ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ridor Guesthouse

Flat A9,Floor 10,Mirador Mansion, 54-56B Nathan Road,Tsim Sha Tsui, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ridor Guesthouse Hong Kong - Interijer hotela Ridor Guesthouse Hong Kong - Interijer hotela Ridor Guesthouse Hong Kong - Interijer hotela Ridor Guesthouse Hong Kong - Okružje Ridor Guesthouse Hong Kong - Interijer hotela Ridor Guesthouse Hong Kong - Interijer hotela Ridor Guesthouse Hong Kong - Interijer hotela Ridor Guesthouse Hong Kong - Interijer hotela Ridor Guesthouse Hong Kong - Kupaonica Ridor Guesthouse Hong Kong - Gostinjska soba Ridor Guesthouse Hong Kong - Gostinjska soba Ridor Guesthouse Hong Kong - Gostinjska soba Ridor Guesthouse Hong Kong - Gostinjska soba Ridor Guesthouse Hong Kong - Gostinjska soba Ridor Guesthouse Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 20
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,3

od 242recenzija

Vrijednost za novac:
6,5
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
5,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,8
Udobnost/standard sobe:
6,2
Hrana/objedi:
5,2
Sve recenzije (242)
Razvrstati po:
Ratchada T. Grupe Thailand, 13. listopada 2014.
Worth and convenient

Good location, convenient and easy acceessible
6,3
Alright
Allen L. Parovi Singapore, 4. listopada 2014.
great place to stay for backpackers

location, friendly receptionist / staff, value for money
7,3
Donna M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 6. rujna 2014.
1st trip to hk

Clean
8
Pleasant
Hung L. Solo putnici Malaysia, 6. kolovoza 2014.
Poor
3
Bad
Hsu W. Grupe Hong Kong, 3. kolovoza 2014.
Good

easy access, clean, good
6
I m travel with a group of freinds, the staff was helpful, rooms was clean and good. a good place value for money! easy access and we can done our shopping easily.
Lucas I. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 2. kolovoza 2014.
Very Horrible ! what a nightmare

very near to tsim tsa shui
2
i stayed at the one of the guesthouse at this mansion before, not this one this guesthouse can't provide english language, so it must be very difficult to communicate the room was very dirty, they dont even have clean towel my room at the 3rd floor and the location is in front of GARBAGE DISPOSAL for entire MANSION(imagine the smell) the staff was very RUDE, no help at all when i sleep, i can hear people when using Toilet (the toilet installment is on the upper level. Very Nightmare ! they cant accept luggage deposit either! save yourself
Cerissa P. Parovi Philippines, 28. srpnja 2014.
our stay

accessible, clean, good location
6,3
it was a pleasant stay....safe, convenient and worth the money
Xiao T. Grupe Singapore, 7. lipnja 2014.
very very friendly landlord

friendly landlord, right in town, super cheap
8,3
very good
Liang C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 24. svibnja 2014.
Centralize

Location, wireless, helpful staff
6,3
location is good. The bed is too hard. Overall value for money and it is a budget hotel. 1 thing need to improve as they did not help up tidy up the room even we have stayed there for 3 nights.
Virginia A. Obitelji sa malom djecom Canada, 5. svibnja 2014.
No towel provided,room are very small,

Location and wifi connection
5,7
Not bad ....but with the kids i dont recommend this place.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ridor Guesthouse Hong KongRidor Guesthouse Hong Kong - Interijer hotelaRidor Guesthouse Hong Kong - Interijer hotelaRidor Guesthouse Hong Kong - Interijer hotelaRidor Guesthouse Hong Kong - OkružjeRidor Guesthouse Hong Kong - Interijer hotelaRidor Guesthouse Hong Kong - Interijer hotelaRidor Guesthouse Hong Kong - Interijer hotelaRidor Guesthouse Hong Kong - Interijer hotelaRidor Guesthouse Hong Kong - KupaonicaRidor Guesthouse Hong Kong - Gostinjska sobaRidor Guesthouse Hong Kong - Gostinjska sobaRidor Guesthouse Hong Kong - Gostinjska sobaRidor Guesthouse Hong Kong - Gostinjska sobaRidor Guesthouse Hong Kong - Gostinjska sobaRidor Guesthouse Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A04