ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Renaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group

No. 1 Harbour Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Renaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Apartman Renaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Apartman Renaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Apartman Renaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Bazen Renaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Predvorje Renaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Apartman Renaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Gostinjska soba Renaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Gostinjska soba Renaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Apartman Renaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Apartman Renaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Eksterijer hotela Renaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Predvorje Renaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Predvorje Renaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Interijer hotela Renaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Interijer hotela Renaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Plesna dvorana
Renaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Plesna dvorana Renaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Plesna dvorana Renaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Plesna dvorana Renaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Plesna dvorana Renaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Soba za sastanke Renaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Soba za sastanke Renaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Soba za sastanke Renaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Soba za sastanke Renaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Okružje Renaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Eksterijer hotela Renaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Luksuzni salon Renaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Apartman
Područje Wanchai Broj soba: 857
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 427recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (427)
Razvrstati po:
Kok F. Obitelji sa malom djecom Singapore, 14. prosinca 2014.
Nice location but room is too tight...

Location, Convenience, Service
6,7
Room is a real let down because it was tight considering a young baby in the room... Booked 3 adults plus a baby in a room which was advertised... Thought it would be a bigger room but tight...
Yuen S. Parovi China, 30. studenog 2014.
Escape

Nice harbour view
7,7
Soo Y. Poslovni putnici Malaysia, 7. studenog 2014.
excellent stay but...

location, service, room
9,3
very satisfied with the hotel on everything, except no free wifi/internet for room guest.
Wa K. Poslovni putnici China, 26. listopada 2014.
Nice.

The view is stunning from the room. The design is simple, but comfort and fashionable.
9,3
Overall is perfect.
Ma C. Poslovni putnici Taiwan, 23. listopada 2014.
I have gym every morning.

Breakfast : Gym, buffet dinner
3,7
The room is quiet small . I request for one bed , I infm her when I checkin but when I open the door I saw 2 bed, I was lazy to go down, that made me upset
Wayne J. Obitelji sa malom djecom South Africa, 20. listopada 2014.
Wonderful staff, great location!

staff, location, size of the rooms, pool and playground
9,3
My husband and I have stayed as a couple and another time with our young children. We found the staff, particularly Maisy at front reception to be lovely and very accommodating. For families I would recommend the ease of the location and the great pool and playground. Although quite expensive, we would definately return to The Renaissance HK.
Jingjin M. Poslovni putnici China, 18. listopada 2014.
good value and good location. nice neighbourhood

location, location and view
9
great
Jie R. Poslovni putnici China, 16. listopada 2014.
very nice hotel

location, service,
9,3
comfortable stay during bussiness trip
Teng G. Poslovni putnici Malaysia, 10. listopada 2014.
Good Location, Better Service

Hospitality, Good Food, Excellent Location
8
Good location, less than 10 mins walk to MTR Wan Chai Ferry station is 5 mins away. Well connected.
Artur L. Grupe Poland, 5. listopada 2014.
Hong Kong trip

location, design, helpfull staff
7,7
This hotel was great, great view from the room, free upgrade to harbour view room, pool and other amenities. The only thing i could think of is very expensive price. Even Ritz - Carlton across the harbour was cheaper than what we paid. But all in all we were very happy to stay in this hotel.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Renaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong KongRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - ApartmanRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - ApartmanRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - ApartmanRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - BazenRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - PredvorjeRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - ApartmanRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Gostinjska sobaRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Gostinjska sobaRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - ApartmanRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - ApartmanRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Eksterijer hotelaRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - PredvorjeRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - PredvorjeRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Interijer hotelaRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Interijer hotelaRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Plesna dvoranaRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Plesna dvoranaRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Plesna dvoranaRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Plesna dvoranaRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Plesna dvoranaRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Soba za sastankeRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Soba za sastankeRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Soba za sastankeRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Soba za sastankeRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - OkružjeRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Eksterijer hotelaRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Luksuzni salonRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - ApartmanRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Luksuzni salonRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - ApartmanRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - ApartmanRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Gostinjska sobaRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Gostinjska sobaRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - ApartmanRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Gostinjska sobaRenaissance Hong Kong Harbor View Hotel, Part of the Marriott Group Hong Kong - Apartman


AS-AGWEB-3B08