ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Richmond Hotel Apartments

PO Box 191504, Behind Manazal Towers, Al Mankhool Road, Bur Dubai, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba
Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska soba Richmond Hotel Apartments Dubai - Bazen Richmond Hotel Apartments Dubai - Bazen Richmond Hotel Apartments Dubai - Rekreacijski sadržaji Richmond Hotel Apartments Dubai - Dvorana za fitness
Područje Bur Dubai Broj soba: 64
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,7

od 591recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
6,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,2
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (591)
Razvrstati po:
Deivendran S. Obitelji sa malom djecom India, 7. listopada 2014.
parking, location good but staff and facility not

parking, location
6,3
Khaled B. Solo putnici Saudi Arabia, 6. listopada 2014.
no
2
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Lynn H. Parovi New Zealand, 30. rujna 2014.
Friendly Staff but the hotel is in urgent need of

Kitchen facilities although minimal, helped to keep costs down. Location is quite good - not too far out and about a 20 minute walk to the nearest Metro or a cheap taxi ride when too hot to walk.
6
Apart from our room needing some urgent renovating it was clean and comfortable. The swimming pool was closed throughout our six day stay and we were given several different reasons for this. WiFi in our room on the 3rd floor worked ok most of the time. The kitchen facilities were very basic, although adequate. A toaster would have been great and a dishcloth, dishwashing liquid and tea-towel would have been useful. The staff were friendly and helpful.
Ankit B. Poslovni putnici India, 29. lipnja 2014.
Best experience .. worth every penny .courteous

Staff courteous close to good indian resturants . Centerally located
6,7
Superb stayed there for more than a month . Cheap and best
Vaibhav G. Parovi India, 24. lipnja 2014.
Fantastic

Easy check in Friendly staff Central location
10
It was a pleasant stay. I have stated in this hotel many times so mine check in tool less than a minute. Staff is friendly and attentive.
Haidar A. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 30. svibnja 2014.
It is very Nice

Affordable price
8
We booked a studio, it is so nice and big. It is 3 starts hotel so do not expect to have service and quality of 5 stars. According to it is price, it is OK
Ryan P. Solo putnici Pakistan, 20. svibnja 2014.
Comfortable

Room service,staff and good rooms
6,7
It was good except for the fact that the shopping districts were a bit far.
Zeenath J. Solo putnici Singapore, 16. svibnja 2014.
Uncomfortable

Location
3
Unpleasant. The staff was not professional and the rooms were not maintained well
Bandar A. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 22. siječnja 2014.
not satisfied

location , breakfast and car parking avialability
5,7
my stying with Richmond was not satisfied as i just phoned the plolice of Dubai to help me in having rooms where they offered me two single rooms on other place for the frist night, on the other hand they offered me in the night of 19th January 2014 one excutive room only which is againest my reservation. note that charge for the second room should be returned to my master card account. regards, Bandar alshugaih
Sujit J. Obitelji sa malom djecom India, 29. studenog 2013.
GOOD, value for money and centrally located

Good rooms, excellent bell boy, and close to good restaurants
8
it was good stay except for the point that the washing machine was not working and was having regular problems with the wifi . the bell boy was excellent and helpful

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Richmond Hotel Apartments DubaiRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - Gostinjska sobaRichmond Hotel Apartments Dubai - BazenRichmond Hotel Apartments Dubai - BazenRichmond Hotel Apartments Dubai - Rekreacijski sadržajiRichmond Hotel Apartments Dubai - Dvorana za fitnessRichmond Hotel Apartments Dubai - RestoranRichmond Hotel Apartments Dubai - Plesna dvoranaRichmond Hotel Apartments Dubai - PredvorjeRichmond Hotel Apartments Dubai - RecepcijaRichmond Hotel Apartments Dubai - UlazRichmond Hotel Apartments Dubai - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A04