Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Residenza Paolo VI

Via Paolo VI 29, Vatikan, Rome, Italija 00193 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Residenza Paolo Vi Hotel
Residenza Paolo VI Rome - Balkon/terasa Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Balkon/terasa Residenza Paolo VI Rome - Interijer hotela Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Bife Residenza Paolo VI Rome - Restoran Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Balkon/terasa Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Interijer hotela Residenza Paolo VI Rome - Kupaonica Residenza Paolo VI Rome - Interijer hotela Residenza Paolo VI Rome - Balkon/terasa
Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Apartman Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba
Područje Vatikan Broj soba: 35

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 60recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
9,8
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (60)
Razvrstati po:
Teresita L. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 28. prosinca 2015.
Clean and convenient

Near vatican,clean.
8,3
We had a good time but the room is too small.
Prijavi ovu recenziju
Vitaly M. Parovi Norway, 20. prosinca 2015.
Perfect place to stay in Rome

Terassa, location, service
9,7
Prijavi ovu recenziju
Khanh V. Solo putnici United States of America, 11. studenog 2015.
Perfect location for what I want to see in Rome

Next door to the Basilica, short walk to metro, breakfast is free with the room and good.
7,3
This hotel is owned by the Vatican, the daily gospels are slipped under the door each morning. My room is small, and the bathroom is very small, typical European bathroom, the bidet should be out to give extra room. I would recommend this hotel if Vatican is your plan centered around Vatican and its museums.
Prijavi ovu recenziju
Walter H. Obitelji sa malom djecom United States of America, 25. srpnja 2015.
The perfect stay

Oustanding Staff. Vatican location. Great rooftop cafe.
10
Our 3 day stay was perfect for spending time at the Vatican. The staff went out of their way to make sure we enjoyed our time in Rome. Thank you!!
Prijavi ovu recenziju
Keith S. Parovi United States of America, 5. srpnja 2015.
Location, location, location!

Location: literally across the street from St. Peter's Square. Has a secluded feel despite being so close to a major tourist attraction. Very friendly, helpful staff.
9,3
This hotel is a treasure. After a long day touring Rome, it was a wonderful respite from the heat and the crowds. The restaurant, with its lovely terrace, is quite nice. This hotel was our little hideaway in the heart of Rome.
Prijavi ovu recenziju
Tonggyu J. Parovi South Korea, 28. lipnja 2015.
nice location but

location
7,3
too small not so comfortable
Prijavi ovu recenziju
Tienan L. Solo putnici China, 20. lipnja 2015.
Great location

Service
8
Prijavi ovu recenziju
Stephen F. Parovi United Kingdom, 4. lipnja 2015.
Fantastic stay

Stunning views from roof terrace, helpful staff and excellent service.
9,7
We thoroughly enjoyed our stay at The Residenza Paulo VI and the Roof Bar is the perfect place to relax with a chilled drink whilst enjoying incredible views.
Prijavi ovu recenziju
David P. Parovi India, 26. svibnja 2015.
Visit to St. Peter's Square

1. Access to St. Peter's Square. 2. Cleanliness. 3. Decor
8
Our stay was very comfortable and the location is excellent for those who want to visit the various sights in the Vatican. The only issue we had is that when we booked the rooms were at a much higher rate than what they were two days before we arrived. We would assume that early booking should achieve a more economical rate, but this is not apparently the case.
Prijavi ovu recenziju
Pedro G. Parovi Australia, 1. svibnja 2015.
We will be back

Location location location
8,3
Excellent
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Residenza Paolo VI RomeResidenza Paolo VI Rome - Balkon/terasaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Balkon/terasaResidenza Paolo VI Rome - Interijer hotelaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - BifeResidenza Paolo VI Rome - RestoranResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Balkon/terasaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Interijer hotelaResidenza Paolo VI Rome - KupaonicaResidenza Paolo VI Rome - Interijer hotelaResidenza Paolo VI Rome - Balkon/terasaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - ApartmanResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - RestoranResidenza Paolo VI Rome - RecepcijaResidenza Paolo VI Rome - Interijer hotelaResidenza Paolo VI Rome - RestoranResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Interijer hotelaResidenza Paolo VI Rome - RestoranResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - KupaonicaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Balkon/terasaResidenza Paolo VI Rome - Balkon/terasaResidenza Paolo VI Rome - Balkon/terasaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - RecepcijaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - PogledResidenza Paolo VI Rome - Balkon/terasaResidenza Paolo VI Rome - Balkon/terasaResidenza Paolo VI Rome - KupaonicaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Balkon/terasa


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01