ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Renoir Boutique Hotel

20/7-9 Siriraj Rd, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Renoir Boutique Hotel Phuket - Eksterijer hotela Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Kupaonica Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Recepcija Renoir Boutique Hotel Phuket - Hrana i piće Renoir Boutique Hotel Phuket - Hrana i piće
Renoir Boutique Hotel Phuket - Kafić Renoir Boutique Hotel Phuket - Bazen Renoir Boutique Hotel Phuket - Bazen Renoir Boutique Hotel Phuket - Bazen Renoir Boutique Hotel Phuket - Pub/salon Renoir Boutique Hotel Phuket - Plaža Renoir Boutique Hotel Phuket - Sport i aktivnosti Renoir Boutique Hotel Phuket - Okružje
Područje Patong Broj soba: 20
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 171recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
6,4
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (171)
Razvrstati po:
Eero H. Parovi Finland, 18. listopada 2014.
Cheap and really nice room!

Very clean and nice room, cheap, friendly staff
9
Very nice, beautiful and big room, clean, good shower (hot water), nice toilet, aircon, big tv, minibar, free water bottle and coffee in room every day, room cleaning every day, pool with shower and chairs for tanning. All is great deal :) 1-2 km to the Patong beach. Nearby is some resorts gym also. Food markets nearby. Also local food street and some shoppings stalls nearby.
Filip S. Parovi Poland, 17. listopada 2014.
Hard to find but good value

Price, interior design, quiet
8
Great value for the money and very nice interior (wooden finishing). Comfy beds, clean bathrooms (little tired though). Wifi slow but at least exists, cable tv not working in every room. No elevator but stairs are not high and tiring. Would reccommend it if you're looking for a budget hotel at Phuket.
Ploenpit B. Obitelji sa malom djecom Thailand, 13. srpnja 2014.
Great

Good reasonable price
7
Andrew L. Solo putnici United Kingdom, 18. lipnja 2014.
a nice hotel

Staff
6,3
The staff were nice and friendly they would go out of there way to help you the receptionist was very friendly always happy the one negative thing is I booked a airport pick up through the hotel an it didn't turn up apart from that I would recommend this place to stay I intend to go back there for new year just without the airport pick up lol overall a nice place to stay if you go to walking street take a card from the reception as the taxis can nether find the hotel !!
Marko L. Solo putnici New Zealand, 16. svibnja 2014.
It's my second stay at this hotel and it was great

Jacuzzi in deluxe rooms, free wifi, great looking room decor
8
lovely, hassle free stay, no complaints
Marko L. Solo putnici New Zealand, 10. svibnja 2014.
Good Stay

Jacuzzi in room, décor and hi speed internet
8,7
Drazen S. Parovi Croatia, 10. svibnja 2014.
Great value,very happy here

Location,Room,TV
9,3
I,m staying here for 20 days already and can stay more,i,m very happy with all,is not far from Patong and very close to Karon beach for swimm..room is nice ,wooden floor,nice decoration,huge TV with 80 chanells,great view,ladies receptionist very friendly...
Phatnapa C. Parovi Thailand, 10. svibnja 2014.
Reasonable price big room very enjoyable

Big jacuzzi big room
6,7
Nice and suitable for short stay not far from the centre if u rent car or motorbike
Puangpaga A. Poslovni putnici Thailand, 4. svibnja 2014.
friendly, clean and quiet area

clean quiet friendly
10
I came to visit Phuket in low season, but hotel still keep all clean and comfort, easy check in, staff speak english well, high speed internet working perfect, room have good size and nice Thai boutique decoration, got 40 inch TV with International chanel, lovely small bacony that you can sit out or dry some swimsuit, water run well and room smell good with wood floor. only parking little bit too busy sometimes, but staff will come help when parking full. few minuts walk to FAMILY MART. i would recommened for long term stay. best price for long term.
Chong S. Solo putnici Malaysia, 2. svibnja 2014.
Nice hotel to sleep

good decoration, quiet, small but unique
6,3
not too bad, i was surprised for the decoration of the hotel which hide in this corner. very quiet, this is the thing i like.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Renoir Boutique Hotel PhuketRenoir Boutique Hotel Phuket - Eksterijer hotelaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - KupaonicaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - RecepcijaRenoir Boutique Hotel Phuket - Hrana i pićeRenoir Boutique Hotel Phuket - Hrana i pićeRenoir Boutique Hotel Phuket - KafićRenoir Boutique Hotel Phuket - BazenRenoir Boutique Hotel Phuket - BazenRenoir Boutique Hotel Phuket - BazenRenoir Boutique Hotel Phuket - Pub/salonRenoir Boutique Hotel Phuket - PlažaRenoir Boutique Hotel Phuket - Sport i aktivnostiRenoir Boutique Hotel Phuket - Okružje


AS-AGWEB-3B04