Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Regent Singapore - A Four Seasons Hotel

One Cuscaden Road , Voćnjak, Singapur 249715

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 1685recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (1685)
Razvrstati po:
Ignatius M. Poslovni putnici Indonesia, 27. travnja 2016.
Good Hotel and good staff
6,3
It's always a pleasure to return to the Regent Hotel. It's definitely not a new hotel you expect with all technologically advance features but it will provide you with the old good standard of services that I expect from a 5 stars hotel. There are no nearby public transport but taxis are available within minutes.
Prijavi ovu recenziju
Jing H. Parovi Singapore, 12. travnja 2016.
Good location
3,3
Rooms is a little old and balcony outside is waste of space and dirty
Prijavi ovu recenziju
Kawi I. Parovi Indonesia, 8. travnja 2016.
Good
5,7
Value for money. Room is clean
Prijavi ovu recenziju
Hin K. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 6. travnja 2016.
Overall is good
5,7
Overall is good, the only thing needs to know is 15 mins walk to MRT.
Prijavi ovu recenziju
Timothy D. Parovi United States of America, 4. travnja 2016.
Excellent Stay
6,7
Beautiful hotel in a great location. Nice pool with excellent pool staff. Very comfortable and relaxing stay.
Prijavi ovu recenziju
Guo D. Poslovni putnici China, 3. travnja 2016.
Staff was very courteous and helpful when we reque
6,7
s
Prijavi ovu recenziju
Lie S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 3. travnja 2016.
Excellent services
6,7
I received a birthday cake from hotel staff which I never expected. It was my birthday on the day we arrived. The very sweet of the staff at front desk to shake my hand. It might be a small thing for others but it will be unforgettable memory for me and my family. Thank you for all staffs at Regent.
Prijavi ovu recenziju
Tun K. Parovi Malaysia, 2. travnja 2016.
A
4,7
A
Prijavi ovu recenziju
Lei Y. Solo putnici Australia, 28. ožujka 2016.
Location, comfort and great service

The welcoming consceige staff; very personalised service at the club lounge and pleasant hotel presentation
10
I was really impressed by the impeccable service offered by the hotel, especially the consceige and the club lounge. The stay is very much value for money. I have no hesitation to go back in the future.
Prijavi ovu recenziju
Charlene P. Parovi Singapore, 27. ožujka 2016.
Great staycation with fur kid
4,3
It was a great experience bringing my pup there, staff and other guests were so welcoming, friendly and hospitable. Not a place for anti-dog people so don't come and ruin the atmosphere if you don't like or have religious prohibitions. The pool was tiny so not much of a great swim there, mostly for kids and their unruly somersaulting. The breakfast didn't come with the room and it is too expensive anyway, there was a Long breakfast queue which was no point even paying for. A bit overpriced but still had loads of fun with family and the pup
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Regent Singapore - A Four Seasons Hotel SingapurRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Hrana i pićeRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Interijer hotelaRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - UlazRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - PredvorjeRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Gostinjska sobaRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Gostinjska sobaRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Gostinjska sobaRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - PredvorjeRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Gostinjska sobaRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - UlazRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Gostinjska sobaRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Gostinjska sobaRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Luksuzni salonRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Hrana i pićeRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Hrana i pićeRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Hrana i pićeRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Hrana i pićeRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - RestoranRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Dvorana za fitnessRegent Singapore - A Four Seasons Hotel Singapur - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03