Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Remington Hotel

Newport Boulevard, Newport City, Područje zračne luke Pasay, Manila, Filipini 1309 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Remington Hotel Manila - Eksterijer hotela Remington Hotel Manila - Predvorje Remington Hotel Manila - Recepcija Remington Hotel Manila - Recepcija Remington Hotel Manila - Predvorje Remington Hotel Manila - Predvorje Remington Hotel Manila - Restoran Remington Hotel Manila - Interijer hotela Remington Hotel Manila - Gostinjska soba Remington Hotel Manila - Gostinjska soba Remington Hotel Manila - Sadržaji Remington Hotel Manila - Restoran Remington Hotel Manila - Eksterijer hotela Remington Hotel Manila - Sadržaji Remington Hotel Manila - Predvorje Remington Hotel Manila - Okružje
Remington Hotel Manila - Gostinjska soba Remington Hotel Manila - Gostinjska soba Remington Hotel Manila - Gostinjska soba Remington Hotel Manila - Okružje Remington Hotel Manila - Predvorje Remington Hotel Manila - Predvorje Remington Hotel Manila - Sadržaji Remington Hotel Manila - Gostinjska soba Remington Hotel Manila - Gostinjska soba Remington Hotel Manila - Eksterijer hotela Remington Hotel Manila - Gostinjska soba Remington Hotel Manila - Gostinjska soba
Područje Područje zračne luke Pasay Broj soba: 712

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 4082recenzija

Vrijednost za novac:
6,7
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (4082)
Razvrstati po:
Ma T. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 1. srpnja 2015.
nice for those who wld go to the casino

space is wide
7
Comfortable
Donald B. Poslovni putnici Philippines, 29. lipnja 2015.
BEST VALUE HOTEL NEAR MANILA AIRPORT

PROXIMITY TO MANILA AIRPORT, VERY CLEAN FACILITY, FRIENDLY HOTEL STAFF
8
REMINGTON HOTEL IS ALWAYS OUR FIRST CHOICE ESPECIALLY IF WE HAVE EARLY FLIGHTS THE FOLLOWING DAY. THE HOTEL IS JUST ACROSS TERMINAL 3 OF MANILA INTERNATIONAL AIRPORT, WHICH IS THE HUB FOR MAJOR INTERNATIONAL AIRLINES. THE HOTEL STAFF ARE FRIENDLY AND SUPPORTIVE AND THE PREMISES INSIDE AND OUT ARE VERY CLEAN. IT IS ALSO WITHIN THE COMPOUND OF RESORTS WORLD MANILA. SHOPPING AND ENTERTAINMENT ARE JUST A WALK AWAY.
Gracielle B. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 27. lipnja 2015.
A very convenient place to stay

Convenience location and value for money
7
We stayed here because there was a concert nearby and we had an early flight the next morning. Wish there was a free to go breakfast for early flight travellers though.
Maritess S. Poslovni putnici Philippines, 27. lipnja 2015.
sme staff are rude & hotel ammenities lack

Room space, Some of the staff are nice, clean
5,3
First, it took me 1 and a half hours just to check in. The hotel did not know what agoda was offering... I had to argue to get the freebies promised by booking through agoda. I feel that they should not be given a three star because, even the one star provides free 1st coffee, here you have to pay for coffee and even laundry bag, and no receipt was even given... At least others give this as standard things inside the room. Cr is very small and shower water is inconsistent.
Leo M. Parovi United States of America, 27. lipnja 2015.
Hotel lobby and alley ways are hot.

Shuttle to the airport. Area security, feeling safe and location proximity to the airport
5,3
Room telephone not working. Room temperature can't be adjusted. Room keys does not work properly. And room was too small and no face towels and napkins.
Raul B. Solo putnici Philippines, 26. lipnja 2015.
It's too expensive for a 3 star hotel.

Nothing
3,7
Jennifer T. Solo putnici Philippines, 26. lipnja 2015.
Unfriendly staff

Nearby airport & food court is just across the street, it has 7/11
5,3
Checking out is very unpleasant specially bill boys are nowhere to find in carrying luggages to the bus going to airport. They only got driver who happens also the bagger. They don't have enough space for luggages. So we tend to squeeze ourselves with the luggages on the bus/ can isle.
Cheehung L. Grupe Burundi, 25. lipnja 2015.
good security

safety,clean and comforts
8,3
very good....
Christian S. Poslovni putnici France, 25. lipnja 2015.
One nigth close to airport

staff - room - staff -
6,7
spend just one night, so at the morning I was very disappointed when the staff tell me to have the breakfast, I must go to another building so I don't have time and leave without any coffee. and droop in the bin two breakfast voucher.
Daniel L. Grupe Brunei Darussalam, 25. lipnja 2015.
Only 1 complain, non adjustable air con

Security
9
Na

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Remington Hotel ManilaRemington Hotel Manila - Eksterijer hotelaRemington Hotel Manila - PredvorjeRemington Hotel Manila - RecepcijaRemington Hotel Manila - RecepcijaRemington Hotel Manila - PredvorjeRemington Hotel Manila - PredvorjeRemington Hotel Manila - RestoranRemington Hotel Manila - Interijer hotelaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - SadržajiRemington Hotel Manila - RestoranRemington Hotel Manila - Eksterijer hotelaRemington Hotel Manila - SadržajiRemington Hotel Manila - PredvorjeRemington Hotel Manila - OkružjeRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - OkružjeRemington Hotel Manila - PredvorjeRemington Hotel Manila - PredvorjeRemington Hotel Manila - SadržajiRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Eksterijer hotelaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - KupaonicaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - SadržajiRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - RestoranRemington Hotel Manila - Eksterijer hotelaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - KupaonicaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Eksterijer hotelaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Interijer hotelaRemington Hotel Manila - Eksterijer hotelaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Eksterijer hotelaRemington Hotel Manila - SadržajiRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Gostinjska sobaRemington Hotel Manila - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05