ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong

No. 1 Harbour Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Bazen Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Predvorje Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Predvorje Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Predvorje Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana
Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Okružje Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman
Područje Wanchai Broj soba: 857
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 413recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (413)
Razvrstati po:
Ma C. Poslovni putnici Taiwan, 23. listopada 2014.
I have gym every morning.

Breakfast : Gym, buffet dinner
3,7
The room is quiet small . I request for one bed , I infm her when I checkin but when I open the door I saw 2 bed, I was lazy to go down, that made me upset
Wayne J. Obitelji sa malom djecom South Africa, 20. listopada 2014.
Wonderful staff, great location!

staff, location, size of the rooms, pool and playground
9,3
My husband and I have stayed as a couple and another time with our young children. We found the staff, particularly Maisy at front reception to be lovely and very accommodating. For families I would recommend the ease of the location and the great pool and playground. Although quite expensive, we would definately return to The Renaissance HK.
Jie R. Poslovni putnici China, 16. listopada 2014.
very nice hotel

location, service,
9,3
comfortable stay during bussiness trip
Teng G. Poslovni putnici Malaysia, 10. listopada 2014.
Good Location, Better Service

Hospitality, Good Food, Excellent Location
8
Good location, less than 10 mins walk to MTR Wan Chai Ferry station is 5 mins away. Well connected.
Artur L. Grupe Poland, 5. listopada 2014.
Hong Kong trip

location, design, helpfull staff
7,7
This hotel was great, great view from the room, free upgrade to harbour view room, pool and other amenities. The only thing i could think of is very expensive price. Even Ritz - Carlton across the harbour was cheaper than what we paid. But all in all we were very happy to stay in this hotel.
Ping Y. Poslovni putnici Malaysia, 20. rujna 2014.
Excellent

good location,convenience,comfortable
9,3
Excellent
Murray G. Solo putnici United States of America, 31. kolovoza 2014.
This trip

Personnel, location, club floor, gym
9,7
Fantastic
Moeketsi J. Parovi Botswana, 30. kolovoza 2014.
Anniversary celebration

Stunning night Harbour views, centrally placed, very business like staff.
8,3
Fantastic
Charles H. Solo putnici United States of America, 24. kolovoza 2014.
Nice

view, nice room and dinning
8,3
Stay was good, great view of the harbor and location.
Felix H. Parovi United Kingdom, 17. kolovoza 2014.
Fantastic location with a great swimming pool

Swimming pool, large bed and central location
8,3
I would highly recommend this hotel. The location is fantastic, right in the middle of Wan Chai overlooking the harbour. The swimming pool is the best thing about it, very large and has many sun loungers.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong KongRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - BazenRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - PredvorjeRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - PredvorjeRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - PredvorjeRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - OkružjeRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman


AS-AGWEB-3A05