ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Rendezvous Hotel Melbourne

328 Flinders Street, Melbourne CBD, Melbourne, Australija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Gostinjska soba Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Gostinjska soba Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Gostinjska soba Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Gostinjska soba Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Gostinjska soba Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Kupaonica Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Kupaonica Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Gostinjska soba Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Gostinjska soba Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Gostinjska soba Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Recepcija Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pub/salon Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Interijer hotela Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Interijer hotela Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Interijer hotela Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pub/salon
Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Restoran Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Interijer hotela Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Restoran Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Interijer hotela Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Soba za sastanke Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Soba za sastanke Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Soba za sastanke Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Plesna dvorana Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Kafić Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Interijer hotela Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Plesna dvorana Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Predvorje
Područje Melbourne CBD Broj soba: 340
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 1014recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (1014)
Razvrstati po:
Adam B. Parovi Australia, 26. travnja 2015.
happy days

was great
9,7
Tammy H. Poslovni putnici Australia, 23. travnja 2015.
Great for business traveller

Value for Money and convenient
6,7
This was my second time staying in this hotel. Second time experience wasn't that pleasant due to the room given was very poor reception, no wifi and my mobile is always on SOS. I requested to change room which they put me into a smaller but with good reception, I'm still very happy with that. I stayed there for 3 nights, first day cleaning service was good, however, 2nd day cleaning was pretty bad, they didn't clean cups and tables, not really what I expect the 4 stars cleaning service. I didn't complain to the hotel, but overall staff there is friendly and convenient place to stay, great for business traveler.
Karyn M. Parovi Australia, 18. travnja 2015.
Nice hotel

Location, atmosphere, food
8,7
I would definitely stay here again. The location is great, just down the road from Federation Square. While the room was modern, the hotel itself is old world and truly lovely. Our room floor was creaky, but this is probably because of the building's age.
Chris V. Parovi New Zealand, 13. travnja 2015.
Elegant

Front desk staff, high ceilings , old lobby
10
Jean C. Parovi United Kingdom, 12. travnja 2015.
Cramped room

Location, location, location.
7
We booked a suoerior room 6 months in advance. Was advised the superior room is actually a standard room. Why advertise as a superior? Large bed, extremely small room and bathroom.
Alexander K. Poslovni putnici Australia, 10. travnja 2015.
Good location for trams or flinders at station.

Location, cleanliness, room size
7
The service was excellent but ask for rooms closer to lifts as rooms further away had weak internet acess.
Peter A. Parovi Australia, 9. travnja 2015.
Wonderful Stay Great view and service

Comfortable room Great view Lovely breakfast
10
The Rendezvous is so central and so close to all public transport We had a wonderful stay Comfortable room Great view Love the late checkout
Donna C. Poslovni putnici Australia, 2. travnja 2015.
My review on Rendezvous Hotel Melbourne

staff were friendly. the room having been cleaned each day. ideal location to Flinders Station
8,3
My 2 night stay at Rendezvous Hotel Melbourne was very pleasant. I enjoyed returning from my business appointments to a clean room. Truly appreciating the opulence of such surroundings. Thankyou very much
Baoli Z. Poslovni putnici Singapore, 27. ožujka 2015.
Free Wifi is limited

location, location and cost
8,3
Arif A. Parovi Indonesia, 24. ožujka 2015.
a true 4 star hotel in melbourne cbd

location,value,the room
7,3
i enjoy stay in this hotel when visited melbourne

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Rendezvous Hotel Melbourne MelbourneRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - KupaonicaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - KupaonicaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - RecepcijaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pub/salonRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Interijer hotelaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Interijer hotelaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Interijer hotelaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pub/salonRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - RestoranRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Interijer hotelaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - RestoranRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Interijer hotelaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Soba za sastankeRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Soba za sastankeRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Soba za sastankeRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Plesna dvoranaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - KafićRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Interijer hotelaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Plesna dvoranaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - PredvorjeRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - OkružjeRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Balkon/terasaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Interijer hotelaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pub/salonRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pub/salonRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - PogledRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Plesna dvoranaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Plesna dvoranaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Plesna dvoranaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Eksterijer hotelaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Eksterijer hotelaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - OkružjeRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - OkružjeRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - OkružjeRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Eksterijer hotelaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Eksterijer hotelaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Eksterijer hotelaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - RestoranRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B07