Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Renoir Boutique Hotel

20/7-9 Siriraj Rd, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Renoir Boutique Hotel Phuket - Eksterijer hotela Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Kupaonica Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Recepcija Renoir Boutique Hotel Phuket - Hrana i piće Renoir Boutique Hotel Phuket - Hrana i piće
Renoir Boutique Hotel Phuket - Kafić Renoir Boutique Hotel Phuket - Bazen Renoir Boutique Hotel Phuket - Bazen Renoir Boutique Hotel Phuket - Bazen Renoir Boutique Hotel Phuket - Pub/salon Renoir Boutique Hotel Phuket - Plaža Renoir Boutique Hotel Phuket - Sport i aktivnosti Renoir Boutique Hotel Phuket - Okružje Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Kupaonica
Područje Patong Broj soba: 20
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 250recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
6,4
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (250)
Razvrstati po:
Ngan P. Grupe Vietnam, 23. kolovoza 2015.
A good 2-day stay

Value for Money, Friendly Staff, Big room
7
I stayed here with friends in 2 rooms and it was a good stay. The location is quite far from Bangla Road so it's so quiet when you sleep. If you stay in this hotel, 5-minute tuktuk drive and 20-minute walk is what it takes to get you to Bangla Road. Staff are friendly, they can speak English but not really well. It will be creepy for women to travel alone or in groups because it gets quite scary at night
Prijavi ovu recenziju
Phatnapa C. Solo putnici Thailand, 21. kolovoza 2015.
Nice comfortable bed I like big bathtub

Reasonable price and good
6
Prijavi ovu recenziju
Swee H. Poslovni putnici Malaysia, 21. kolovoza 2015.
Budget hotel

price, staff and room size.
6,3
you get what you paid.
Prijavi ovu recenziju
Amevic J. Parovi Philippines, 18. kolovoza 2015.
Value for Money

Staff, size of the room and value for money
8
Everything is fine about this hotel except the location. If you want to walk, it will take you 45mins to reached bangla road and 30mins to patong beach. Staff are very nice and accomodating. Room rates are way too cheap compare to other hotels. We will definitely comeback on the next trip.
Prijavi ovu recenziju
Yudhi A. Parovi Indonesia, 16. kolovoza 2015.
Friendly staff...

Nice Hotel even far from the beach.. but overall great..
8,3
Nice to stay here and will be back here when i'm back to phuket.. thanks yan.. for all the support from tours trip, bike until taxi back to airport.. 7 great days at phuket and renoir..
Prijavi ovu recenziju
Waratip P. Parovi Thailand, 6. kolovoza 2015.
Nice

Sevices,Cheap,comfortable
9
Cheap, There are good sevices.
Prijavi ovu recenziju
Dian D. Parovi Malaysia, 30. srpnja 2015.
tip top

calm, quiet, affordable
8,7
great
Prijavi ovu recenziju
Chin H. Parovi Malaysia, 29. srpnja 2015.
Nice cheap yet elegant hotel

Big room nice bed and cheap!
6,7
Prijavi ovu recenziju
Murat A. Solo putnici Norway, 21. srpnja 2015.
Martin

Smilling,kind and rent
9,3
All was ok. The crews was so kind.
Prijavi ovu recenziju
Leo M. Solo putnici Singapore, 27. lipnja 2015.
Super Worth Staying!!!

Small pool, big room and nice bed
7,7
AThai boutique hotel, provide elegant combination of art painting ,modern facilities and luxurious furniture for impressive greeting, This is a very suitable place for your vacation located peaceful Patong Beach entertainment place. Second times staying this little cozy hotel service and SPECIALLY the SUPER GOOD PRICE. What is there to complaint about....NIL....Great stay.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Renoir Boutique Hotel PhuketRenoir Boutique Hotel Phuket - Eksterijer hotelaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - KupaonicaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - RecepcijaRenoir Boutique Hotel Phuket - Hrana i pićeRenoir Boutique Hotel Phuket - Hrana i pićeRenoir Boutique Hotel Phuket - KafićRenoir Boutique Hotel Phuket - BazenRenoir Boutique Hotel Phuket - BazenRenoir Boutique Hotel Phuket - BazenRenoir Boutique Hotel Phuket - Pub/salonRenoir Boutique Hotel Phuket - PlažaRenoir Boutique Hotel Phuket - Sport i aktivnostiRenoir Boutique Hotel Phuket - OkružjeRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - KupaonicaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - KupaonicaRenoir Boutique Hotel Phuket - RecepcijaRenoir Boutique Hotel Phuket - BazenRenoir Boutique Hotel Phuket - Pub/salonRenoir Boutique Hotel Phuket - Pub/salon


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07