ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Residenza Paolo VI

Via Paolo VI 29, Vatikan, Rome, Italija 00193 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Residenza Paolo Vi Hotel
Residenza Paolo VI Rome - Balkon/terasa Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Balkon/terasa Residenza Paolo VI Rome - Interijer hotela Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Bife Residenza Paolo VI Rome - Restoran Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Balkon/terasa Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Interijer hotela Residenza Paolo VI Rome - Kupaonica Residenza Paolo VI Rome - Interijer hotela Residenza Paolo VI Rome - Balkon/terasa
Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Apartman Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba
Područje Vatikan Broj soba: 35
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 46recenzija

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
9,9
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (46)
Razvrstati po:
Laura D. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 5. ožujka 2015.
Couldn't have picked a better hotel

the location cleanliness and very friendly
10
Absolutely loved the hotel perfect location rooms and hotel was immaculate right next to the vatican and restaurants definitely recommend and would love to stay again
John J. Solo putnici United States of America, 2. ožujka 2015.
Gem of a hotel steps from the Vatican!

Location, breakfast, staff
9,7
Wonderful stay in this small comfortable hotel. Breakfast was very good with many selections from which to choose. Staff was unobtrusive and very helpful. Rooms are furnished like an upscale dorm, but they have all you need...and you awaken to the bells of St. Peter's!
Jericho P. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 26. veljače 2015.
Perfect hotel for Vatican visit

Location, locaiton, location!
8,7
The stay was absolutely perfect. Firstly, as visiting Filipinos, our Embassy to the Vatican is situated right at the same building. And the rest of our stay couldn't be more THE BEST. The Vatican is just right as your go out of the hotel. There are also good restos and convenience store within the walking vicinity. I 101% recommend this hotel for those who will go for a Vatican visit.
Phoebe L. Parovi Hong Kong, 27. kolovoza 2014.
central location, beautiful view of vatican

awesome view of vatican, central location, pleasant staff
8
good
Joseph B. Parovi United States of America, 9. prosinca 2013.
Peaceful,Close to everything

Friendly staff, Close to everything, Clean and comfortable
10
Perfect for all our needs. We love the view of St.Peters.
David P. Parovi United Kingdom, 26. listopada 2013.
Excellent location and easy to find.

Location great. Breakfast good. Nice staff.
7,3
Nowhere to sit and relax (no lounge). Terrace lovely but much smaller than it appeared on brochure pictures. Our room was clean but very cramped. Not the sort of hotel you could relax in.
Jen T. Solo putnici Indonesia, 13. listopada 2013.
location superb, BUT can't see st.Peter's square

good location, helpful and courteous staffs, clean room.
8
ok for location , at the door step of the vatican but can't see the square from the hotel except the Balcony of st. peter . not worth for the room rate, better find other close by hotel with lower rate. breakfast was very good. Staff very helpful and courteous.
Teresa B. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 2. rujna 2013.
Fantastic location, lovely hotel!

Proximity to the Vatican, comfort of rooms and friendliness of staff
10
Our stay was wonderful! The staff was friendly, efficient and attentive. The room was very clean and comfortable. The breakfast had a good variety and was delicious. The location can't be beat-just steps to St Peter's Square and we sat on the terrace to listen to the Pope's Sunday address and blessing! Wish we could've stayed here longer!
Marcellina K. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 16. kolovoza 2013.
Very very nice

Clean, big room, nice terrace with basilica view, warm welcome
9,7
I really like my stay at the Residenza Paolo VI .... it's above my expectation.
Antonio C. Solo putnici Canada, 25. srpnja 2013.
very freindly staff....

easy access .. great location
10
my stay was very accomodating. the staff was very helpful

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Residenza Paolo VI RomeResidenza Paolo VI Rome - Balkon/terasaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Balkon/terasaResidenza Paolo VI Rome - Interijer hotelaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - BifeResidenza Paolo VI Rome - RestoranResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Balkon/terasaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Interijer hotelaResidenza Paolo VI Rome - KupaonicaResidenza Paolo VI Rome - Interijer hotelaResidenza Paolo VI Rome - Balkon/terasaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - ApartmanResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - RestoranResidenza Paolo VI Rome - RecepcijaResidenza Paolo VI Rome - Interijer hotelaResidenza Paolo VI Rome - RestoranResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Interijer hotelaResidenza Paolo VI Rome - RestoranResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - KupaonicaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Balkon/terasaResidenza Paolo VI Rome - Balkon/terasaResidenza Paolo VI Rome - Balkon/terasaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Interijer hotelaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - RecepcijaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - PogledResidenza Paolo VI Rome - Balkon/terasaResidenza Paolo VI Rome - PogledResidenza Paolo VI Rome - Balkon/terasaResidenza Paolo VI Rome - KupaonicaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Balkon/terasa


AS-AGWEB-3A02