ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Rio Hotel Macau

Rua de Luis Gonzaga Gomes 33, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Kupaonica Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Apartman Rio Hotel Macau Makao - Interijer hotela Rio Hotel Macau Makao - Predvorje Rio Hotel Macau Makao - Bazen Rio Hotel Macau Makao - Pub/salon Rio Hotel Macau Makao - Restoran Rio Hotel Macau Makao - Spa centar Rio Hotel Macau Makao - Spa centar Rio Hotel Macau Makao - Noćni klub
Rio Hotel Macau Makao - Spa centar Rio Hotel Macau Makao - Predvorje Rio Hotel Macau Makao - Bazen Rio Hotel Macau Makao - Dvorana za fitness Rio Hotel Macau Makao - Restoran Rio Hotel Macau Makao - Sadržaji Rio Hotel Macau Makao - Restoran Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotela Rio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotela Rio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotela
Područje Grad Macau Broj soba: 449

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 645recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (645)
Razvrstati po:
Wai K. Parovi Malaysia, 26. srpnja 2014.
It was ok

room size
6,3
The hotel was ok for this price in Macau. It wasn't the best but acceptable. My friend's baby girl was bitten by bed bug, but adult were ok. We took taxi to go out most of the time, Macau is small, so wasn't too costly.
Xie M. Grupe China, 22. srpnja 2014.
great and comfortable

large room good staff service
7,7
we have free upgraded in luxury room with two big bedding and we are feeling good with this. the staff service is pretty good and welcome. but the location is a bit far away from the center, it took roughly 20 mins from hotel to the center. but overall we enjoy to stay in rio
Kok L. Parovi Malaysia, 20. srpnja 2014.
Relax and comfortable

clean and spacious room
7,3
In-room dining service need to be improved. Not many choices, only mee & rice and the menu is not provided. Once we reach our floor, the carpet odor is strong. Overall, satisfy with the spacious and clean room.
Yenny L. Solo putnici Indonesia, 17. srpnja 2014.
A good and warm hotel with complete facility

friendly staff, nice service and strategic location
8,7
excellent
Fachtmann E. Grupe Germany, 29. lipnja 2014.
Very Clean and reasonable price

Clean,Quate Reasonable
6,3
Cool and close to bigger Casino like MGM and near good Food
Chiu B. Poslovni putnici Hong Kong, 27. lipnja 2014.
Good to Stay

Clean Good Location and reasonable price
8,7
Chayanut P. Grupe Thailand, 27. lipnja 2014.
Perfect

Great and comfortable room Nearby 7,11 And bus stop Perfect facilities in hotel
9
The best experience, will be back again if have an opportunities
Connie K. Parovi United States of America, 22. lipnja 2014.
Just ok
5
I guess it's a Macau thing that people aren't generally nice and helpful, hotels are a bit overpriced. Rio is kinda old, about 20min walk to central city, beds are pretty small, and front desk didn't even smile =\. I wouldn't pay that much for this kind of hotel and service again.
Zhi Q. Parovi Singapore, 20. lipnja 2014.
The room was very spacious and comfortable.

The BED, 4 channels for live world cup matches in different languages and the friendly staff
8
It was pleasant and the comfortable environment of the hotel and staff makes it easy to come back here again. The walk to Senado square was about 20 minutes but in between there are shops to look out for so not too bad.
Lim B. Grupe Malaysia, 17. lipnja 2014.
Beautiful & nice hotel to stay

Centrally located, shopping convenient & friendly staffs
10
Great & Supperb!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Rio Hotel Macau MakaoRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - KupaonicaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - ApartmanRio Hotel Macau Makao - Interijer hotelaRio Hotel Macau Makao - PredvorjeRio Hotel Macau Makao - BazenRio Hotel Macau Makao - Pub/salonRio Hotel Macau Makao - RestoranRio Hotel Macau Makao - Spa centarRio Hotel Macau Makao - Spa centarRio Hotel Macau Makao - Noćni klubRio Hotel Macau Makao - Spa centarRio Hotel Macau Makao - PredvorjeRio Hotel Macau Makao - BazenRio Hotel Macau Makao - Dvorana za fitnessRio Hotel Macau Makao - RestoranRio Hotel Macau Makao - SadržajiRio Hotel Macau Makao - RestoranRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotelaRio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotelaRio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A05