ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Renoir Boutique Hotel

20/7-9 Siriraj Rd, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Renoir Boutique Hotel Phuket - Eksterijer hotela Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Kupaonica Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Recepcija Renoir Boutique Hotel Phuket - Hrana i piće Renoir Boutique Hotel Phuket - Hrana i piće
Renoir Boutique Hotel Phuket - Kafić Renoir Boutique Hotel Phuket - Bazen Renoir Boutique Hotel Phuket - Bazen Renoir Boutique Hotel Phuket - Bazen Renoir Boutique Hotel Phuket - Pub/salon Renoir Boutique Hotel Phuket - Plaža Renoir Boutique Hotel Phuket - Sport i aktivnosti Renoir Boutique Hotel Phuket - Okružje Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska soba Renoir Boutique Hotel Phuket - Kupaonica
Područje Patong Broj soba: 20
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 204recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
6,4
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (204)
Razvrstati po:
Ninh T. Obitelji sa odraslom djecom Vietnam, 2. siječnja 2015.
The hotel is beautifull.Everybody are friendly.

Room,people,view
10
i'm very comfortable.
Jittra H. Parovi Thailand, 2. siječnja 2015.
budget hotel in nice location

quiet, location, staff
6
good food and great staff
Leanne P. Parovi New Zealand, 29. prosinca 2014.
Not what we expected!

Clean enough, big room, good bed
3,7
No hot water for a shower after a long journey Broken sink - water flooding the floor Broken sliding door letting in heat and mosquitos!!!
Xueyan P. Poslovni putnici China, 16. prosinca 2014.
Good

Good
9,7
Good
Leo M. Solo putnici Singapore, 5. prosinca 2014.
"Nice Room"

Nice Room, Clean and staff are helpful
7,7
I loved it! The room were exactly as in the photos. The Room and bathroom was Nice and Clean. i was happy because for the rate i paid the this kind of room. The only think I can think of probably was the location and the pool. The location is about 15-20 mins walk away from Patong beach which i don't mind at all because i know patong road pretty well as a regular. The pool is tiny but clean and maybe a should call it a jacuzzi pool. The staff was very helpful and I settled in after a bit. The Hotel was also very kind and let guess use their pool and the bathrooms by the pool to freshen up even after you had checked out. Will be back!
Richelle M. Parovi Philippines, 24. studenog 2014.
Friendly staff and nice room

friendly staff, good breakfast and nice room
10
excellent
Philomena F. Parovi United Kingdom, 21. studenog 2014.
Friendly Hotel

Friendly staff, large clean room.
5,7
Mohamad A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 11. studenog 2014.
very good

cheap, comfortable, very nice
7,3
Gaurav K. Grupe India, 10. studenog 2014.
value for money stay!!

cheap, bigger rooms, wooden touch everywhere
8,3
Value for money, you just need to rent a bike and you are read to go No lift service available and swimming pool is waste too small to be used
Hairul N. Solo putnici Singapore, 8. studenog 2014.
About Renoir Boutique Hotel

Cleanliness. Good staff. Affordable.
7,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Renoir Boutique Hotel PhuketRenoir Boutique Hotel Phuket - Eksterijer hotelaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - KupaonicaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - RecepcijaRenoir Boutique Hotel Phuket - Hrana i pićeRenoir Boutique Hotel Phuket - Hrana i pićeRenoir Boutique Hotel Phuket - KafićRenoir Boutique Hotel Phuket - BazenRenoir Boutique Hotel Phuket - BazenRenoir Boutique Hotel Phuket - BazenRenoir Boutique Hotel Phuket - Pub/salonRenoir Boutique Hotel Phuket - PlažaRenoir Boutique Hotel Phuket - Sport i aktivnostiRenoir Boutique Hotel Phuket - OkružjeRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - KupaonicaRenoir Boutique Hotel Phuket - Gostinjska sobaRenoir Boutique Hotel Phuket - KupaonicaRenoir Boutique Hotel Phuket - RecepcijaRenoir Boutique Hotel Phuket - BazenRenoir Boutique Hotel Phuket - Pub/salonRenoir Boutique Hotel Phuket - Pub/salon


AS-AGWEB-3B07