Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ridor Guesthouse

Flat A9,Floor 10,Mirador Mansion, 54-56B Nathan Road,Tsim Sha Tsui, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,3

od 278recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,4
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
5,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,7
Udobnost/standard sobe:
6,0
Hrana/objedi:
5,1
Sve recenzije (278)
Razvrstati po:
Laura C. Grupe Indonesia, 18. kolovoza 2015.
excelent

excelent
8
Prijavi ovu recenziju
Laura C. Grupe Indonesia, 16. kolovoza 2015.
excelent

excelent
8
Prijavi ovu recenziju
Hsin J. Obitelji sa odraslom djecom Taiwan, 3. siječnja 2015.
Good location

location, cheap
5,7
The bathroom is super small for a family room, you have to shower with Toilet, the hot water is not stable, the smell of the aisle is bad, like pee. Only got one key, cant fix for 4 ppl, no hair dryer, the electric kettle is broken, and the door of bathroom is broken too. Very cheap, but i don't think i would visit it again.
Prijavi ovu recenziju
Merle T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 29. prosinca 2014.
Worst hotel I ever entered and transacted
2,3
Worst hotel, dishonest staff, no sense of responsibility
Prijavi ovu recenziju
Daniel L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 18. prosinca 2014.
small room

good location, near lrt station, place to stay
7,7
good location, near lrt station, place to stay
Prijavi ovu recenziju
Daniel L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 18. prosinca 2014.
Good location but smelly toilet and poor environm

Good location, budget and near to mrt
6
we are families with 2 younger children travelling to hongkong on early december. It was a good location whereby mrt station is situated next to our building. the only best thing i can recall. The toilet was smelly and the door couldnt closed properly. i had informed to the person in charge but she told me that it was a safety precaution not to lock the toilet door. (totally crap!) Though it was situated next to mrt station, i would recommend to pay extra to stay a better place.
Prijavi ovu recenziju
Kitty Z. Solo putnici China, 14. prosinca 2014.
Good position

Attitude. Service
5,7
small , dirty ,unconfortable but good service and reasonable price
Prijavi ovu recenziju
Natalia K. Grupe Indonesia, 13. prosinca 2014.
Ridor Guesthouse

good service
5,3
small , dirty ,uncomfortable but good service
Prijavi ovu recenziju
Leong S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 27. studenog 2014.
CLEAN & CONVENIENCE

The lady boss is friendly as she allow us early checked in. The room is clean & comfortable.
6
N/A
Prijavi ovu recenziju
Bhawadhol P. Parovi Thailand, 23. studenog 2014.
Room is different from their photos. WiFi on 10th

Location, nice owner named Cyndy
5,7
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Ridor Guesthouse Hong KongRidor Guesthouse Hong Kong - Interijer hotelaRidor Guesthouse Hong Kong - Interijer hotelaRidor Guesthouse Hong Kong - Interijer hotelaRidor Guesthouse Hong Kong - Interijer hotelaRidor Guesthouse Hong Kong - OkružjeRidor Guesthouse Hong Kong - TlocrtiRidor Guesthouse Hong Kong - Interijer hotelaRidor Guesthouse Hong Kong - Interijer hotelaRidor Guesthouse Hong Kong - Interijer hotelaRidor Guesthouse Hong Kong - Interijer hotelaRidor Guesthouse Hong Kong - Interijer hotelaRidor Guesthouse Hong Kong - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03