Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Remington Hotel

Newport Boulevard, Newport City, Pasay, Manila, Filipini 1309

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 5074recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,7
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (5074)
Razvrstati po:
Rosita B. Parovi United States of America, 29. travnja 2016.
Good
5,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Sheldon A. Parovi Canada, 29. travnja 2016.
Ok
4,7
Ok but no frills when you prepay with agoda
Prijavi ovu recenziju
Anna L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 29. travnja 2016.
Good location!
6
Nice staff, very convenient..will stay here again for sure!
Prijavi ovu recenziju
Miriam A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. travnja 2016.
Convenient
5,7
We'll be baxk definitely
Prijavi ovu recenziju
Noel M. Solo putnici Philippines, 28. travnja 2016.
.
4
.
Prijavi ovu recenziju
Peter A. Solo putnici United States of America, 27. travnja 2016.
1 min walk to casino
4,7
Hotel felt old and the room did not have a safe. They did come to install after I called. If you like to be near the World Resort Casino and Airport, then this is the place to stay for a night or two
Prijavi ovu recenziju
Joan L. Poslovni putnici Philippines, 25. travnja 2016.
Convenient free shuttle buses
5,3
Convenient helpful staff free shuttle buses to terminals
Prijavi ovu recenziju
Ming K. Poslovni putnici Singapore, 25. travnja 2016.
first time
5,7
Wifi difficult to access. Only one person could access although they gave out prepaid quite readily. The rest was good except some corridor noise
Prijavi ovu recenziju
Melody M. Poslovni putnici Philippines, 24. travnja 2016.
great travel
6,7
it was indeed great stay here overnight.
Prijavi ovu recenziju
Zennia C. Solo putnici United States of America, 24. travnja 2016.
Preferential treatment given to caucasian travelle
3,7
I was lining up at the shuttle area at NAIA to go to Remington and was about third in line. I noticed that there were still travellers coming to the shuttle waiting area after me but they were not asked to line up but rather sit in an area far back where they could sit comfortably. I know for a fact that I was ahead of them because there is an area to sign your name when you arrive. However, when the bus arrived, the shuttle personnel allowed them not only to skip ahead of me, but also voluntarily and gleefully carried their bags for them while they boarded. In the end, even though I was one of the first to line up, I was boarded last on the bus and they made no effort to even help me with my bags or even offer to help. Instead, the employee went back to the shuttle waiting area and chatted with the other employee about how attractive the caucasian lady he helped was. I had to demand they help me with my large check in bag for them to even notice I was there. This was an absolutely atrocious example of preferential treatment based on race. Is racism regularly part of your business practice?
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Remington Hotel ManilaRemington Hotel Manila - Eksterijer hotelaRemington Hotel Manila - PredvorjeRemington Hotel Manila - RecepcijaRemington Hotel Manila - RecepcijaRemington Hotel Manila - PredvorjeRemington Hotel Manila - PredvorjeRemington Hotel Manila - RestoranRemington Hotel Manila - Interijer hotelaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - SadržajiRemington Hotel Manila - RestoranRemington Hotel Manila - Eksterijer hotelaRemington Hotel Manila - SadržajiRemington Hotel Manila - PredvorjeRemington Hotel Manila - OkružjeRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - OkružjeRemington Hotel Manila - PredvorjeRemington Hotel Manila - PredvorjeRemington Hotel Manila - SadržajiRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Eksterijer hotelaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - KupaonicaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - SadržajiRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - RestoranRemington Hotel Manila - Eksterijer hotelaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - KupaonicaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Eksterijer hotelaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Interijer hotelaRemington Hotel Manila - Eksterijer hotelaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Eksterijer hotelaRemington Hotel Manila - SadržajiRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Interijer hotelaRemington Hotel Manila - Pub/salonRemington Hotel Manila - Pub/salonRemington Hotel Manila - Pub/salon


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02