Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel

No. 1 Harbour Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Apartman Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Apartman Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Apartman Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Apartman Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Balkon/terasa Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Apartman Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Apartman Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Apartman Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Apartman
Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Interijer hotela Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Interijer hotela Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Interijer hotela Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Restoran Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Restoran Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Pogled Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Restoran Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Pogled
Područje Wanchai Broj soba: 857
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 476recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (476)
Razvrstati po:
Yik Y. Parovi Hong Kong, 19. srpnja 2015.
Renaissance Hotel HK

Swimming pool, soap, check-in progress
6
The hotel is okay, but calling themselves as a 5-star hotel is a bit overrated. I tried couple times to call for house keeping before i go out, but found that there was no one to come clean up nor open the bed. The TV volume is set 30/100, which i can barely listen most of the channels. They charge fee for the WIFI, but stated them they have WIFI connection on their information page. Besides all those, it is still a good hotel with good direction, and perfect view from the swimming pool.
Prijavi ovu recenziju
Angeline T. Poslovni putnici Singapore, 11. srpnja 2015.
Great concierge team. Helpful, friendly.

Concierge Team. Breakfast Spread.
7
Internet access was intermittent. Once checked-out, pity that there isn't internet access anymore...
Prijavi ovu recenziju
Kean F. Parovi Malaysia, 6. srpnja 2015.
Great stay in HK !!!

Location , Food , Room
10
A great stay that i have in Renaissance Hotel . Will consider stay here again.
Prijavi ovu recenziju
Susanne C. Parovi United Kingdom, 4. srpnja 2015.
Pleasant stay

Great food, clean room, lovely pool
8
We had a really pleasant city break at the Harbour view. The room was fresh and clean. The food was outstanding and would highly recommend the breakfast buffet. A highlight was the beautiful outdoor pool. Only disappointment was the overpriced drinks at the bar.
Prijavi ovu recenziju
Bruno C. Poslovni putnici Australia, 24. lipnja 2015.
overrated with harbour views

clean staff location
7
not great stay. left a day early as room was too noisy due to construction outside . the suite i stayed in was much smaller than i expected - not reaaly a suite as you would find at Hyatt Regency or Upper House
Prijavi ovu recenziju
Andy S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 20. lipnja 2015.
Good hotel, but very pricey

location, clean, comfort room
8,7
+ clean + comfortable + good location + shopping center - expensive - staff is not friendly - breakfast is expensive
Prijavi ovu recenziju
Pauline L. Poslovni putnici Singapore, 13. lipnja 2015.
Good location

Proximity to MTR, good staff
8,7
Pillow is too slow though
Prijavi ovu recenziju
Seung Y. Solo putnici China, 4. svibnja 2015.
comfortable room

good environment, tidy and comfortable room
7,3
spacious room, clean, pool view
Prijavi ovu recenziju
Khalaf A. Poslovni putnici Saudi Arabia, 11. travnja 2015.
the hotel location for hk convention center

clean - good staff - neer to hk convention center
5,7
the hotel its not really 5 star . and the food only chines no halal food - and i fined hair in said my salad, they charge me extra for my wife breakfast . the charge too much for 800 m by hotel van from the hotel to central station 550 hkd that's to much , noises around the hotel due to contraction , generally i rate it 3 star hotel
Prijavi ovu recenziju
Winnie P. Parovi Hong Kong, 28. ožujka 2015.
Nice view and comfort hotel

Convenient location, good customer service, nice view
8
Very nice hotel
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong KongRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - ApartmanRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - ApartmanRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - ApartmanRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - ApartmanRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Balkon/terasaRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - ApartmanRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - ApartmanRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - ApartmanRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - ApartmanRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - RestoranRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - RestoranRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - PogledRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - RestoranRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - PogledRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - PredvorjeRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - OkružjeRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - OkružjeRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - KupaonicaRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - KupaonicaRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - ApartmanRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05