Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Residenza Paolo VI

Via Paolo VI 29, Vatikan, Rome, Italija 00193 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Residenza Paolo Vi Hotel
Residenza Paolo VI Rome - Balkon/terasa Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Balkon/terasa Residenza Paolo VI Rome - Interijer hotela Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Bife Residenza Paolo VI Rome - Restoran Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Balkon/terasa Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Interijer hotela Residenza Paolo VI Rome - Kupaonica Residenza Paolo VI Rome - Interijer hotela Residenza Paolo VI Rome - Balkon/terasa
Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba Residenza Paolo VI Rome - Apartman Residenza Paolo VI Rome - Gostinjska soba
Područje Vatikan Broj soba: 35
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 56recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
9,8
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (56)
Razvrstati po:
Walter H. Obitelji sa malom djecom United States of America, 25. srpnja 2015.
The perfect stay

Oustanding Staff. Vatican location. Great rooftop cafe.
10
Our 3 day stay was perfect for spending time at the Vatican. The staff went out of their way to make sure we enjoyed our time in Rome. Thank you!!
Prijavi ovu recenziju
Keith S. Parovi United States of America, 5. srpnja 2015.
Location, location, location!

Location: literally across the street from St. Peter's Square. Has a secluded feel despite being so close to a major tourist attraction. Very friendly, helpful staff.
9,3
This hotel is a treasure. After a long day touring Rome, it was a wonderful respite from the heat and the crowds. The restaurant, with its lovely terrace, is quite nice. This hotel was our little hideaway in the heart of Rome.
Prijavi ovu recenziju
Tonggyu J. Parovi South Korea, 28. lipnja 2015.
nice location but

location
7,3
too small not so comfortable
Prijavi ovu recenziju
Tienan L. Solo putnici China, 20. lipnja 2015.
Great location

Service
8
Prijavi ovu recenziju
Stephen F. Parovi United Kingdom, 4. lipnja 2015.
Fantastic stay

Stunning views from roof terrace, helpful staff and excellent service.
9,7
We thoroughly enjoyed our stay at The Residenza Paulo VI and the Roof Bar is the perfect place to relax with a chilled drink whilst enjoying incredible views.
Prijavi ovu recenziju
David P. Parovi India, 26. svibnja 2015.
Visit to St. Peter's Square

1. Access to St. Peter's Square. 2. Cleanliness. 3. Decor
8
Our stay was very comfortable and the location is excellent for those who want to visit the various sights in the Vatican. The only issue we had is that when we booked the rooms were at a much higher rate than what they were two days before we arrived. We would assume that early booking should achieve a more economical rate, but this is not apparently the case.
Prijavi ovu recenziju
Pedro G. Parovi Australia, 1. svibnja 2015.
We will be back

Location location location
8,3
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Joan F. Solo putnici United States of America, 16. travnja 2015.
Hotel with a view

Location was perfect! Fabulous view of St. Peter's from the Terrace. Staff very helpful!
10
Wonderful
Prijavi ovu recenziju
Growen V. Solo putnici Philippines, 15. travnja 2015.
at vatican's doorstep

the feel of the hotel, next to the vatican, good breakfast spread
8,3
Perfect for visitors with a main itinerary around the vatican. you can step out early to get the first queue to St Peter's. for the papal audience. nice breakfast buffet spread. i think this is the best feature of the hotel. quite far to walk from the Metro as it is on the other side of the vatican. around 15 mins
Prijavi ovu recenziju
Growen V. Solo putnici Philippines, 14. travnja 2015.
at the doorstep of the vatican

location, good breakfast, next to the vatican
7,3
please see my other review
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Residenza Paolo VI RomeResidenza Paolo VI Rome - Balkon/terasaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Balkon/terasaResidenza Paolo VI Rome - Interijer hotelaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - BifeResidenza Paolo VI Rome - RestoranResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Balkon/terasaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Interijer hotelaResidenza Paolo VI Rome - KupaonicaResidenza Paolo VI Rome - Interijer hotelaResidenza Paolo VI Rome - Balkon/terasaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - ApartmanResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - RestoranResidenza Paolo VI Rome - RecepcijaResidenza Paolo VI Rome - Interijer hotelaResidenza Paolo VI Rome - RestoranResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Interijer hotelaResidenza Paolo VI Rome - RestoranResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - KupaonicaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Balkon/terasaResidenza Paolo VI Rome - Balkon/terasaResidenza Paolo VI Rome - Balkon/terasaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - RecepcijaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - PogledResidenza Paolo VI Rome - Balkon/terasaResidenza Paolo VI Rome - Balkon/terasaResidenza Paolo VI Rome - KupaonicaResidenza Paolo VI Rome - Gostinjska sobaResidenza Paolo VI Rome - Balkon/terasa


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06