Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Richmond Hotel Apartments

PO Box 191504, Behind Manazal Towers, Al Mankhool Road, Bur Dubai, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba
Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Bazen Richmond Hotel Apartments Dubai - Bazen Richmond Hotel Apartments Dubai - Rekreacijski sadržaji Richmond Hotel Apartments Dubai - Dvorana za fitness
Područje Bur Dubai Broj soba: 64
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,7

od 586recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
6,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,2
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (586)
Razvrstati po:
Ankit B. Grupe India, 29. lipnja 2014.
Best experience .. worth every penny .courteous

Staff courteous close to good indian resturants . Centerally located
6,7
Superb stayed there for more than a month . Cheap and best
Vaibhav G. Grupe India, 24. lipnja 2014.
Fantastic

Easy check in Friendly staff Central location
10
It was a pleasant stay. I have stated in this hotel many times so mine check in tool less than a minute. Staff is friendly and attentive.
Haidar A. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 30. svibnja 2014.
It is very Nice

Affordable price
8
We booked a studio, it is so nice and big. It is 3 starts hotel so do not expect to have service and quality of 5 stars. According to it is price, it is OK
Ryan P. Solo putnici Pakistan, 20. svibnja 2014.
Comfortable

Room service,staff and good rooms
6,7
It was good except for the fact that the shopping districts were a bit far.
Zeenath J. Grupe Singapore, 16. svibnja 2014.
Uncomfortable

Location
3
Unpleasant. The staff was not professional and the rooms were not maintained well
Bandar A. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 22. siječnja 2014.
not satisfied

location , breakfast and car parking avialability
5,7
my stying with Richmond was not satisfied as i just phoned the plolice of Dubai to help me in having rooms where they offered me two single rooms on other place for the frist night, on the other hand they offered me in the night of 19th January 2014 one excutive room only which is againest my reservation. note that charge for the second room should be returned to my master card account. regards, Bandar alshugaih
Sujit J. Obitelji sa malom djecom India, 29. studenog 2013.
GOOD, value for money and centrally located

Good rooms, excellent bell boy, and close to good restaurants
8
it was good stay except for the point that the washing machine was not working and was having regular problems with the wifi . the bell boy was excellent and helpful
Robin K. Parovi India, 23. studenog 2013.
It was okey

its nice, location is also good, silent
7,3
its was ok,will go again if needy, cheap rather than others.
Vedprakash S. Obitelji sa malom djecom India, 9. studenog 2013.
Decent stay

Connectivity
6
Sanal P. Parovi India, 12. listopada 2013.
stay was quiet ok nice hotel good room.

Near the city, nice service and clean room.
6,7
Stay was ok. we enjoyed, it was just one day stay only. its so close to the beach. and access to the main shopping areas. room was clean. TV was not working. thats the main problem we faced.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Richmond Hotel Apartments DubaiRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - BazenRichmond Hotel Apartments Dubai - BazenRichmond Hotel Apartments Dubai - Rekreacijski sadržajiRichmond Hotel Apartments Dubai - Dvorana za fitnessRichmond Hotel Apartments Dubai - RestoranRichmond Hotel Apartments Dubai - Plesna dvoranaRichmond Hotel Apartments Dubai - PredvorjeRichmond Hotel Apartments Dubai - RecepcijaRichmond Hotel Apartments Dubai - UlazRichmond Hotel Apartments Dubai - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B08