
I would always stay at the Regent if I could. A great hotel!
Isabel L. Solo putnici United Kingdom, 4. siječnja 2015.
short but sweet

1. Accessibility of facilities 2. initiative of staff 3.Friendliness and helpfulness of staff
8,7
Felt really short, because of the wonderful service. Wanted to stay longer but was restricted by budget.
Kasemsun B. Obitelji sa malom djecom Thailand, 3. siječnja 2015.
This is a good hotel but far from intersted thing

Club benefit. Conceige. House keeping
8,3
I come with my family to have a. Good Holiday. But have. Some disappoint about hotel japanese outlet that is. OVER PRICE. AND LOW QUALITY I THINK. IT A WORST RESTAURANT THAT I EVER COME. Another is good
David J. Parovi Australia, 29. prosinca 2014.
Attention to every finer detail

Excellent service and second to none . Attention to detail . Willingness to go the extra mile
10
Would rate it as the best service yet and I stay in hotels up to twenty times a year
Christopher S. Parovi United Kingdom, 28. prosinca 2014.
Singapore break

Best things are location, friendly staff and Basilico restaurant
7,3
Easy going stay in a very convenient location, with easy access to Orchard and full range if transportation. Friendly staff and clean hotel but design and rooms looking a but dated by local standards.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Regent Singapore - A Four Seasons Hotel SingapurRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Hrana i pićeRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - UlazRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - PredvorjeRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Gostinjska sobaRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Gostinjska sobaRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Gostinjska sobaRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Interijer hotelaRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Gostinjska sobaRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - UlazRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Gostinjska sobaRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Gostinjska sobaRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Dvorana za fitnessRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Luksuzni salonRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Hrana i pićeRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Hrana i pićeRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Hrana i pićeRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Hrana i pićeRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Restoran


AS-AGWEB-3B08